jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.069
Τελυ ελευθερία λόγου υπάρχει σε όλο το σαιτ,κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει στον άλλον μην γράφεις μην σχολιάζεις η μην μπαίνεις.Γράφει εδώ τις ιστορίες του. Αν δεν γουστάρετε, δεν διαβάζετε.
Κάποιοι γουστάρουν . Και να μη γουστάρουν , αφήστε τον να τις γράφει .
Πηγαίντε αλλού να γράψετε τις δικές σας. Εδώ ενοχλείτε.
Εγώ τον κοντό τον έχω γραμμένο αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω εδώ μέσα να λέει ανακρίβειες η να προσπαθεί να πείσει το κοινό η να το παραπληροφορησει ότι οι φαντασίες που πλάθει στο άρρωστο μυαλό του είναι πραγματικες.
Επί της ουσίας,Πολωνία έχω πάει πολλές φορές είναι κοντά, οι πολωνεζες δεν είναι εύκολες,δεν πέφτουν εύκολα ούτε θα σε δουν ότι είσαι Έλληνας και θα ανοίξουν τα πόδια.
Αρχικά Πολωνία αν δεν ξέρεις πολωνικά το ξεχνάς το ντειτινγκ θα σου θυμίσει Ελλάδα,από την άλλη οι πολωνες είναι πιο δέχτηκες σε γνωριμία και μπορείς αν είσαι καλός να παίξεις μπάλα.
Οι Ελληνίδες είναι σνομπ και έχουν άλλη κουλτούρα, εγώ γι αυτό είμαι στα σλαβικα μέρη γιατί μ αρέσει η κουλτούρα τους περισσότερο χωρίς να σημαίνει όπως είπα ότι θα έχω γκομενες πολλές και ροστερ,αυτά ξεχάστε τα.
Αν Ελλάδα δεν έχεις γκόμενά η δεν βρίσκεις πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και Πολωνία, εδώ οι πολωνες έχουν υψηλά στάνταρ απαιτήσεις και κομφόρ,όποιος θέλει να πάει αν δει να δοκιμάσει και να μας πει τελικά τι από τα δύο ισχύει αυτό που λέει ο καουμπόι η αυτό που λέω εγώ