Θα σε παρακαλούσα να μην παραποιείς τα λεγόμενα Μ κ να μην λες πράγματα που δεν είπα.
Το μόνο που απάντησα στην αναφορά σου για την τεα ήταν ότι "α νομίζω έχουμε διαφορετικές υπηρεσίες".
Δεν είναι του χαρακτήρα μου ούτε ν σχολιάζω άλλους -αλλες ούτε βγαίνει κάτι με αυτό το στυλ.
Δεν έχω λόγο ν την κατακρίνω ούτε μου πέφτει λόγος για το τι προσφέρει η καθεμία.μην προκαλείς την έριδα χωρίς λόγο.τοσα χρόνια υπάρχει κ εκείνη κ εγώ έχουμε αποδείξει τι άτομα είμαστε αρχικά με το ποιόν του χαρακτήρα μας κ ότι δεν λειτουργούμε με μικροπρεπεια
.δεν έχω λόγο ανταγωνισμού,την σέβομαι όπως με σέβεται κ αυτή.
Έδειξα κατανόηση στο ότι ήσουν αναποφάσιστος ως προς το πρόγραμμα κ γι'αυτό δεν με "άφησες"ν εκπληρώσω ακριβώς το edging καθώς άλλαζες γνώμη κ δεν ήξερες τι θέλεις αλλά στο είχα διευκρινίσει ότι πρέπει ν ξέρω έστω από κοντά τι πρόγραμμα θα χρειαστείς ώστε ν ρυθμίσω τεχνική κ ροη.. παρόλαυτα έκανα τ καλύτερο Μ.
Αν δεν είσαι εκφραστικός ν ζητήσεις πχ συγκεκριμένο outfit του γούστου σου η ότι τα φιλιά θα τα προτιμούσες με γλώσσα (αν το επιθυμώ κ εγώ), λυπάμαι αλλά δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Όσον αφορά την απόσταση γνώριζες από τη στιγμή που έκλεισες το ραντεβού που ακριβώς βρίσκομαι οπότε αν σε δυσκολεύε τόσο πολύ μπορούσες να μην το προγραμματίσεις. Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό η το ότι δεν οδηγείς.
Όσον αφορά το που βρίσκεσαι ο χωρος σου μου έστειλες ακριβή διευθυνση δυο ωρες πριν το ραντεβου και ενώ νωρίτερα μου είχες ζητήσει να ξέρεις σίγουρα αν θα έρθω.
Ασήμαντο απλά το ανέφερα για κάποιον που δεν έχει δικό του μεταφορικό μεσο.
Όσον αφορά το φιλιά με γλώσσα σε είχα ρωτήσει από το τηλέφωνο και σου έδειξα αρκετές φορές στο ραντεβού μας ότι το επιδιώκω.
Φάνηκε ότι δεν ήθελες να το κάνεις. Ενώ μάλιστα μου ειπες ότι μυρίζω πολυ ωραια.
Και τώρα όσον ν αφορά την τεα...
Σου ειπα οτι προσπαθησα να κλείσω ραντεβου μαζι της και μετά μαζί σου. Μου σηκωσες το τηλέφωνο πρωτη και έτσι ήρθα σε εσένα. Μου απάντησες κατά λεξη " Ευτυχώς, γλίτωσες λεφτά και άλλες υπηρεσίες" . Σε ρώτησα τι εννοείς άλλες υπηρεσίες? Η απάντηση σου ήταν" Ότι προσφερεις άλλο προγραμμα καλυτερο και ότι βλέπεις πολλά αρνητικά σχόλια στο θρεντ της τέας για τις υπηρεσίες της". Όπως και να έχει κακως μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είχα κανένα προσωπικο προβλημα μαζί σου. Ήθελα απλά να γράψω την γνώμη μου και για το τι περασα στο ραντεβου μας. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα ξανά έκανα ραντεβου με την στεφάνια.
Καλο βράδυ....