Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 9.823
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημαΑμα την τρωει το μουνακι της...
Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημαΑμα την τρωει το μουνακι της...
Σαφώς.... φαγούρα => ξύσιμοΥπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα
Και όχι μόνο ξύσιμοΣαφώς.... φαγούρα => ξύσιμο
Σωστή κουβέντα.Πολύ καλή σύζυγος και μανούλα.η κυρια Τσιμτσιλή ειναι μια σωστη οικογενειαρχης.Θα σας παρακαλουσα να μην γραφετε αισχρά πραγματα για μια τοσο σοβαρη και αξιολογη ΚΥΡΙΑ γιατι θα σας κάψει ο Θεός![]()
Κάθε φορά που αναγράφεται κάτι υπονοούμενο για σχέση με γυναίκα, είμαι απο αυτούς που πάντα ρωτούν "και εσύ που το ξέρεις". Εν προκειμένω όμως που ξέρεις εσύ οτι είναι σωστή ΚΥΡΙΑ (με κεφαλαία)??η κυρια Τσιμτσιλή ειναι μια σωστη οικογενειαρχης.Θα σας παρακαλουσα να μην γραφετε αισχρά πραγματα για μια τοσο σοβαρη και αξιολογη ΚΥΡΙΑ γιατι θα σας κάψει ο Θεός![]()
Αν δείξω μεταμέλεια, θα σε συγχωρείσετε;η κυρια Τσιμτσιλή ειναι μια σωστη οικογενειαρχης.Θα σας παρακαλουσα να μην γραφετε αισχρά πραγματα για μια τοσο σοβαρη και αξιολογη ΚΥΡΙΑ γιατι θα σας κάψει ο Θεός![]()
και σπατουλαρισμαΚαι όχι μόνο ξύσιμο
μα ειναι πραγματα αυτά? να γραφετε τετοιες αηδιες για μια μανούλα αφοσιωμένη στην οικογενεια της?Αν δείξω μεταμέλεια, θα σε συγχωρείσετε;
Γιατί θεωρείς το πλακομουνι αισχρό???η κυρια Τσιμτσιλή ειναι μια σωστη οικογενειαρχης.Θα σας παρακαλουσα να μην γραφετε αισχρά πραγματα για μια τοσο σοβαρη και αξιολογη ΚΥΡΙΑ γιατι θα σας κάψει ο Θεός![]()
αφου ειναι ΚΥΡΙΑ,οπως δηλωνει τουλαχιστον...γιατι να μην την πιστεψουμε αυτη την αξιολογη μανουλα?Κάθε φορά που αναγράφεται κάτι υπονοούμενο για σχέση με γυναίκα, είμαι απο αυτούς που πάντα ρωτούν "και εσύ που το ξέρεις". Εν προκειμένω όμως που ξέρεις εσύ οτι είναι σωστή ΚΥΡΙΑ (με κεφαλαία)??
Πάταξομεν, αφησόν με όπως χύσω την δε ;-)μα ειναι πραγματα αυτά? να γραφετε τετοιες αηδιες για μια μανούλα αφοσιωμένη στην οικογενεια της?
ύπαγε οπίσω μου ΣατανάΠάταξομεν, αφησόν με όπως χύσω την δε ;-)
Ναι όλο φωτό και παρέα με φίλες είναιΘα χορτάσει με τις φιλες της...
Τυχαίνει.Ναι όλο φωτό και παρέα με φίλες είναι
μην λες τετοια....ΝτροπηηηηηηΓιατί θεωρείς το πλακομουνι αισχρό???
Αρέσει στην Κυρια...
Καλά ντε! Μην σΜπρώχνεις κύριοςύπαγε οπίσω μου Σατανά
η Κυρια Τσιμτσιλή ειναι γυναικα της εκκλησιας....Παρακαλω λιγο ζεβαζμός δεν βλαπτειΚαλά ντε! Μην σΜπρώχνεις κύριος