Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Τυπάρα, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο . Αν είσαι entertainer και οργανωτικός και μαζεύεις παρέες, διοργανώνεις ξενύχτια, μάσες , γιορτές κτλ .... έρχονται γκόμενες στο νταραβέρι . Και ναι γαμάνε κι άλλοι, αλλά στα αρχίδια σου. Εφόσον δεν ειναι μόμολα, διευρύνεται ο κύκλος και έρχονται όλο και περισσότερα μουνιά, οπότε γαμάνε όλοι κι εσύ και μπορείς να τρως γκόμενες που μόνος χωρίς φράγκα, δεν θα έτρωγες με τίποτε.

Αυτό όμως δεν έχει θέση .

Εσύ γράφε εδώ τις δικές σου φάσεις.
Μία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΡΙΒΗ CT , στην Αθήνα, ζητάει 450€ με 500€ για 3ωρο , χωρίς χοτέλ μέσα .... και ποτά.

Αν εσύ με λίγο παραπάνω .... τη σέρνεις έξω και κοιμαστε μαζί ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ vfm .
Εγώ σε πάω και γουστάρω να διαβάζω.

Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε ποιες χώρες,σε ποιες πολεις,πότε για πόσο,πόσα χρειάζεται να ξοδέψεις θέλει εμπειρία.Οι περισσότεροι ή έχουν μηδενική εμπειρία ή στερούνται τελείως funds οπότε δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.Δεν μπαίνει ο αλλος καν στην αρένα γιατί θεωρεί σίγουρη την αποτυχία.Η άλλη λύση ειναι να έχεις κύκλο να ξέρεις κάποιους που να τα οργανώνουν αυτά για εσένα ή να σου πληρώνουν τα ταξίδια αλλιώς δε γίνεται.Εγώ μπαίνω στις αρένες εδω και 28 χρόνια οπότε ξέρω τι παίζει είμαι πολεμιστής πρώτης γραμμής μετώπου,όχι φιλόσοφος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε ποιες χώρες,σε ποιες πολεις για πόσο,πόσα χρειάζεται να ξοδέψεις θέλει εμπειρία Οι περισσότεροι ή έχουν μηδενική εμπειρία ή στερούνται τελείως funds οπότε δεν μπορούν να ανταγωνιστουν.Δεν μπαίνει ο αλλος καν στην αρενα γιατί θεωρει σίγουρη την αποτυχία.
Σαφώς. Οι κότες, φτωχομπινέδες που πάνε για ύπνο νωρίς, είναι περισσότερες . Η πλειοψηφία. Και φυλακισμένοι , δεν έχουν πάει πιο βόρεια ... από τη λάρισσα. Εκτός κι αν είναι ... βορειοελλαδίτες ... και έχουν πάει μέχρι ... δράμα σέρρες ....
Τι να κλάσουν ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Αυτός , αυτά που λεει ... τα κάνει .
Πάει σε μαγαζί και φορτώνει ΝΕΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕ.

Δεν είναι φαντασίωση .
Σαφως δεν μπορούν να το κάνουν όλοι .
Οπότε δεν παραπλανεί κανέναν.

Ελάχιστοι έχουν το χρόνο να πάνε τέτοιο ταξίδι .
Ελάχιστοι χαλαλίζουν χρήμα για τέτοιο σκοπό .
Ακόμη πιο ελάχιστοι έχουν το θράσος να την πέσουν σε γκόμενες 25 χρόνια νεότερες, μουνάρες, ψηλές.

Εσύ τέτοιες γκόμενες άλλωστε ... με τακούνι και παγιέτα ... και μάξι φόρεμα .... και όλη τη γκάμα καλλυντικών ...
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑΓΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ , ΜΕ ΑΜΠΕΧΟΝΟ , ΜΑΥΡΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΡΤ .

