Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μυστες μου για απαντηστε μου,υπευθυνα ομως,το χει φουλ γυαλισμενο ξυρισμενο το γατακι της η οχι;Καιριο ερωτημα που με ταλανιζει καιρο,η παρακατω φωτο ισως βοηθησει.Κρινονται πολλα για την μαλακια μας με την απαντηση σας
![]()
![]()
![]()

Νομιζω οτι εχεις δικιοΜονο επειδη εισαι εσυ θα απαντησω
ολο καραφλα, γυαλι, κατω , δεξια , αριστερα , και μια μικρη τουφίτσα οσο γινεται τριγωνη απο πάνω..
Γιατι ειναι και τσουλαρα, αλλα θελει να δειξει και λίγο παραδοσιακη

Γι αυτο σε παω αδερφεΜονο επειδη εισαι εσυ θα απαντησω
ολο καραφλα, γυαλι, κατω , δεξια , αριστερα , και μια μικρη τουφίτσα οσο γινεται τριγωνη απο πάνω..

τύπε επίτρεψε μου να πουμε να βοηθησω το συλλογισμόΜονο επειδη εισαι εσυ θα απαντησω

ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ. τα πες ολα με ενα ποστ.μεστός λιτός και απέριττος

Της Ολγας οχιΤο μόνο που ξέρω είναι ότι είναι κουμπάρα της λίλας
ποια λιλα τύπε; εχουμε λιλά πορνό τεμάχιο, μελος λιλα με κούτσουρα. καντο πενηνταράκιαΤο μόνο που ξέρω είναι ότι είναι κουμπάρα της λίλας

συμπληρωνω
βγαζει συμπαθεια
ΧΩΡΙΣ ΝΑ βγαζει ανταγωνισμό στις αλλες πχ , συννυφάδες, κουνιάδες , κουμπάρες και δεν συμμαζεύεται της Ελληνικης οικογενειας.
εχει αυτο της χαρουμενης χαζοβιολας.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ.

στηριζω2 δακτυλα πανω απο την κλειτοριδα η τουφιτσα τυπε , οχι να καλυπτει την μουνοπροβοσκίδα τηςτύπε επίτρεψε μου να πουμε να βοηθησω το συλλογισμό![]()

τύπε επίτρεψε μου να πουμε να βοηθησω το συλλογισμό![]()
Τησ Κουντουριώτηποια λιλα τύπε; εχουμε λιλά πορνό τεμάχιο, μελος λιλα με κούτσουρα. καντο πενηνταράκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στηριζω
Το πόρισμα μου λέει ότι αυτό αφορά τοπική χαλάρωση λόγω εγκυμοσύνων....τύπε επιβεβαιωνω χρησιμοποίησα τεχνολογία και πράγματι φαινεται πολλα υποσχόμενο ζαρωμένο δέρμα πανω απο το κοκκαλακι στη βαση των προσαγωγών.![]()
τύπε βαζεις δυσκολα στους2 δακτυλα πανω απο την κλειτοριδα η τουφιτσα τυπε , οχι να καλυπτει την μουνοπροβοσκίδα της
λιγο πιο πανω το τόξο το κεντρικο
Να την παιξει σωστα ο κοσμος εδω μεσα![]()

εγω ειμαι ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ , μονο δικιο εχωΝομιζω οτι εχεις δικιο![]()

Εισαι μετριοφρων και διαλλακτικος,γι' αυτο σε φθονουν οι καλημεροσπερακηδεςεγω ειμαι ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ , μονο δικιο εχω
Αν θες ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ , στο νημα των καλημεράκηδων![]()

Εισαι μετριοφρων και διαλλακτικος,γι' αυτο σε φθονουν οι καλημεροσπερακηδες![]()

τύπε βαζεις δυσκολα στουςπυρφορουςμύστες και θα σε λιγο θα πρεπει να ποστάρω κανα σκαρίφημα για να βγει ακρη![]()