και στα 2 φύλα είναι υποκειμενικό.η εμφανιση σε εναν αντρα ειναι πολυ υποκειμενικη ...ας μεινουμε καλυτερα στους χαρακτηρες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Και να φανταστείς ότι δεν είχα σκοπό να το ανεβάσω, το σκέφτηκα πολύ!Στεφάνια......θέλω και γω να γυρίσουμε τέτοιο βίντεο όταν κλείσουμε ραντεβού
Αφού βγήκε τόσο ωραίο και εγκρίνεις κάτι μπορεί να γίνει και με σένα πρωταγωνιστη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγάπη μου εσύΗ Στεφανία με έσωσε από την κατάθλιψη!!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.800
- Πόντοι
- 441
Βίλλα είναι η πούτσα στην Κύπρο.Το ότι έχεις κρατήσει αρχείο με δημοσιεύσεις από το μάρτιο πού ήμουν θεσσαλονίκη και το είχα ανεβάσει εκεί με εντυπωσιάζει! Ούτε εγώ δεν το είχα στη συλλογή μου!
Όσον αφορά της βίλες που λες δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν στο μπου να κάνω επίδειξη των εντυπωσιακών χώρων που κλείνω...
Αυτοι που πρέπει να το δουν το διαπιστώνουν live και ξέρουν τι προτεραιότητα δίνω στην άνεση και την πολυτέλεια.
Έμπλεξες λίγο τις μπουτάρες σου.
Αυτό εννοούσε ο μύστης ότι δε θα χώραγε…
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Κύπριος είναι ο μύστης?Βίλλα είναι η πούτσα στην Κύπρο.
Έμπλεξες λίγο τις μπουτάρες σου.
Αυτό εννοούσε ο μύστης ότι δε θα χώραγε…
Δεν μας είπε όμως,βιλλα με πισίνα η απλή?
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.800
- Πόντοι
- 441
Είναι δεν είναι αυτό εννοούσε δε βγαίνει νόημα για κάτι άλλο…Κύπριος είναι ο μύστης?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
Αν πας να ζητας και τη Βικυ και τη Στεφανια και θα εχεις να σε λαδοτρίβουν 4 χέρια!!!Καλημέρα Στεφανία. Έχεις σκεφτεί να βάλεις πρόγραμμα "Four Hands" με κάποια φίλη σου, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι μεταξύ σας;
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 726
- Πόντοι
- 86
Ναι πολύ σωστό αλλά μέχρι να βρεθούμε καλό είναι να μας κρατάς που και που σε εγρήγορση τι λες;Το ότι έχεις κρατήσει αρχείο με δημοσιεύσεις από το μάρτιο πού ήμουν θεσσαλονίκη και το είχα ανεβάσει εκεί με εντυπωσιάζει! Ούτε εγώ δεν το είχα στη συλλογή μου!
Όσον αφορά της βίλες που λες δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν στο μπου να κάνω επίδειξη των εντυπωσιακών χώρων που κλείνω...
Αυτοι που πρέπει να το δουν το διαπιστώνουν live και ξέρουν τι προτεραιότητα δίνω στην άνεση και την πολυτέλεια.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
@biky-stefania δεν ξέρω αν το έχω ήδη δηλώσει αλλά σε περιμένουμε με αγωνία και πάλι στη Θεσσαλονίκη!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.513
- Πόντοι
- 16.131
Η σωστή ερώτηση σήμερα είναι θερμαινόμενη η πισίνα....πόσο φτώχεια εδώ μέσαΚύπριος είναι ο μύστης?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Να έρθεις Θεσσαλονίκη να σου εξηγήσω.ελα και δε θα χάσεις αφού χάλασε η Ρόδος .σε περιμένει λαόςΚαλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Δεν χάλασε η ρόδος απλά μετάτεθηκε ενάμιση μήνα μετά!Να έρθεις Θεσσαλονίκη να σου εξηγήσω.ελα και δε θα χάσεις αφού χάλασε η Ρόδος .σε περιμένει λαός
Αν βρείτε κάτι αξιόλογο για διαμονή σε χαλκιδική που είναι διαθέσιμο για τώρα που είναι περιζήτητο διάστημα του αυγούστου να το συζητήσω!
Δύσκολο να δουλέψει.ειναι μακρυά από Θεσσαλονίκη,και οι περισσότεροι εκεί είναι διακοπές με οικογένεια.κατι σε Περαία ίσως ,αν θέλεις και μπάνια και σχετικά κοντά.Δεν χάλασε η ρόδος απλά μετάτεθηκε ενάμιση μήνα μετά!
Αν βρείτε κάτι αξιόλογο για διαμονή σε χαλκιδική που είναι διαθέσιμο για τώρα που είναι περιζήτητο διάστημα του αυγούστου να το συζητήσω!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Έμ γι αυτό δεν έρχομαι.. δεν είμαι για Περαία! Μετά τα πελάγη της μεσογείου που έχει κολυμπήσει αυτό το κορμάκι δεν μπορεί να κολυμπησει οπου και όπου χαχαΔύσκολο να δουλέψει.ειναι μακρυά από Θεσσαλονίκη,και οι περισσότεροι εκεί είναι διακοπές με οικογένεια.κατι σε Περαία ίσως ,αν θέλεις και μπάνια και σχετικά κοντά.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.603
- Πόντοι
- 3.506
Τα φορέματα ανέκαθεν μου έβγαζαν μια παραπάνω κάβλα!!!Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Ε καλά άσε τα μπάνια κ έλα μια εβδομάδα πόλη,σε ζητάει το κοινό.Έμ γι αυτό δεν έρχομαι.. δεν είμαι για Περαία! Μετά τα πελάγη της μεσογείου που έχει κολυμπήσει αυτό το κορμάκι δεν μπορεί να κολυμπησει οπου και όπου χαχα
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Είμαι εδώ με το κολλητό μου και πάθαμε τη πλάκα μας. Κριμα που δε κάνεις τρίο....Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Έχεις κάτι ωραίους τύπους να "περιποιηθεις" εκεί! Μην το ξεχνάς αυτό...Καλημέρα ε θα αργήσω λιγάκι από νοέμβριο μάλλον!
Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 206
Από λαϊκή αγορασμένα;Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Το κολλητό φορεματακι της πρώτης φωτό που αναδεικνύει τις καμπύλες σου!Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K