Τι ασχολείσαι ;
Καριόλες τις μπουρζουαζίας περιγράφει ο Κμαν .
Ρε τι συνήγορος του καουμπόη έχεις γίνει ρε τελάρα??εσύ θα ξεπεράσεις και τον γνωστό δικηγορο του σαιτ εδώ μέσα στην υπεράσπιση.
Θα σου φέρω εικόνα του κμαν με φωτοστέφανο να κάνουμε όλοι μαζί μετάνοιες

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε ποιες χώρες,σε ποιες πολεις,πότε για πόσο,πόσα χρειάζεται να ξοδέψεις θέλει εμπειρία.Οι περισσότεροι ή έχουν μηδενική εμπειρία ή στερούνται τελείως funds οπότε δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.Δεν μπαίνει ο αλλος καν στην αρένα γιατί θεωρεί σίγουρη την αποτυχία.Η άλλη λύση ειναι να έχεις κύκλο να ξέρεις κάποιους που να τα οργανώνουν αυτά για εσένα ή να σου πληρώνουν τα ταξίδια αλλιώς δε γίνεται.Εγώ μπαίνω στις αρένες εδω και 28 χρόνια οπότε ξέρω τι παίζει είμαι πολεμιστής πρώτης γραμμής μετώπου,όχι φιλόσοφος.
Ποια αρένα ώρε Δον Κιλωτη της παρανοιας. Tον πατέρα μου αν στείλω εκεί με το ίδιο μπάτζετ που πας και συ σε αυτα τα μέρη περισσότερες και καλύτερες θα καλιμπραρει.Και θα σκοράρει- δεν θα πιανει μόνο μπουτάκι για το θεαθηναι και να λέει μετά τις φωτό -ότι μπεκωσε κιόλας. Τώρα τι λες εσύ, κλάιν -την ψ/Χ θεραπεία σου κάνεις εδώ μέσα κ το χούμε καταλάβει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Ποια αρένα ώρε Δον Κιλωτη της παρανοιας. Tον πατέρα μου αν στείλω εκεί με το ίδιο μπάτζετ που πας και συ σε αυτα τα μέρη περισσότερες και καλύτερες θα καλιμπραρει.Και θα σκοράρει- δεν θα πιανει μόνο μπουτάκι για το θεαθηναι και να λέει μετά τις φωτό -ότι μπεκωσε κιόλας. Τώρα τι λες εσύ, κλάιν -την ψ/Χ θεραπεία σου κάνεις εδώ μέσα κ το χούμε καταλάβει.
Πολωνία Τσεχία ουκρανια βρωμάει ο τόπος από πρακτορεία συνοδών κοπέλων
Κλείνεις κοπέλα ολημερίς Ουκρανία με 500 ευρώ 24ωρη αν το πας λιγότερη ώρα πας λιγότερα το ίδιο κάνει Πολωνία που πάει αλλά είμαι σιγουρος παίρνει 2ωρα 3ωρα δεν παίζει παραπάνω.
Επίσης πολλά ξενοδοχεία δουλεύουν με κοπέλες τέτοιες,άλλες στήνονται εκεί στο μπαρ και ντηλαρουν άλλες τις ζητάς από τον ρεσεψιόν κλπ γενικά ειδικά Ουκρανία είναι ένα μεγάλο νταβατζιλικι,ένας τυπάς είχε πάει στο ντνιπρο και λέει σε ένα ταξιτζή ξέρεις καμία να γαμιεται με λεφτα?του λέει θα μου πληρώνεις τις κούρσες και τόσα μπροστά θα σε πάω τοτ λέει σε 3 μπορεί και 4
Παίρνει τηλέφωνο τη μια κλείνει τοποθεσία πήρε τα λεφτά ο ταξιτζής τον πάει την άλλη μέρα τον καλεί και τοτ λέει να σου φέρω άλλη στο ξενοδοχείο που μένεις?. Με τα πολλά όταν έφυγε από το Ντνιπρο η τελευταία του αποκάλυψε ότι είναι ξάδερφος της ο ταξιτζής και της το πρότεινε για αν βγάλει και αυτή λεφτά,ενω οι άλλες ήταν μια γυναίκα του φίλου του και η άλλη από τη γειτονιά του
Όποιος έχει ζήσει το τι μπουρδελο ήταν η χώρα μέσα θα σιχαθεί και τον εαυτό του

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Πριν από 15-25 χρόνια έκανα ακριβώς τα ίδια χωρίς να ξοδεύω λεφτά.Το ίδιο επίπεδο από γκόμενες είχα και τότε Απλά όσο μεγαλώνεις ζητάνε όλο και περισσότερα.Ας παει κάποιος νεωπας ή τριανταρης να κάνει το ίδιο να καμακώσει χωρίς λεφτά,δωρα κτλ.Αν είναι σαραντάρης,πενηντάρης ας αρχισει να δίνει δώρα να δούμε αποτελέσματα.Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι κωλύονται.Και να γίνουν σπόνσορες και να γίνουν ελεύθερα καμάκια.Δεν το κάνουνε για διάφορους λόγους.Εδώ αναλύουμε τις δυσκολίες τον ανταγωνισμό,τις πιθανότητες επιτυχίας το πραγματικό πεδιο κτλ σε αληθινό χρόνο.Η βασική αρχή ειναι οτι τα μέρη που ειναι καλά για σπόνσορες ειναι το ίδιο καλά και για ελεύθερα καμάκια.Τα ίδια μέρη ακριβώς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Σου λέει ο άλλος ρε φιλε τι καμάκι να κάνω?Κοιλάρα έχω,άφραγκος είμαι,ούτε ιδιαίτερα ωραίος,σιγά μη με παίρνει για καμάκι.Σιγά μην τρέχω Πολωνία να κουνάω τον κώλο μου στα κλαμπ μπας και φορτώσω καμιά μεθυσμένη.Εγώ καραγκιόζης δε γίνομαι.Για σπόνσορινγκ λείπουν τα λεφτά.Που και να τα είχα δε θα τα έδινα αφού το θεωρώ κοροϊδία.Αν επρόκειτο για μικρά ποσά ναι.Να δώσω 50 ευρώ να γαμησω.Αλλα ξέρεις ποιοι φταίνε και δεν μπορούμε ουτε αυτό να κάνουμε?Τύποι σαν εσένα που καλομαθαίνουν τις γκόμενες και ανεβάζουν τον πήχη.Οποτε καμάκι δεν κάνω,σπόνσορινγκ δεν κάνω,μικροσπόνσορινγκ δεν μπορώ να κάνω μπορείς να με βολέψεις μπάρμπα να γαμήσω κι εγώ?Παίζει κάνα τηλεφωνάκι κάνα κοννε κάνα βύσμα να χωθώ και εγώ μπας και γαμήσω?Αυτή είναι περίπου η νοοτροπία.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Εδώ αναλύουμε τις δυσκολίες τον ανταγωνισμό,τις πιθανότητες επιτυχίας το πραγματικό πεδιο κτλ σε αληθινό χρόνο.Η βασική αρχή ειναι οτι τα μέρη που ειναι καλά για σπόνσορες ειναι το ίδιο καλά και για ελεύθερα καμάκια.Τα ίδια μέρη ακριβώς.
Μα για ποιες δυσκολίες μιλάς όταν η κατασταση απλοποιήτε -σε φάση δώσε λεφτά κ πάρε κρέας.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Η φάση έχει να κάνει με τις επιδόσεις όπως έχω γράψει πολλές φορές.Παίρνουμε ας πούμε κάποιον που δίνει πανελλήνιες.Πάει να δώσει και λέει θα σας σκίσω τον κώλο παλιοπούστηδες.Αν ξέρεις σύστημα των τριών εγώ θα μάθω όρια.Αν μάθεις όρια εγώ θα μάθω ολοκληρώματα.Αν μάθεις και εσύ ολοκληρώματα θα μάθω τις διαφορικές να σε λιώσω.Και αν μάθεις διαφορικές πάω για αλλα γούστα.Αν π.χ. θέλω να σπουδάσω νομική και έχεις διαβάσει ιστορία εγώ θα μάθω την ιστορία λέξη προς λέξη για να μην μπορεί κανένας πούστης να μου κόψει το βαθμό.Αν μάθεις απέξω τις μεταφράσεις στα αρχαία εγώ θα μάθω όλα τα αρχαία κείμενα απέξω.Θα απομνημονεύσω όλη τη γραμματική όλο το συντακτικό.Δεν έχεις καμία τύχη.Ο λόγος που δεν έχεις καμία τύχη ειναι γιατί είμαι αόρατος.Υπαρχει ένα γραπτό που με αντιπροσωπεύει όμως ο βαθμολογητης δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από το γραπτό.Αν ήξερε τι κανω θα με γαμούσε απο τη λύσσα του θα με βαθμολογούσε δεκα φορές αυστηρότερα από τους αλλους τώρα όμως τον έχω εγκλωβίσει.Τώρα έρχεται εκ των υστέρων ο υπόκοσμος των γιατρών,των νομικών κτλ και λένε τι πράγματα ειναι αυτά τα παιδιά μας τα γαμήσανε πως να περάσουν με τέτοιο ανταγωνισμό.Θα το δεχόμασταν το αποτέλεσμα αν τα κριτήρια ήταν πιο γενικά και προσωποποιημένα αν ειναι γιος γιατρού να βαθμολογηθεί πιο επιεικώς ή να δωσει πιο εύκολα θέματα ή να εχει ανοιχτό ονομα στην κολλα για να ξέρει ο βαθμολογητης ποιος ειναι ή να δωσει προφορικά για να πάρει μπόνους.Η να μη διαγωνιστεί για τις ίδιες θέσεις αλλα για αλλες μαζί με τα αλλα παιδιά γιατρών,δικηγόρων κτλ.Οσο αυτό δεν συμβαίνει εμείς ο κόσμος των γιατρών των νομικων κτλ (τα αρχιδια μας κουνιοντουσαν χαρμόσυνα δηλαδή) δε δεχόμαστε τα αποτελέσματα τέτοιων διαγωνισμών που δε λαμβάνουν υπόψιν τα συμφέροντα μας και τη γνώμη μας και διορθώνουμε το αποτέλεσμα στην πράξη με μεταγραφές και αναγνωρίσεις.Τσίμπα τα αρχίδια μου δηλαδή μνήμονα σε γαμαω γιατί ελέγχω την πολιτική τάξη και το στατους κβο.Ειμαι σε ολα τα κομματα και ολοι συμφωνουν μαζι μου.Αυτη είναι η πολιτική βούληση δεν υπάρχει κατι άλλο,ολωνων τα συμφέροντα συμπίπτουν.Δε σε αποκλειει κανείς,ζησε και ασε τους άλλους να ζήσουν.Οταν βλέπεις αυτό αντιδράς λες αυτός που θα φάει πουτσα θα είναι το δικό σας συνοθύλευμα όχι εγώ πρόκειται περί αντίδρασης στην αντίδραση επί της δράσης.Ζησε και ασε τους αλλους να πεθάνουν.Αυτο το πετυχαίνεις ελέγχοντας τις επιδόσεις.Αν αποσύρεις την επίδοση ο άλλος βυθίζεται.Αυτός όμως δεν ξέρει τι κάνεις πανηγυρίζει αρχικα γιατί του αφήνεις το πεδίο ελεύθερο ενώ του έχεις αφήσει ένα λάκο ελεύθερο.Οταν συνειδητοποιήσει τι γίνεται λυσομανα και σκέφτεται πως έγινε αυτη η αρχιδιά ενώ είχα πλήρη έλεγχο.Γιατι κανω τώρα τσιμπούκια,τι είναι αυτό που με χτυπά,το αόρατο,μη καταγραφόμενο κτλ.Και γιατί ενώ θεωρητικά έχω κάθε δυνατότητα να μετακομίσω το κόστος γυρνά παλι πάνω μου και με δαγκωνει.Αυτο δεν έπρεπε να γίνει δεν ειναι σωστό να γίνει,θα έπρεπε να ειναι αλλιώς και γιατί έγινε αυτό που έγινε,τις πταίει κτλ.Εγω δε φταίω,ο αλλος.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Άμα το μεταφέρεις το σκηνικό στις γκόμενες λες ήρθα να γαμησω.Τι χρειάζεται?Χρειάζονται λεφτά?Θα ρίξω λεφτά.Χρειαζονται ταξίδια?Θα κανω ταξίδια.Χρειάζονται κλαμπ,θα κλαμπαρω.Αν εσύ μάθεις αγγλικά εγώ θα μάθω ρωσικά.Αν και εσύ μάθεις ρωσικά εγώ θα μάθω και πολωνικα.Αν μάθεις πολωνικα θα μάθω και τσέχικα.Ο,τι και να κάνεις θα λιωσω τον ανταγωνισμό.Αν η γκομενα ήξερε όλη τη στρατηγική και πορεία θα μου έβαζε δεκα φορές αυστηρότερα κριτήρια από τους αλλους.Ομως δεν ξέρει.Εμφανιζεσαι όμως υποχρεωτικά προσωποποιημενος δηλαδή in flesh,δεν είσαι αόρατος οπότε αρχίζουν οι αδυναμίες.Κύριο πρόβλημα είναι οι σωματικές αντοχές και η έλλειψη χρόνου.Εισαι ας πούμε καμάκι παραλίας πρέπει όλη μέρα να καμακώνεις παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο,μετά να βγαίνεις ραντεβού και μετά να ξενυχτάς στα κλαμπ μέχρι πρωίας για να έχεις μέγιστο αποτέλεσμα.Πρεπει να λιώσεις στην κούραση και να λειτουργείς σε συνθήκες στέρησης τροφής και ύπνου.Οι πιο πολλοί κλάνουν σε αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα θέλουν κάτι πιο απλό και χαλαρό.Ετσι ομως τρώνε τις γκόμενες τα πιο ανθεκτικά και σβέλτα καμακια που έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και εμπειρία.Εσυ θα πας σπίτι εξαντλημένος ο αλλος θα κάτσει μια ώρα παραπάνω στο κλαμπ και θα γαμήσει.Αυτη και μόνο η σκέψη ότι ο αλλος γαμάει ενώ εσύ κοιμάσαι πρέπει να σε εξιτάρει και να σε ξυπνήσει.Αμα είσαι ράθυμος,μιχλας,τα ζώα μου αργά δεν κάνεις τίποτα τα καμακια είναι σβέλτα,στροφάρουν γρήγορα και ο ανταγωνισμός πολύ δυνατός. Πρέπει να κινείσαι συνεχώς.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
Αυτο δειχνει μονιμο πριζωμα, οι περισσοτεροι προτιμουν το αραλικι.

Ειδικα η γενια Ζ

Αν του πεις να παει Γερμανια να δουλεψει 2 μηνες να μαζεψει φραγκα και να παει μετα να τα σκοτωσει σε 5-6 μερες Πολωνια, θα προτιμησει ενα τηλεφωνημα στον Μονσελα :tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Αυτο δειχνει μονιμο πριζωμα, οι περισσοτεροι προτιμουν το αραλικι.

Ειδικα η γενια Ζ

Αν του πεις να παει Γερμανια να δουλεψει 2 μηνες να μαζεψει φραγκα και να παει μετα να τα σκοτωσει σε 5-6 μερες Πολωνια, θα προτιμησει ενα τηλεφωνημα στον Μονσελα :tooth:

Φυσικά οι περισσότεροι προτιμούν το αραλίκι γιατί έχουν την οπτική ψωλά.Σου λέει είμαι πιο δυνατός ως ψωλάς γιατί σκέφτομαι και ενεργώ όπως οι περισσότεροι άρα εκφράζω το με΄σο όρο και ο μέσος όρος προστατεύει τα συμφέροντά μου.Νομίζεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Οι νέοι γαμανε εύκολα τις μικρούλες αφού γαμιουντε με ένα μοντστερ στο παγκάκι και με ένα τσιγάρο,οι πιο μεγάλοι το έχουν παρατήσει το σπορ αφού έχουν βαρεθεί να τρώνε χιλοπιτες.μη ξεχνάμε ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες στην Ελλάδα,δε μπορεί ο άλλος να σηκωθεί να φύγει από την Αθήνα να παει στη Πολωνία με βαρκα την ελπίδα,άμα μέναμε Γερμανία θα ήταν σαφώς πιο εύκολα να πας και Πολωνία και Τσεχία,και με ένα αμαξι πας για ένα σκ και Κυριακή βράδυ γυρνάς σπίτι Γερμανία,αυτό για έναν που μένει Ελλάδα είναι αδυνατο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Ας δούμε μερικά dozynki με Πόλκες στα λιβάδια.

Οι Σλάβες έχουν αυτή την προοργασμική έκφραση που η μυτόγκα γίνεται σέξυ.

PXIAUZ.png

Το φτηνό καυλωτικό λουκ που απευθύνεται κατευθείαν στις αισθήσεις.Οι Ελληνίδες τις σνομπάρουνε λένε οι Πολωνέζες μου φάνηκαν πολύ φτηνιάρες.
o20kNi.png

Φανταστείτε μια αποστολή στον Αρη και να ανακαλύψουν Πολωνέζες βυζαρούδες να διαβιούν στον πλανήτη.
Παντού υπάρχουν Πολωνέζες,πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Οι νέοι γαμανε εύκολα τις μικρούλες αφού γαμιουντε με ένα μοντστερ στο παγκάκι και με ένα τσιγάρο,οι πιο μεγάλοι το έχουν παρατήσει το σπορ αφού έχουν βαρεθεί να τρώνε χιλοπιτες.μη ξεχνάμε ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες στην Ελλάδα,δε μπορεί ο άλλος να σηκωθεί να φύγει από την Αθήνα να παει στη Πολωνία με βαρκα την ελπίδα,άμα μέναμε Γερμανία θα ήταν σαφώς πιο εύκολα να πας και Πολωνία και Τσεχία,και με ένα αμαξι πας για ένα ΣΚ και Κυριακή βράδυ γυρνάς σπίτι Γερμανία,αυτό για έναν που μένει Ελλάδα είναι αδυνατο

