Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.326
Πόντοι
7.795
Πεστα ρε Στεφανια στους αμπαλους!
Η μάλλον κάνε τους μια συνεδρια tantra να παραμιλανε για 10 μέρες!

Ρε καραγκιοζάκο, αφού απάντησε η δικιά σου έστω με το γνωστό της υπεροπτικό και κομπλεξικό τρόπο.

Εσύ τι πετάγεσε σε όλους σαν κλανιά;

Εντάξει ξέρω ότι έχεις νευράκια που η αγαπημένη σου παίζει πούτσες σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά συγκρατήσου λίγο.. και άλλοι αγάπησαν γυναίκες που τους βγήκαν ολίγον εξώλης, αλλά δεν κάνουν έτσι..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
Ρε καραγκιοζάκο, αφού απάντησε η δικιά σου έστω με το γνωστό της υπεροπτικό και κομπλεξικό τρόπο.

Εσύ τι πετάγεσε σε όλους σαν κλανιά;

Εντάξει ξέρω ότι έχεις νευράκια που η αγαπημένη σου παίζει πούτσες σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά συγκρατήσου λίγο.. και άλλοι αγάπησαν γυναίκες που τους βγήκαν ολίγον εξώλης, αλλά δεν κάνουν έτσι..
Πικραμενο μου αγόρι!
Νευράκια,νευράκια?
Τόσο πολύ σε πειράζει που έχεις μικρό πουλάκι και έβρισκες παρηγοριά μόνο στο κολοδαχτυλο της tantra zoe?

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.326
Πόντοι
7.795
Πικραμενο μου αγόρι!
Νευράκια,νευράκια?
Τόσο πολύ σε πειράζει που έχεις μικρό πουλάκι και έβρισκες παρηγοριά μόνο στο κολοδαχτυλο της tantra zoe?

Ρε συ πολύ κωλοτρίβεσαι για την Ζωή..

Άντε ρε να τσοντάρουμε όλοι να σε στείλουμε πακέτο να σου χώσει κάνα ρόπαλο στο κώλο..

Λέγε μωρή κουνίστρο, μην ντρέπεσαι :alivedick:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
36.849
Πόντοι
5.956
Ρε συ πολύ κωλοτρίβεσαι για την Ζωή..

Άντε ρε να τσοντάρουμε όλοι να σε στείλουμε πακέτο να σου χώσει κάνα ρόπαλο στο κώλο..

Λέγε μωρή κουνίστρο, μην ντρέπεσαι :alivedick:
Εσυ την είχες αποθέωσει στο νήμα της θυμάσαι?
Ώστε σουχωνε και ρόπαλα???
Πεστο ντε,καλά το υποψιαζομουν τόσο καιρό!

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.326
Πόντοι
7.795
Εσυ την είχες αποθέωσει στο νήμα της θυμάσαι?
Ώστε σουχωνε και ρόπαλα???
Πεστο ντε,καλά το υποψιαζομουν τόσο καιρό!

Εντάξει τύπε, δεν ξηγιέσαι καλά. Εγώ προσπαθώ να βρω τρόπους να σε κάνω να ξεχάσεις την απογοήτευση σου και συ βρίζεις.. :tooth:

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
50
Πόντοι
1
Στεφανία που είναι χαμένη η μέντορας σου που σε δίδαξε την τέχνη της αισθησιακής πεομάλαξης?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Στεφανία που είναι χαμένη η μέντορας σου που σε δίδαξε την τέχνη της αισθησιακής πεομάλαξης?
Τι ασυναρτησίες λες αυτό δεν διδάσκεται.. αυτό είναι αγάπη για το ανδρικό σώμα και ταλέντο έμφυτο και σαν τη ζαχαροπλαστική φαντασία τη διάθεση αισθησιακή να μεγαλουργήσεις!

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
79.103
Πόντοι
23.656
Τι ασυναρτησίες λες αυτό δεν διδάσκεται.. αυτό είναι αγάπη για το ανδρικό σώμα και ταλέντο έμφυτο και σαν τη ζαχαροπλαστική φαντασία τη διάθεση αισθησιακή να μεγαλουργήσεις!
...το "μεγαλουργημα" :cheesy::cheesy::cheesy:
cock.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.635
Πόντοι
206
Αλήθεια, που να είναι η Ναταλία βρε Στέφη;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Αλήθεια, που να είναι η Ναταλία βρε Στέφη;
Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζω εγώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση? Πού κολλάει αυτή η γυναίκα?
Εκτός αν είστε συνεργάτες της γιατί κάτι τέτοιο διακρίνω ..ξαφνικό ενδιαφέρον για μία συνεργασία που είχα μαζί της ως προς το μασάζ και μόνο τη θυμηθήκατε 10 χρόνια μετά..

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
3.103
Πόντοι
456
Αφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!
Πρωταγωνιστή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου!
Τετοιο μασαζ στη πουτσα εκανε και η Dyana 10k αν και εχει εξαφανιστει τις τελευταιες μερες

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
50
Πόντοι
1
Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζω εγώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση? Πού κολλάει αυτή η γυναίκα?
Εκτός αν είστε συνεργάτες της γιατί κάτι τέτοιο διακρίνω ..ξαφνικό ενδιαφέρον για μία συνεργασία που είχα μαζί της ως προς το μασάζ και μόνο τη θυμηθήκατε 10 χρόνια μετά..
Πουλιά στον αέρα πιάνεις

Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
96
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα και πέριξ..Το καλοκαίρι συνηθίζονται οι περιοδείες στην επαρχία

Dgcontroller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
75
Πόντοι
0
Καμια καταδρομική στη Χαλκίδα θα κάνεις ένα ΠΣΚ που είναι και δίπλα?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα και πέριξ..Το καλοκαίρι συνηθίζονται οι περιοδείες στην επαρχία
Τι λες ρε παιδάκι μου θέλεις να βράσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμια καταδρομική στη Χαλκίδα θα κάνεις ένα ΠΣΚ που είναι και δίπλα?
Νησια μόνο!

Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
96
Πόντοι
0
Τι λες ρε παιδάκι μου θέλεις να βράσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νησια μόνο!
Δηλαδή οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές τι είναι κορόιδα που επισκέπτονται την επαρχία και προσφέρουν πολιτιστική διασκέδαση. Δες το και συ πολιτιστική προσφορά ή και λειτούργημα. Στην Αθήνα ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και σε υπηρεσίες και σε κόστος... στην επαρχία όμως μπορείς να "παίζεις μπάλα" μόνη σου. Δες και από χρηματοοικονομική οπτική.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Δηλαδή οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές τι είναι κορόιδα που επισκέπτονται την επαρχία και προσφέρουν πολιτιστική διασκέδαση. Δες το και συ πολιτιστική προσφορά ή και λειτούργημα. Στην Αθήνα ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και σε υπηρεσίες και σε κόστος... στην επαρχία όμως μπορείς να "παίζεις μπάλα" μόνη σου. Δες και από χρηματοοικονομική οπτική.
Αγάπη μου δεν είπα ότι δεν έχει νόημαα.
Απλώς επειδή δεν εξασφαλιζεται πουθενά η επαγγελματική ανταπόκριση..κ οιτάω να συνδυασω και την ομορφιά που έχει να μου προσφέρει ένα μέρος.. αλλιώς καλά είμαι στα αυγά μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom