Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 434K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Τώρα τα λες πιο λογικά.
Πανεύκολα δεν κάθονται πουθενά οι γκόμενες.
Εκεί όμως , στο μπλοκ γενικώς, είναι δεκτικές μουνάρες σε μαγαζιά , νύχτα, για παιχνίδι .

ΕΛΛΑΔΑ ... ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΑ .... ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ;;;

Δεν συζητάμε για να φάει τη γκόμενα. ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .

Συζητάμε ... για το αν θα του σκάσουν λάστιχα .... θα του χαρακώσουν το αμάξι ....
ή θα τον πυροβολήσουν ή μαχαιρώσουν ... ή θα τον χτυπήσουν αντρίκια ... να τον κρατάνε δηλ 5 και να τον χτυπάνε 15 ....
με πτυσόμενα ....

Μουνάρα άγνωστος σε μαγαζί στην ελλάδα .... δεν χτυπάς ποτέ και με τίποτε .... ποτέ δεν χτυπούσες ....
αν δεν ήσουν κολλητός του αφεντικού του μαγαζιού .... του μπαρμαν .... του πορτιερη ... του ξαπλωστρα του μπητσομπαρου
που εχει το ιδιο αφεντικο ....

και παίρνεις και τον τίτλο ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ .... αν πηγαίνεις χωρίς γνωριμίες και σκας λεφτά ....
ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .

Και γιατί αυτό ; Γιατί είναι λίγες οι γκόμενες αυτού το λέβελ . Στο μπλοκ που πάει ο Κμαν , έχει πολλές και φτάνουν για όλους.
Οπότε δεν κοιτάνε να τον σκοτώσουν επειδή τρώει μουνιά . Στα αρχίδια τους.

Αυτό είναι βασική διαφορά.Ο Έλληνας μπορεί να ειναι αφραγκος,χάλιας κτλ αλλα εκφράζει το πάθος του σε στυλ μωρό μου τα κανω όλα για εσένα,θα τον σφάξω τον άλλον κτλ.Ετσι δίνουν αξία στις γκόμενες που τη βλέπουν ντίβες σου λέει στα πόδια μου σφάζονται παλικάρια.Σλαβικες χώρες δε συμβαίνει αυτό ειναι ολα ήρεμα,δεν υπάρχουν έντονα πάθη και οι γκόμενες μπορούν ελευθερα να εκδηλώνονται,δεν έχουν συνέπειες αν πηδιουνται με τον έναν μετά με τον άλλον κτλ,η κοινωνία ειναι ανεκτικη και δεν παίζουν παθιασμένοι ερωτύλοι αντρες έτοιμοι να θυσιαστουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.062
Τώρα τα λες πιο λογικά.
Πανεύκολα δεν κάθονται πουθενά οι γκόμενες.
Εκεί όμως , στο μπλοκ γενικώς, είναι δεκτικές μουνάρες σε μαγαζιά , νύχτα, για παιχνίδι .

ΕΛΛΑΔΑ ... ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΑ .... ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ;;;

Δεν συζητάμε για να φάει τη γκόμενα. ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .

Συζητάμε ... για το αν θα του σκάσουν λάστιχα .... θα του χαρακώσουν το αμάξι ....
ή θα τον πυροβολήσουν ή μαχαιρώσουν ... ή θα τον χτυπήσουν αντρίκια ... να τον κρατάνε δηλ 5 και να τον χτυπάνε 15 ....
με πτυσόμενα ....

Μουνάρα άγνωστος σε μαγαζί στην ελλάδα .... δεν χτυπάς ποτέ και με τίποτε .... ποτέ δεν χτυπούσες ....
αν δεν ήσουν κολλητός του αφεντικού του μαγαζιού .... του μπαρμαν .... του πορτιερη ... του ξαπλωστρα του μπητσομπαρου
που εχει το ιδιο αφεντικο ....

και παίρνεις και τον τίτλο ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ .... αν πηγαίνεις χωρίς γνωριμίες και σκας λεφτά ....
ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .

Και γιατί αυτό ; Γιατί είναι λίγες οι γκόμενες αυτού το λέβελ . Στο μπλοκ που πάει ο Κμαν , έχει πολλές και φτάνουν για όλους.
Οπότε δεν κοιτάνε να τον σκοτώσουν επειδή τρώει μουνιά . Στα αρχίδια τους.
Τελυ δεν είναι οι γκόμενες λίγες του ανωτερου λεβελ αλλά είναι η σκατονοοτροπια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία,όπως έχω πει αυτός είναι ο λόγος που έχω φύγει.
Ο μέσος ελληναρας έχει την νοοτροπία να χτυπάει τον ανταγωνισμό με άνισο τροπο, αυτό είναι στη κουλτούρα που μας έχουν δώσει οι κωλοτουρκοι.
Ο Έλληνας σου λέει αυτός μπήκε να μου φάει τη γκόμενά δεν θα γίνω εγώ καλύτερος να τη φάω, η δεν θα ασχοληθώ αν θέλει ας στην φαει σιγά υπάρχουν άλλες τόσες,κοιτάει με οποιοδήποτε τρόπο να σε εξωστρακισει,είτε με τη βία η με άλλα μέσα μη ισότιμα απέναντι στο αντικείμενο.
Με λίγα λόγια πας μέσα στο νυχτερινό είσαι καλός καμακας πας να ριξεις μια 9αρα ο ιδιοκτήτης ο μπάρμαν ο πορτιέρης ο τακτικός πελάτης του μαγαζιού ο από μέσα και ο παίξω αν την έχει βάλει στο μάτι θα σε ξεσκαρταρει με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα υπολογίσει τίποτα
Μου έχει συμβεί ήταν δύο στο Γκάζι εγώ 25 ετών νέος και ωραίος μιλούσα με κάτι μοντελοειδη ψωνακια που έκαναν μπαμ στη μπάρα ξαφνικά ήρθαν 2 κοντοκουρεμενοι κοντοί ξυρισμενοι μου λένε ελάτε λίγο έξω να σου πούμε κάτι εγώ βγαίνω αν και γυμνασμενος χρόνια κραβ μάγκα,μου λένε εδώσε εντολή ο κύριος τάδε να φύγεις έξω ήταν άλλοι 2 σε απόσταση,εγώ αυτό τον τάδε δεν τον ήξερα και τελικά έφυγα,ήταν 4 και παίζει να είχαν σιδερικα ο φιλος μου είχε πάει να καμακώσει κάτι άλλες.
Θέλω να πω πως ο τάδε που μου είπαν δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά τις τοπ ψωλουδες τις είχε βάλει μάτι γι αυτο η προστασία με έβγαλε εξω

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Για αυτό Ελλάδα καμακωνω μονο σε τουριστομαγαζα που συχνα και οι μπαρμεν κτλ είναι ξενοι.Το πιο εύκολο είναι Κρητη Χερσόνησο γιατι οι Κρητικοί ειναι φοβιτσιαρηδες φοβούνται μην εχεις κουμπουρι και δε σου κολλανε.Βορεια Ελλαδα ειναι αλλιως και σε καθε νησι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Τελυ δεν είναι οι γκόμενες λίγες του ανωτερου λεβελ αλλά είναι η σκατονοοτροπια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία,όπως έχω πει αυτός είναι ο λόγος που έχω φύγει.
Ο μέσος ελληναρας έχει την νοοτροπία να χτυπάει τον ανταγωνισμό με άνισο τροπο, αυτό είναι στη κουλτούρα που μας έχουν δώσει οι κωλοτουρκοι.
Ο Έλληνας σου λέει αυτός μπήκε να μου φάει τη γκόμενά δεν θα γίνω εγώ καλύτερος να τη φάω, η δεν θα ασχοληθώ αν θέλει ας στην φαει σιγά υπάρχουν άλλες τόσες,κοιτάει με οποιοδήποτε τρόπο να σε εξωστρακισει,είτε με τη βία η με άλλα μέσα μη ισότιμα απέναντι στο αντικείμενο.
Με λίγα λόγια πας μέσα στο νυχτερινό είσαι καλός καμακας πας να ριξεις μια 9αρα ο ιδιοκτήτης ο μπάρμαν ο πορτιέρης ο τακτικός πελάτης του μαγαζιού ο από μέσα και ο παίξω αν την έχει βάλει στο μάτι θα σε ξεσκαρταρει με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα υπολογίσει τίποτα
Μου έχει συμβεί ήταν δύο στο Γκάζι εγώ 25 ετών νέος και ωραίος μιλούσα με κάτι μοντελοειδη ψωνακια που έκαναν μπαμ στη μπάρα ξαφνικά ήρθαν 2 κοντοκουρεμενοι κοντοί ξυρισμενοι μου λένε ελάτε λίγο έξω να σου πούμε κάτι εγώ βγαίνω αν και γυμνασμενος χρόνια κραβ μάγκα,μου λένε εδώσε εντολή ο κύριος τάδε να φύγεις έξω ήταν άλλοι 2 σε απόσταση,εγώ αυτό τον τάδε δεν τον ήξερα και τελικά έφυγα,ήταν 4 και παίζει να είχαν σιδερικα ο φιλος μου είχε πάει να καμακώσει κάτι άλλες.
Θέλω να πω πως ο τάδε που μου είπαν δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά τις τοπ ψωλουδες τις είχε βάλει μάτι γι αυτο η προστασία με έβγαλε εξω

Και συζητάς για αυτή την ξεφτιλισμένη χώρα ;
Θες να συνεχίζεις να παίζεις σε αυτό το πεδίο ;
Βρίσκεις οτιδήποτε καλό; Αμφισβητείς ότι οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα ;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Είναι το κλασικό εγώ την καμακωσα πρώτος,ναι αλλά εγώ την είδα πρώτος ή ρε παπάρα την έπεσες στην γκόμενα όταν πήγα να φέρω τα ποτά ή όταν πήγα τουαλέτα,σπάσε,τον πούλο κτλ.Βόρεια Ελλάδα μπορεί να σου πει ο αλλος τι είπες ρε στην ξαδέρφη μου,θα σε σπάσω στο ξύλο και εντωμεταξύ ή γκομενα να ειναι Βελγίδα.Γενικά πιστεύουν ότι οποία μπαίνει στο μαγαζί είναι ιδιοκτησία του προσωπικού,μετά των ντόπιων και μετά έρχονται οι υπόλοιποι.Νησιά εχει σπάσει αυτό αρκετά λόγω μαζικού τουρισμού οι γκόμενες πάνε ομαδικά από το ένα μπαρ στο άλλο αυτός είναι και ένας λόγος που έχουν μειωθεί τα καμάκια.Παλιά οι ντόπιοι ήλεγχαν πολύ καλύτερα την κατάσταση ήταν συγκεκριμένα τα μέρη και τα μαγαζιά αν είχες γνωριμίες είχες σαφή υπεροχή.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Ύστερα Ελλάδα εχει πολλούς γκονενοφύλακες συνοδεύει ο άλλος την γκόμενα μέχρι την τουαλέτα για να μην της την πέσει άλλος και μετά στέκεται φρουρός έξω μέχρι να τελειώσει η γκόμενα το κατούρημα με ασφάλεια και να τη συνοδεψει πίσω.Οι γκονενοφύλακες πιστεύουν ότι προσφέροντας υπηρεσίες ασφάλειας,ταξιτζή κτλ κάποια στιγμή θα γαμήσουν ενώ αυξάνουν υπέρμετρα τον εγωισμό από τις γκόμενες αφού πέρα από σκυλάκια γκόμενους να τις υπηρετούν έχουν και μια αρμαθια γκονενοφυλακες να λιγουρεύονται και να τους κάνουν τα χατηρια.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.062
Και συζητάς για αυτή την ξεφτιλισμένη χώρα ;
Θες να συνεχίζεις να παίζεις σε αυτό το πεδίο ;
Βρίσκεις οτιδήποτε καλό; Αμφισβητείς ότι οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα ;
Τελυ έχω μιλήσει και στο παρελθόν τους λόγους που Ελλάδα δεν με ευνοεί το ντειτινγκ και τους λόγους που έχω επιλέξει τα πεδία επανω.
Εδώ όμως έρχομαι σε μια αντιδιαστολή με τον καουμπόι.
1ο αυτός λέει ότι είναι εύκολα επανω εγώ λέω ότι δεν είναι,αν Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις δεν θα μπορείς και εκεί άλλο να σου μιλάνε και ανοίγονται και άλλο να τις ρίχνεις στο κρεβατι
2ο δεν είναι λύση να σκας ένα σκασμό λεφτά για να έχεις μια μουνα και με ποσο τραγελαφικό ,πέρα ότι τη κακομαθαινεις χαλάει και η πιάτσα
3ο ο αποπρασανατολισμος των μεθόδων του,λέει ότι είναι καμακας,ο καμακας δεν βάζει το χρήμα μπροστά για να ρηξει,χρησιμοποιεί όλα τα υπόλοιπα πέρα του χρήματος για να έχει μια γκόμενά,σπόνσορας για να γίνει θα πρέπει συνεχόμενα να τροφοδοτεί μια με καθαρό μηνιάτικο συν τα πλας λαι αυτή θα είναι Παρούσα οπότε την θέλει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Τα καμακια έχουν αλλα έξοδα.Πρέπει να μένουν μεγάλα διαστήματα στα ταξίδια εξω,να ξοδεύουν σε ρουχα,παπούτσια,οχήματα,να ξοδεύουν απειρες ώρες κυνηγώντας γκόμενες και στο dating αντι να βγάζουν λεφτά και ένα σωρό άλλα.Ας πούμε είναι καλύτερα να κάνεις καμακι οχτώ ώρες με κίνδυνο να μείνεις με το πουλί στο χέρι ή να δουλέψεις οχτώ ώρες και με τα λεφτά που έβγαλες να γαμησεις?Είναι τα ερωτήματα που τίθενται συνέχεια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
3ο ο αποπρασανατολισμος των μεθόδων του,λέει ότι είναι καμακας,ο καμακας δεν βάζει το χρήμα μπροστά για να ρηξει,χρησιμοποιεί όλα τα υπόλοιπα πέρα του χρήματος για να έχει μια γκόμενά,σπόνσορας για να γίνει θα πρέπει συνεχόμενα να τροφοδοτεί μια με καθαρό μηνιάτικο συν τα πλας λαι αυτή θα είναι Παρούσα οπότε την θέλει
Χωρίς λεφτά καμάκι δεν παίζει .
Ιδίως με τέτοιες αντιθέσεις. Μην ξεχνάς.
Είναι 50 , κοντός , αγύμναστος . Και πάει για ΝΕΕΣ ΨΗΛΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
Αυτό είναι βασική διαφορά.Ο Έλληνας μπορεί να ειναι αφραγκος,χάλιας κτλ αλλα εκφράζει το πάθος του σε στυλ μωρό μου τα κανω όλα για εσένα,θα τον σφάξω τον άλλον κτλ.Ετσι δίνουν αξία στις γκόμενες που τη βλέπουν ντίβες σου λέει στα πόδια μου σφάζονται παλικάρια.Σλαβικες χώρες δε συμβαίνει αυτό ειναι ολα ήρεμα,δεν υπάρχουν έντονα πάθη και οι γκόμενες μπορούν ελευθερα να εκδηλώνονται,δεν έχουν συνέπειες αν πηδιουνται με τον έναν μετά με τον άλλον κτλ,η κοινωνία ειναι ανεκτικη και δεν παίζουν παθιασμένοι ερωτύλοι αντρες έτοιμοι να θυσιαστουν.

Ελλάδα επίσης δεν παίζει και καθόλου ρόλο η εμφάνιση και η αρρενωπότητα,κάτι που είναι συν για τους μη εμφανισιμους/μη αρρενωπούς.

Η ελλεεινίδα,ακομα και η εμφανίσιμη,θα τα φτιάξει με τον ασχημομέτριο γνωστό της παρά έναν ωραιο άγνωστο.Γι'αυτο και βλέπουμε τόσα κουλά ζευγάρια,ωραίες γκόμενες με μπάζους,φλώρους,κουνιστούς κλπ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Χωρίς λεφτά καμάκι δεν παίζει .
Ιδίως με τέτοιες αντιθέσεις. Μην ξεχνάς.
Είναι 50 , κοντός , αγύμναστος . Και πάει για ΝΕΕΣ ΨΗΛΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

Όταν ήμουν 25-35 ετών έβγαζα το ίδιο επίπεδο χωρίς λεφτά.Μετα τα 35 αρχίζουν πολλές να ζητάνε λεφτά και μετά τα 40 σχεδόν όλες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Χωρίς να χαρτζηλικώνεις εννοείς .
Κέρναγες όμως.

Τότε με βλέπανε σα γαμπρο οπότε καθονταν τζάμπα για να μη σχηματίσω κακή εντύπωση και δε δεσμευτώ.Μετα αρχισα να πληρώνω διακοπές οπότε δεκαπλασιασα τον αριθμό.Δηλαδη από τις 10 Τσεχες που έβγαινα μόνο η μία θα καθόταν τζάμπα,άμα όμως πληρωνα διακοπές καθονταν όλες.Τοτε έμαθα το κόλπο να γαμαω με πληρωμένες διακοπες μακριά από το γκομενο.Οταν όμως μεγαλώνεις κι αλλο δεν αρκούν οι διακοπές χρειάζονται επιπλέον δωράκια.Με δωράκια γαμας δεκα φορές περισσότερες από ό,τι με διακοπές δηλαδή πρακτικά εκατονταπλασιαζεις τα ποσοστά σου σε σχέση με το να πας ατόφιος με μόνο όπλο τη μαλαπερδα.Με σχέση μόνο ως γαμπρος χωρίς δωράκια διακοπές αντε να γαμουσα 10-15 ωραίες γκόμενες το πολύ.
Το θέμα είναι ότι μέχρι να μάθεις τα κόλπα με τις διακοπές,τα δώρα κτλ περνάει χρόνος γιατί οι Τσεχες ειδικά δε στο ζητάνε άμεσα.Οι Ουκρανεζες Ρωσίδες στο λένε στη μάπα σου θέλω αυτό θέλω εκείνο οπότε μαθαίνεις.
Με Ρωσιδα άμα πληρώσεις διακοπές γαμας χαλαρά.Τρελαινονται για ταξίδια.Με Πολωνέζα καλύτερα να πληρώνεις για το νοικι τους ειναι πιο πρακτικές και δεν τους αρέσουν οι διακοπές και τα ταξίδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Πολύ σωστές οι αναλύσεις για τις Ελληνίδες και το καμάκι από Ζαν μπαλκαν τέλυ και Σάμπ ζιροου αλλά δυστυχώς μέρα με τη μέρα στην Ελλάδα τα πράγματα γίνοντε χειρότερα αντί να γίνουμε Ευρώπη στο ντειτινγκ γινόμαστε όλο και πιο οπισθοδρομικοί και όλα αυτά ισχύουν και πιο πολυ

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936
Τα καμακια έχουν αλλα έξοδα.Πρέπει να μένουν μεγάλα διαστήματα στα ταξίδια εξω,να ξοδεύουν σε ρουχα,παπούτσια,οχήματα,να ξοδεύουν απειρες ώρες κυνηγώντας γκόμενες και στο dating αντι να βγάζουν λεφτά και ένα σωρό άλλα.Ας πούμε είναι καλύτερα να κάνεις καμακι οχτώ ώρες με κίνδυνο να μείνεις με το πουλί στο χέρι ή να δουλέψεις οχτώ ώρες και με τα λεφτά που έβγαλες να γαμησεις?Είναι τα ερωτήματα που τίθενται συνέχεια.
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει μια παλαιά παροιμία.
Με το καμάκι φτιάχνεις ένα δίκτυο απο γκόμενες συνήθως αλλοδαπές που τις κάνεις ροτέισον.Εκεί αφού έχεις σπείρει θα θερίσεις. Έχεις πέντε μποστάνακια ή περισσότερα και τρυγας. Και να το αναλύσω: αφου έχεις κάνει καμακι σε μια Ουγγαρέζα -μια Ρουμάνα -μια Γερμανίδα- μια Ελληνίδα -μια Καζακστάνη και μια Ρωσίδα- και τις έχεις τρυγισει καλά διατηρώντας επαφες- οπότε μπορείς λόγω χρόνου τις καλεις στο σπίτι σου κ τις ξανά οργώνεις- δεν πληρώνεις εκτός από κάτι ψευτοδωρακια. Άρα άμα δεν βρέξεις κώλο ψάρια δεν τρως.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936
Εγώ λέω ας πούμε γαμας Πολωνία αν ξοδεύεις 800-1000 ευρώ ημερησίως.Ο αλλος λεει παραπλανάς.800-1000 ευρώ ημερησίως είναι πολλά και με 100 ευρώ δε γαμάς.Αρα λες παραμύθια . Δηλαδή όταν λες με 800 ευρώ γαμας αυτό μεταφράζεται αυτόματα σε γαμάς εύκολα,κόβουν την προϋπόθεση.Γενικα δεν παίρνει κανείς τις προτάσεις μία προς μία αλλα αυτό που ο άλλος έχει σα στερεότυπο.
Με αυτά τα λεφτά ημερησίως και στην Τεχεράνη να πας θα βρεις να γ@μησεις. Αν όμως μείνεις για ένα μήνα εκει θα μπορείς καθημερινά για 30 ή για 40 ημέρες να σκας αυτό το ποσό ή θα κλαταρεις την 15η.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Οι πιο πολλοί παίζουν Μονόπολη.Αυτό σημαίνει οτι τα θέλουν όλα υπερ τους.Θέλω υπέρ μου την τοποθεσία,ηλικία,το χρόνο,τα λεφτά,τα logistics,τα πάντα όλα αλλιώς δεν πάω.Πάει ο άλλος Πολωνία και βλέπει οτι όλα είναι εναντίον του.Φοβερός ανταγωνισμός κτλ.Σου λέει τι κάνω εδώ?Δεν έχω καμία τύχη.Αυτή είναι η επιφανειακή αντιμετώπιση όταν κάποιος ζητάει διευκόλυνση θέλει το άμεσο,το γρήγορο,το εύκολο αποτέλεσμα.
Συνήθως έχεις ένα ή δύο στοιχεία υπέρ σου και όλα τα άλλα είναι εναντίον σου.Οπότε πρέπει να βρεις στρατηγική ώστε αυτά που έχεις να μετράνε και αυτά που δεν έχεις να μην παίζουν ρόλο.Π.χ. έχεις μπράτσα?Πρέπει να φαίνεται μόνο αυτό.Εχεις λεφτά?Να φαίνεται μόνο αυτό.Είσαι πουτσαράς?Να φαίνεται μόνο η πούτσα κοκ.Αν είσαι πουτσαράς αλλά η άλλη βλέπει οτι είσαι άφραγκος την πούτσισες.Οπως και αν είσαι λεφτάς αλλά η άλλη βλέπει γαριδάκια.Συνεπώς χρειάζεται στρατηγική δεν είναι Μονόπολη να συσσωρεύεις πλεονεκτήματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.062
Με αυτά τα λεφτά ημερησίως και στην Τεχεράνη να πας θα βρεις να γ@μησεις. Αν όμως μείνεις για ένα μήνα εκει θα μπορείς καθημερινά για 30 ή για 40 ημέρες να σκας αυτό το ποσό ή θα κλαταρεις την 15η.
Νίο δεν γίνεται αυτό που λέει να κρατήσει παραπάνω από μια εβδομαδα,θα κλατάρει δεν θα αντέξει
Δεν γίνεται επειδή δεν είσαι ανταγωνιστικος να χαλάς ένα μάτσο λεφτά και να ρουφας τις γκολντ ντιγκερς η τα μοντέλα των πρακτορείων,δεν είναι λύση αυτή η μάλλον είναι η εύκολη λύση για τον καουμπόι ενώ μας λέει ότι από τα δύσκολα θα μπορεί να γίνει καλύτερος.γιατί δεν ανεβάζει τα στάνταρ του και να πει θα ρίξω 9αρα 10αρα χωρίς να χαλάω τόσα να αναπτύξει και άλλες πτυχές του εαυτού του πέρα από το κασέρι,μιλάω για δυσκολίες και κωλοπετσωματα αλλά αυτός την εύκολη οδό έχει βρει και κάνει επί του πρακτικού,καθαρό ντηλ αν λέει ότι τις καμαρώνει που εγώ λέω είναι κοπέλες πρακτορείων η κοπέλες των νυχτερινών που ο πιο μάτσο θα τις εχει
Κμαν γειά σου είμαι ο κμαν μένω Γερμανία αλλά είμαι από Ελλάδα
Χ χάρηκα
Κμαν μόστρα με το γεμάτο πορτοφόλι η με αυτοπροβολή είμαι λεφτά κάνω μπίζνες
Χ αλήθεια τι μπίζνες?
Κμαν μπουρου μπουρου βγάζω πολλά και τα χαλάω
Χ μμμ ενδιαφέρον
Κμαν είμαι σπόνσορας πολλών κοριτσιών
Χ ενδιαφέρον
Κμαν αν θες μπορώ να γίνω και δικός σου
Χ χαχαχαχα αλήθεια
Κμαν ναι πόσα θες για σήμερα το βραδι
Χ δεν ξέρω.
Κμαν σου δίνω 500 για να κάνουμε το και το
Χ δεν κάνω τέτοια
Κμαν ωραία πόσα θες για να κάνεις
Χ δεν κάνω
Κμαν 700 800 1000 και σε συνεχόμενη βάση κάθε μήνα.
Χ μμμ ακούγεται καλό.
Κμαν σου είπα μου αρέσει που εισαι 1.85 και σε θέλω σπόνσορετ
Χ δέχομαι με 1000 μπροστά
Έτσι κυλάει όπως λέει το καμάκι αν και είπα δεν παίζει δουλεύει με πρακτορεια

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
To θέμα είναι να βρεις τα σπονσορομάγαζα.Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν γκόμενες που κάνουν αρπαχτές,άλλες που ψάχνουν για σπόνσορες κτλ.Ανατολική Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένα.Πας,κερνάς και μετά πιάνεις την κουβέντα.Σε αυτά οι γκόμενες σου φέρονται πάρα πολύ καλά αφού στη χειρότερη περίπτωση θα κεράσεις.Στην καλύτερη θα τσιμπήσουν και δώρο.Οπότε έχεις πολύ θετική αντιμετώπιση δεν παίζει σνομπαρία,αφυψηλού κτλ.Βέβαια συνήθως τέτοια μαγαζιά έχουν πόρτα ή πρέπει να κλείσεις τραπέζι π.χ. με 200-300 ευρώ για να σε αφήσουν να μπεις.Απαξ όμως και είσαι μέσα η γκόμενα σκέφτεται αυτός αξίζει για να τον έχουν αφήσει να μπει,περνάς δηλαδή preselection.
Αν κάποιος δεν έχει λεφτά θα πάει στα φοιτητάδικα,τα καμακομάγαζα,τα Λατινάδικα,τα χιπχοπάδικα κτλ,βέβαια εκεί έχεις ανταγωνισμό,έχει άλλους εκατοντάδες ψωλείς και τρομερά έμπειρα καμάκια που κάνουν την ίδια δουλειά.Λατινάδικα και χιπχοπάδικα κάνουν θραύση οι Αραπάδες και οι Λατίνοι που ξέρουν να χορεύουν.Στα ντίσκο πόλο και στα καμακομάγαζα κάνουν θραύση οι Πολωνοί και οι εμφανίσιμοι ξένοι λευκοί.Αμα είσαι κινεζοειδής,Λατίνος ή Αράπης δε σε παίρνει να πας σε σπονσορομάγαζο ή high end,θα φας πόρτα αμέσως.Μετά διαμαρτύρονται για ρατσιστικές συμπεριφορές κτλ.
Το θέμα είναι οτι μια Σλάβα διαλέγει.Σου λέει σήμερα θέλω να αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο,θα πάω σπονσοράδικο.Αύριο έχω καύλες,θέλω να δοκιμάσω εξωτικό καυλί θα πάω Λατινάδικο.Αν θέλω να γνωρίσω Πολωνό ή ξένο για σχέση και ρομαντισμούς,περιπέτειες θα πάω καμακομάγαζο.Οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι χάρη στο rotation.
Αντίθετα στα καθυστερημένα Βαλκάνια θα βάλει ο Αλμπάνας κάποιο δικό του να παρακολουθεί τη γκόμενα και μόλις τη δει να φιλιέται με Λατίνο στο Λατινάδικο,τον ήπιε ο Λατίνος.Δεν υπάρχει αυτό το free flow,η άνεση.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.062
Η θεωρεία του καουμπόι είναι άκυρη γιατί δεν ανταποκρίνεται στο κοινό.
Θέλω να πω πως πόσοι είναι διατεθειμένοι να χαλάνε τόσα μεγάλα ποσά?
Επίσης πολλοί θα πουν σιγά μην πληρώσω για να γαμησω με λίγα λόγια δεν υπάρχει κοινό για να ανταποκριθεί η θεωρεία του,αν και η θεωρεία του μπάζει είναι ένα πάντρεμα καμακα με σπόνσορα μαζί βασικά κοίτα να δημιουργήσει κάτι δικό του.
Όμως πολλοί πέφτουν στη λούμπα νομίζοντας ότι αν πάνε Πολωνία θα έχουν γκομενες πολλές και πανέμορφες και όλα καλά.
Εδώ είναι η παγίδα όμως,αν πας με αυτά τα μυαλά θα απογοητεύεις,αν πας με σκοπό να γνωρίσεις περισσότερες στο άκυρο ναι,δύσκολο να κάνεις σχέση αλλά όπως είπαμε είναι πιο ανοιχτές και δέχτηκες στην ομιλία γνωριμία,επίσης και εκεί έχουν απαιτήσεις δεν θα πάνε με έναν 10 επίπεδα κάτω από αυτές και αν δείτε τέτοια σκηνικά θα πρέπει οι τύποι αυτοί να χαλάνε μια περιουσία
Θέλω να πω ότι αξίζει να πάτε οποίος θέλει περισσότερο Πολωνία πάρα Τσεχία,να δείτε ότι δεν είναι ρόδινα και εύκολα να έχετε ροστερ και μοντελοειδη αλλά ότι αν είστε καλός καμακας θα βρείτε όπως θα βρίσκατε αν εισασταν και εδώ,η διαφορά εκεί που αξίζει κατ εμέ είναι η κουλτούρα τους,δεν θα έχεις την Ελληνίδα να στα πριζει να είναι μέσα στη γκρίνια η να απαιτεί συνέχεια γιατί είναι κακομαθημένη απο την οικογένεια της.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom