Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 11.613
- Πόντοι
- 3.506
Τυπάρα, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο . Αν είσαι entertainer και οργανωτικός και μαζεύεις παρέες, διοργανώνεις ξενύχτια, μάσες , γιορτές κτλ .... έρχονται γκόμενες στο νταραβέρι . Και ναι γαμάνε κι άλλοι, αλλά στα αρχίδια σου. Εφόσον δεν ειναι μόμολα, διευρύνεται ο κύκλος και έρχονται όλο και περισσότερα μουνιά, οπότε γαμάνε όλοι κι εσύ και μπορείς να τρως γκόμενες που μόνος χωρίς φράγκα, δεν θα έτρωγες με τίποτε.
Αυτό όμως δεν έχει θέση .
Εσύ γράφε εδώ τις δικές σου φάσεις.
Μία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΡΙΒΗ CT , στην Αθήνα, ζητάει 450€ με 500€ για 3ωρο , χωρίς χοτέλ μέσα .... και ποτά.
Αν εσύ με λίγο παραπάνω .... τη σέρνεις έξω και κοιμαστε μαζί ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ vfm .
Εγώ σε πάω και γουστάρω να διαβάζω.
Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε ποιες χώρες,σε ποιες πολεις,πότε για πόσο,πόσα χρειάζεται να ξοδέψεις θέλει εμπειρία.Οι περισσότεροι ή έχουν μηδενική εμπειρία ή στερούνται τελείως funds οπότε δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.Δεν μπαίνει ο αλλος καν στην αρένα γιατί θεωρεί σίγουρη την αποτυχία.Η άλλη λύση ειναι να έχεις κύκλο να ξέρεις κάποιους που να τα οργανώνουν αυτά για εσένα ή να σου πληρώνουν τα ταξίδια αλλιώς δε γίνεται.Εγώ μπαίνω στις αρένες εδω και 28 χρόνια οπότε ξέρω τι παίζει είμαι πολεμιστής πρώτης γραμμής μετώπου,όχι φιλόσοφος.