Αυτό ισχύει είναι ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα της Γερμανίας.Το 2004 πήγαινα κάθε ΣΚ Πιλσεν έκανα θραύση.Βεβαια τότε ήταν πανεύκολο να βγαλεις Τσεχα γκομενα αν δήλωνες Έλληνας.Κυκλοφορούσα 5 δίμετρες Τσέχες(δύο δίδυμες 183 ύψος,μία 187,μία 180 και μία 182.Την 180 την έφερα Ελλάδα) πηγαίνοντας Σάββατο βράδυ και γυρνώντας Κυριακή πρωί για 5 συνεχόμενα ΣΚ.Ενα Σαββατόβραδο ήταν αρκετό να βγάλεις γκόμενα.Το ίδιο έκανα μετά με Πολωνία Ποζναν,Στεττιν.Το Ποζναν ειναι δυόμισι ώρες από Βερολίνο και το Στεττιν μιάμιση ώρα.Ηταν μαγεία τα ΠΣΚ Πολωνία όλα τα κλαμπ γεμάτα φοιτήτριες διψασμένες για ξένους.Για Πολωνία το ιδανικό είναι να μένεις κανεις ανατολική Γερμανία και για Τσεχία ιδανικά Βαυαρία.Τωρα το έχουν μάθει το σύστημα αρκετοί Τουρκαλαδες και σκάνε τα ΣΚ Ποζναν από Βερολίνο αλλα προ εικοσαετίας δεν τα ήξερε κανείς αυτά τα κόλπα,έβλεπες μόνο Πολωνούς και Τσέχους στα κλαμπ.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Φυσικά οι περισσότεροι προτιμούν το αραλίκι γιατί έχουν την οπτική ψωλά.Σου λέει είμαι πιο δυνατός ως ψωλάς γιατί σκέφτομαι και ενεργώ όπως οι περισσότεροι άρα εκφράζω το με΄σο όρο και ο μέσος όρος προστατεύει τα συμφέροντά μου.Νομίζεις.
Εσύ επειδή έχεις κάψει φλάντζα κ δεν σκέφτεσαι πια το λογικό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει ν' ακολουθήσουν τον δικό σου δρόμο της παρανοιας για να έχουν λόγο ύπαρξης. - Δηλαδή αν ένα Πχ. δερμάτινο μπουφάν έχει την πολλαπλασια αξία στην χώρα που το παράγει -απο ότι στην χώρα που το εξαγει -δεν χρειάζεται να τρέχεις για να το βρεις εκεί -γιατι ακόμη κι εκεί στην χώρα παραγωγής του μπορεί να έχει εξαντληθεί. Άρα δεν έχει νόημα όλο αυτό γιατί το ίδιο προϊόν το βρίσκεις και στην χώρα που μένεις κ αρκετά φθηνοτερα.-Δυστυχώς ή ευτυχώς τα σύνορα έχουν ανοίξει στα πρώην σοβιετικά κράτη με ο' τι συνεπάγεται αυτό. Και κάτι άλλο σαν παράδειγμα- κάποιος που θέλει ιαπωνική μηχανή θα τρέχει στην Ιαπωνία να την αγοράσει ίσως κ να την νοικιάσει ή θα περιμένει στην χώρα του μέχρι να έρθει το προϊόν κ να παίξει μπάλα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Ο καουμπόι θεωρεί επιστήμη η επίτευγμα μ αυτά που κάνει,θεωρεί τον εαυτό του σπόνσορα και μεγάλο καμακα στην ουσία δύο ρόλους τους πάντρεψε μαζί για να βγει στην επιφάνεια ως ο μέγας γαμιας του πεδίου.
Αρχικά δεν είναι ούτε σπόνσορας όπως είπαμε ούτε καμακας.
Είναι ένας πελάτης γραφείων συνοδών και τίποτα αλλο.
Πιστεύετε ότι ο καουμπόι μέσα στο πολωνικό νυχταδικο μέσα σε 20χρονους γυμνασμένους ψηλούς ποιοτικούς νέους θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά?
Όλα πάνω του είναι μειων και το ξέρει,πρώτον η ηλικία 50 πλας δεν μπορείς να ανταγωνιστεις τον 20αρη δεύτερον η εμφάνιση έχει αφήσει τον εαυτό του να κατρακύλα με άσχημα ντυσίματα καθόλου γυμνασμενος ούτε εμφύτευση μαλλιών δεν εχει κάνει,πως αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να πάει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό?Σας το λέω εγώ είναι αόρατος,εδώ στη κρακοβ όταν ήμουν πέτυχα πολλούς ξένους μεγάλους σε ηλικία σε τέτοια μέρη μπας και ρίξουν καμία νέα πολωνεζα αλλά όλοι πήραν τα αρχιδονια τους,οι πολωνες δεν τους έδιναν καθόλου σημασία

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Όποιος νομίζει ότι θα πάει Πολωνία η Τσεχία και θα του κάθονται εύκολα οι γκομενες ας πάει και ας δοκιμάσει, εγώ πάντως σας λέω κρατείστε μικρό καλάθι,αν Ελλάδα ρίχνεις ρίχνεις και εκεί,ναι είναι πιο ανοιχτές σε γνωριμία σε σχέση με τις Ελληνίδες αλλά αυτό δεν σημαίνει επιτυχία,ότι βαρεθήκατε τη ξινοφατσα των Ελληνίδων η την ψευτομαγκια που βγάζουν και τα περίεργα στυλάκια τους ναι είναι λόγος να πάτε,εγώ γι αυτό τον λόγο πήγα, όχι όμως ότι θα σαρώνεται αβέρτα κουβέρτα αν πάτε έτσι.
Ως καμακας θέλετε κομφόρ ενα ποιοτικό εαυτό να βγάζετε ποιότητα και να εφαρμόσετε στυλ γοητεία ρομάντζο μεσογειακό ταμπεραμέντο,αν πάτε για σπόνσορας εκεί αλλάζει,εκεί ψάχνετε μια να τροφοδοτείται κάθε μήνα με πόσο κανονικό μισθού με συμφωνιτικο εφόσον εσύ θα είσαι ο σπόνσορας τι θα απαιτείς.

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Όποιος νομίζει ότι θα πάει Πολωνία η Τσεχία και θα του κάθονται εύκολα οι γκομενες ας πάει και ας δοκιμάσει, εγώ πάντως σας λέω κρατείστε μικρό καλάθι,αν Ελλάδα ρίχνεις ρίχνεις και εκεί,ναι είναι πιο ανοιχτές σε γνωριμία σε σχέση με τις Ελληνίδες αλλά αυτό δεν σημαίνει επιτυχία,ότι βαρεθήκατε τη ξινοφατσα των Ελληνίδων η την ψευτομαγκια που βγάζουν και τα περίεργα στυλάκια τους ναι είναι λόγος να πάτε
Τώρα τα λες πιο λογικά.
Πανεύκολα δεν κάθονται πουθενά οι γκόμενες.
Εκεί όμως , στο μπλοκ γενικώς, είναι δεκτικές μουνάρες σε μαγαζιά , νύχτα, για παιχνίδι .

ΕΛΛΑΔΑ ... ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΑ .... ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ;;;

Δεν συζητάμε για να φάει τη γκόμενα. ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .

Συζητάμε ... για το αν θα του σκάσουν λάστιχα .... θα του χαρακώσουν το αμάξι ....
ή θα τον πυροβολήσουν ή μαχαιρώσουν ... ή θα τον χτυπήσουν αντρίκια ... να τον κρατάνε δηλ 5 και να τον χτυπάνε 15 ....
με πτυσόμενα ....

Μουνάρα άγνωστος σε μαγαζί στην ελλάδα .... δεν χτυπάς ποτέ και με τίποτε .... ποτέ δεν χτυπούσες ....
αν δεν ήσουν κολλητός του αφεντικού του μαγαζιού .... του μπαρμαν .... του πορτιερη ... του ξαπλωστρα του μπητσομπαρου
που εχει το ιδιο αφεντικο ....

και παίρνεις και τον τίτλο ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ .... αν πηγαίνεις χωρίς γνωριμίες και σκας λεφτά ....
ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .

Και γιατί αυτό ; Γιατί είναι λίγες οι γκόμενες αυτού το λέβελ . Στο μπλοκ που πάει ο Κμαν , έχει πολλές και φτάνουν για όλους.
Οπότε δεν κοιτάνε να τον σκοτώσουν επειδή τρώει μουνιά . Στα αρχίδια τους.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
Εγώ λέω ας πούμε γαμας Πολωνία αν ξοδεύεις 800-1000 ευρώ ημερησίως.Ο αλλος λεει παραπλανάς.800-1000 ευρώ ημερησίως είναι πολλά και με 100 ευρώ δε γαμάς.Αρα λες παραμύθια . Δηλαδή όταν λες με 800 ευρώ γαμας αυτό μεταφράζεται αυτόματα σε γαμάς εύκολα,κόβουν την προϋπόθεση.Γενικα δεν παίρνει κανείς τις προτάσεις μία προς μία αλλα αυτό που ο άλλος έχει σα στερεότυπο.

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom