Αυτο ακριβως

Σου πω στορυ ταιμ να γελάσεις και να σε επιβεβαιωσω

(ειμαστε και νημα Σταματινας θα γουσταρει και Μπιρλας)
Γνωριζω απο κοινη παρέα μουναρο , κυριλε κανονικα κτλ δεν εδειχνε τετοια
Καποιοι που την ηξεραν περισσοτερο μου λεγαν μην μπλεξεις , θα τρεχεις στις εκκλησιες και
σε μοναστηρια να μαζευεις πρόσφορα και αγιασμους και να αναβεις κεριά να φιλάς εικόνες να κανεις νηστείες κτλ.
Και ετσι και ηταν η γκομενα , ολο σε κατι ξωκλησια πηγαινε , παντου σταυρουδακια , ηξερε οπου υπηρχε μοναστηρι
και εκκλησία σε κάθε χωραφι και βουνοκορφη , μεχρι και το ονομα του αγιου της εκκλησιας εκει κτλ.
Καλα δεν μιλαω για το σπιτι της που το ειχε κάνει σαν μαγαζί που πουλαει εκκλησιαστικά προιοντα ,
καρβουνακια αναμένα παντα , να ραντιζει , γαμησε τα , απο την εισοδο μυριζε λες και μπαινεις στην Μητροπολη.
Εχω δειξει ελαφρό ενδιαφερον οπως και αυτη .. αλλα παω πολυ χαλαρα , γιατι ειχα και κατι αλλο πιο βασικό που
περνουσα το χρονο μου .. Ξαφνικα φτανει Πασχα εχω κανονισει Μυκονο , ολα , επιταφιους , αναστασεις , αρνια , γλεντια κτλ , η βασική
επρεπε να παει εξωτερικό και λεω ας πω στην κυρία Λουκά να ερθει να φαει και κανα μπουτσο.
Και τρωω ακυρο πανηγυρικό γιατι ειχε κανονισει να παει εκδρομή Αγιους Τόπους , και σε αυτη εκει την σπηλια που βγαινει το Αγιο Φως κτλ

Και μου λεει και με τρόπο, επειδη ειπαμε Θεουσα αλλα οχι χαζη , οτι και να ερχοταν δεν θα μπορουσε να γινει κάτι γιατι ειναι Αγιες μέρες και
δεν ειναι σωστο.. Λεω δεν γαμιεται , παλι καλα που μου το ειπε και εχει και κανονισει απο να την κουβαλουσα Μυκονο και να μην γινοταν τιποτα ..
Μου υποσχεθηκε οτι μολις γυρισει ομως θα με αποζημιώσει γι αυτο και να μην στεναχωριεμαι .. ( μ αρεσε που μου ειπε να μην στεναχωριεμαι

)
Για να μην γινει σεντονι , τυπε μου γυρναει , κανονιζουμε σπιτι μου , ερχεται , μου δειχνει φωτο απο Παναγιο Ταφο , μου λεει
με καθε λεπτομέρεια τι εγινε εκει , μου δειχνει και κομποσκοινια αγιασμενα , μου ειχε φερει και δωρο καποια + 2 εικόνιτσες .. και μετα γαμηθηκε σαν να μην
υπαρχει αυριο .. πορνοσταρ πιο σεμνα θα γαμιοταν , ξεσκισμα απο παντου , φτυσιματα μουρη ηθελε , ξυλο , δεσιματα , ξεφτίλισμα κτλ
Και ολα αυτα με το σταυρουδακι στο λαιμο και τα κομποσκοινια στα χερια .. αα και πριν γαμηθει με ξεμάτιασε κιολας γιατι λεει ειχα μάτι.
Αφηνω χωρο απο κατω για να βαλετε