Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Γράφει εδώ τις ιστορίες του. Αν δεν γουστάρετε, δεν διαβάζετε.
Κάποιοι γουστάρουν . Και να μη γουστάρουν , αφήστε τον να τις γράφει .
Πηγαίντε αλλού να γράψετε τις δικές σας. Εδώ ενοχλείτε.
Τελυ ελευθερία λόγου υπάρχει σε όλο το σαιτ,κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει στον άλλον μην γράφεις μην σχολιάζεις η μην μπαίνεις.
Εγώ τον κοντό τον έχω γραμμένο αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω εδώ μέσα να λέει ανακρίβειες η να προσπαθεί να πείσει το κοινό η να το παραπληροφορησει ότι οι φαντασίες που πλάθει στο άρρωστο μυαλό του είναι πραγματικες.

Επί της ουσίας,Πολωνία έχω πάει πολλές φορές είναι κοντά, οι πολωνεζες δεν είναι εύκολες,δεν πέφτουν εύκολα ούτε θα σε δουν ότι είσαι Έλληνας και θα ανοίξουν τα πόδια.
Αρχικά Πολωνία αν δεν ξέρεις πολωνικά το ξεχνάς το ντειτινγκ θα σου θυμίσει Ελλάδα,από την άλλη οι πολωνες είναι πιο δέχτηκες σε γνωριμία και μπορείς αν είσαι καλός να παίξεις μπάλα.
Οι Ελληνίδες είναι σνομπ και έχουν άλλη κουλτούρα, εγώ γι αυτό είμαι στα σλαβικα μέρη γιατί μ αρέσει η κουλτούρα τους περισσότερο χωρίς να σημαίνει όπως είπα ότι θα έχω γκομενες πολλές και ροστερ,αυτά ξεχάστε τα.
Αν Ελλάδα δεν έχεις γκόμενά η δεν βρίσκεις πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και Πολωνία, εδώ οι πολωνες έχουν υψηλά στάνταρ απαιτήσεις και κομφόρ,όποιος θέλει να πάει αν δει να δοκιμάσει και να μας πει τελικά τι από τα δύο ισχύει αυτό που λέει ο καουμπόι η αυτό που λέω εγώ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Με τι προσόντα? Αφού κ εκεί υστερεί αρκετα- την άλλη φορά πχ. που μοστραρε το μόριο του ο θάμνος του (σκοτςΜπράιτ )που είχε εκεί ηταν πιο μεγάλο σε μέγεθος απο αυτό.- Πιο παλιά είχε μια κακομοιρα που του έκανε ρουφακωλαντα κ δεν του έκανε Κούκου ούτε με γερανό. Μέχρι κ σκατα τάιζε μια άλλη κακομοίρα εργάτρια και εκεί δεν του έκανε Κούκου. Άρα μην θεοποιητε ένα άτομο με ειδικές δεξιότητες κ τον έχετε για Τοτέμ αφού γνωρίζουμε την πραγματικότητα από αυτόν από το ίδιο το ατομο. -Δηλαδή εσένα θα σου άρεσε να βγάζουμε τον μπαρόκ γάμαουα ενώ ξέρεις ποιος είναι... Για αυτό ηρέμησε λίγο.
Βγάλτε όποιον θέλετε σε αντίστοιχο θέμα.
Για τον Κμαν είπαμε , ας είναι 60ρης, 1.49. 170 κιλά με πούτσα 3.35cm που δεν σηκώνεται .
Το ξεκαθαρίσαμε ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ;
Και κάτω από κάθε δικό του post , να γράφετε 15 δικά σας ;

ΕΣΕΙΣ .... ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ σαν το μπαροκ ... που κρέμεται κάτω από κάθε δικό μου ποστ .......

Ο Κμαν , είναι αυτός που είναι . Μπορεί να γράφει και μπορούμε να τον διαβάζουμε οσοι και αν θέλουμε.
Οι παρεμβολές είναι περιττές . Κάντε θέμα ... άλλο ... με τις κριτικές σας για αυτόν

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Τελυ ελευθερία λόγου υπάρχει σε όλο το σαιτ,κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει στον άλλον μην γράφεις μην σχολιάζεις η μην μπαίνεις.
Εγώ τον κοντό τον έχω γραμμένο αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω εδώ μέσα να λέει ανακρίβειες η να προσπαθεί να πείσει το κοινό η να το παραπληροφορησει ότι οι φαντασίες που πλάθει στο άρρωστο μυαλό του είναι πραγματικες.

Επί της ουσίας,Πολωνία έχω πάει πολλές φορές είναι κοντά, οι πολωνεζες δεν είναι εύκολες,δεν πέφτουν εύκολα ούτε θα σε δουν ότι είσαι Έλληνας και θα ανοίξουν τα πόδια.
Αρχικά Πολωνία αν δεν ξέρεις πολωνικά το ξεχνάς το ντειτινγκ θα σου θυμίσει Ελλάδα,από την άλλη οι πολωνες είναι πιο δέχτηκες σε γνωριμία και μπορείς αν είσαι καλός να παίξεις μπάλα.
Οι Ελληνίδες είναι σνομπ και έχουν άλλη κουλτούρα, εγώ γι αυτό είμαι στα σλαβικα μέρη γιατί μ αρέσει η κουλτούρα τους περισσότερο χωρίς να σημαίνει όπως είπα ότι θα έχω γκομενες πολλές και ροστερ,αυτά ξεχάστε τα.
Αν Ελλάδα δεν έχεις γκόμενά η δεν βρίσκεις πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και Πολωνία, εδώ οι πολωνες έχουν υψηλά στάνταρ απαιτήσεις και κομφόρ,όποιος θέλει να πάει αν δει να δοκιμάσει και να μας πει τελικά τι από τα δύο ισχύει αυτό που λέει ο καουμπόι η αυτό που λέω εγώ
'Ανοιξε δικό σου θέμα ... πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω ;;;

ΕΚΤΟΣ ... ΑΠΟ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ .... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .... ΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΑΘΩΑ ΜΕΛΗ ... ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;

Σοβαρά τώρα ;;; Είναι αντρίκια άποψη αυτή ;;;;;

Αφήστε τον να γράφει λέμε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
'Ανοιξε δικό σου θέμα ... πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω ;;;

ΕΚΤΟΣ ... ΑΠΟ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ .... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .... ΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΑΘΩΑ ΜΕΛΗ ... ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;

Σοβαρά τώρα ;;; Είναι αντρίκια άποψη αυτή ;;;;;

Αφήστε τον να γράφει λέμε.
Του είπα να μη γράφει???
Αλλά αν λέει ανακρίβειες και πράγματα που βγαίνουν από τη φαντασία του γιατί να μην πω τη γνώμη μου?
Θα πάθει ψυχολογικό και δεν θα μπορεί να γράψει?
Δεν τον κόβω για τόσο ευαισθητο

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Το ξεκαθαρίσαμε ;
Οι παρεμβολές είναι περιττές . Κάντε θέμα ... άλλο ... με τις κριτικές σας για αυτόν
Άμα θες μυθιστορήματα αλα Μινχαουζεν έχει πολλά ΔτΘ στα βιβλιοπωλεία για να απασχολησεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Και το ξαναγράφω για να φρεσκαρω την μνήμη: 0υδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος- κι ο νοων νοειτω..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Του είπα να μη γράφει???
Αλλά αν λέει ανακρίβειες και πράγματα που βγαίνουν από τη φαντασία του γιατί να μην πω τη γνώμη μου?
Πόσα Μπαν είχε φάει με αυτά που έγραφε για την Ουκρανία -ξανά έμπαινε με 1002 κλώνους κ έτρωγε Μπαν. Σιγα σιγά ξανά γύρισε μετά από 3 σχεδόν χρόνια για να γράφει τις φαντασιόπληξιες του κ να έχει λόγο υπαρξης

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Αυτές που βάζει είναι από πρακτορεία,πληρώνει και κάνει μόστρα εδώ μεσα ότι είναι σπόνσορας αλλά και καμακας.
Καμιά σχέση με καμάκι Καμιά σχέση με σπονσορινγκ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456

Λαθος. Αν σπαμαρεις ασυστολα εναντια του νηματοθετη, σε πολλα σαιτ, πχ twitch, youtube, reddit, θα σε ειχε μπλοκαρει απο το νημα του χωρις πολλα-πολλα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Λαθος. Αν σπαμαρεις ασυστολα εναντια του νηματοθετη, σε πολλα σαιτ, πχ twitch, youtube, reddit, θα σε ειχε μπλοκαρει απο το νημα του χωρις πολλα-πολλα
Ας μας μπλοκάρει από το νήμα ΤΟΥ.
Η αλήθεια όμως πρέπει να ακούστει,το να χαϊδεύουμε αυτιά η να δίνουμε συγχωροχαρτια δεν πάμε κανένας μας μπροστά.
Εγώ ξαναλέω ότι στα σλαβικα μέρη δεν είναι εύκολο να έχετε 10ρια γκομενςς και πολλές να έχετε ροστερ,δεν θα σας κάτσουν επειδή είστε από Ελλάδα ούτε επειδή είστε ωραιοι

Patinakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Ας μας μπλοκάρει από το νήμα ΤΟΥ.
Η αλήθεια όμως πρέπει να ακούστει,το να χαϊδεύουμε αυτιά η να δίνουμε συγχωροχαρτια δεν πάμε κανένας μας μπροστά.
Εγώ ξαναλέω ότι στα σλαβικα μέρη δεν είναι εύκολο να έχετε 10ρια γκομενςς και πολλές να έχετε ροστερ,δεν θα σας κάτσουν επειδή είστε από Ελλάδα ούτε επειδή είστε ωραιοι
Νομίζω Ζαν είσαι λίγο σκληρός με τον kmάν,ναι φυσικά χαλαει πολλά λεφτά δε λέω,αλλά γαμαει ωραίες ανατολικές βίζιτες,άμα εμενε Ελλάδα τι θα έκανε,όλη μέρα θα καθότανε σε κάνα καφενέ στο κολονο και άντε το πολύ πολύ να πήγαινε σε κάνα μετάξι να γαμησει καμία σάπια και διακοπές στα καμένα Βούρλα να χαζεύει χοντροελληνιδες θείες, καλά για να του καθότανε Ελληνίδα το ξεχνάμε εντελώς οπότε μπορεί να λέει ότι περνάει αρκετά καλά για τα ελληνικά στανταρτς της αγαμιας και μιζεριας

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Του είπα να μη γράφει???
Το ότι εσύ και ο Νίο .... γράφετε 4πλάσια posts από τα posts του Κμαν ... το βλέπεις ;;;
Και τι γράφετε ; Έχει κολλήσει το πικαπ ...

είναι κοντός
είναι χοντρός
είναι εργάτης
τον έχει μικρό
είναι λέτσος
δεν είναι γκόμενες αυτές που γαμάει , είναι πουτάνες
τα σκάει χοντρά .

Λες δεν καταλάβαμε τι πιστεύετε για αυτόν ;
Σαν το Μπαρόκ με εμένα θέλετε να γίνετε ;
Δεν σας είχα για τόσο χαμηλά.
Ο Μπαρόκ είναι ένα σκατό , κατσικογάμης σε ένα κωλοχώρι , σώγαμπρος , σταχτοπούτα στη λάτζα της πεθεράς
πιο ξεφτιλισμένος από την ξεφτίλα ... το μόνο που έχει στο ρημάδι που αποκαλεί ζωή, είναι να γράφει για μένα.
Δεκαετίες τώρα. Έγραφε εκατοντάδες posts για μένα στην ξεφτίλα του Στέκα ... ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ stam90
κι εγώ δεν γνώριζα ακόμη την ύπαρξη του .... Αν του το βγάλεις αυτό ... τους αναιρείς την ύπαρξη ... δεν έχει κάτι άλλο.

Εσείς, πιστεύω είστε καλύτεροι . Όχι από τον Μπαροκ, από αυτόν είναι καλύτερος κι ένας κουβάς σκατά.
Καλύτεροι από κολλημένοι ....

Οπότε κόψτε το .

Μεγάλοι είμαστε ... εικόνα έχουμε.
Κανείς δεν πιστεύει ότι ο Κμαν είναι Λόρδος.
Περνάνε από τη ζωή του μουνάρες.

Οκ , ο τίτλος θα ήταν ρεαλιστικότερος ... αν ήταν ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΜΑΝ ....

Κι ας είναι καριόλες πουτάνες ....

Δηλαδή όλες οι ινφλουενσιάρες ελληνόφωνες ... που ανεβάζουν βίντεο στα σόσιαλ ...
με υπόκρουση άϊ λαλέλα άϊ λαλα .... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;;
Μία από τα ίδια είναι .

Αλλά τρώνε πολύ περισσότερο χρήμα ..... και ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ .... ΚΟΝΤΕΣ ... ΧΟΝΤΡΕΣ .... ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΕΣ ....
γεμάτες σιλικόνη και υαλορουνικά ......

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Νομίζω Ζαν είσαι λίγο σκληρός με τον Ομάν,ναι φυσικά χλααοε πολλά λεφτά δε λέω,αλλά γμααεο ωραίες ανατολικές βίζιτες,άμα εμένα Ελλάδα το θα έκανε,όλη μέρα θα καθότανε σε κάνα καφενέ στο κολονο και άντε το πολύ πολύ να πήγαινε σε κάνα μετάξι να γαμησει καμία σάπια και διακοπές στα καμένα Βούρλα να χαζεύει χοντροελληνιδες θείες, καλά για να του καθότανε Ελληνίδα το ξεχνάμε εντελώς οπότε μπορεί να λέει ότι περνάει αρκετά καλά για τα ελληνικά στανταρτς της αγαμιας και μιζεριας
Αν είχε πολλά λεφτά .... και πήγαινε καμία μεσόκοπη πατόζα κοντόχοντρη .... σε αράχωβα μύκονο σουσάδικα ... αστακάδικα .... ριμπαϊάδικα .... μπουζούκια .... τι θα άλλαζε δηλαδή ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.669
Πόντοι
33.405
Το ότι εσύ και ο Νίο .... γράφετε 4πλάσια posts από τα posts του Κμαν ... το βλέπεις ;;;

είναι κοντός
είναι χοντρός
είναι εργάτης
τον έχει μικρό
είναι λέτσος
τα σκάει χοντρά .

Ο Μπαρόκ είναι ένα σκατό , κατσικογάμης σε ένα κωλοχώρι , σώγαμπρος , σταχτοπούτα στη λάτζα της πεθεράς
πιο ξεφτιλισμένος από την ξεφτίλα ... το μόνο που έχει στο ρημάδι που αποκαλεί ζωή, είναι να γράφει για μένα.
Δεκαετίες τώρα. Έγραφε εκατοντάδες posts για μένα στην ξεφτίλα του Στέκα ... ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ stam90
κι εγώ δεν γνώριζα ακόμη την ύπαρξη του .... Αν του το βγάλεις αυτό ... τους αναιρείς την ύπαρξη ... δεν έχει κάτι άλλο.

Εσείς, πιστεύω είστε καλύτεροι . Όχι από τον Μπαροκ, από αυτόν είναι καλύτερος κι ένας κουβάς σκατά.

Οπότε κόψτε το .

Οκ , ο τίτλος θα ήταν ρεαλιστικότερος ... αν ήταν ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΜΑΝ ....

Δηλαδή όλες οι ινφλουενσιάρες ελληνόφωνες ... που ανεβάζουν βίντεο στα σόσιαλ ...
Μία από τα ίδια είναι .

Αλλά τρώνε πολύ περισσότερο χρήμα ..... και ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ .... ΚΟΝΤΕΣ ... ΧΟΝΤΡΕΣ .... ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΕΣ ....

Για μένα τίποτα ρε Λάκη;;;

:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Άμα θες μυθιστορήματα αλα Μινχαουζεν έχει πολλά ΔτΘ στα βιβλιοπωλεία για να απασχολησεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Και το ξαναγράφω για να φρεσκαρω την μνήμη: 0υδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος- κι ο νοων νοειτω..
Δηλαδή ... δεν μπορεί να γράφει εδώ ο Κμαν ... και να μη του τη λέτε ;
Θες να βάλεις μία ψηφοφορία για το θέμα ;
Για να ανοίξετε άλλο θέμα με κριτική για αυτόν ;

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος τόσο ηλίθιος που πιστεύει ότι οι γκόμενες τον ερωτεύονται ; Ότι θέλουν σχέση ;
Ότι δεν κάνουν το ίδιο με άπειρους στον αριθμό ; Τι ακριβώς ; Τα ξέρουμε όλοι αυτά , τα βλέπουμε.

Ναι ... δεν είναι κυριλέ ... δεν είναι παρθένες ... δεν είναι "κορίτσια για σπίτι" .....
Μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069

είναι κοντός
είναι χοντρός
είναι εργάτης
τον έχει μικρό
είναι λέτσος
τα σκάει χοντρά .

Οπότε κόψτε το .

Μία από τα ίδια είναι .

Έλα ρε τέλη τι κολλημένοι και τίτλους τσαμπουνας,εμένα σαν οντότητα ο κμαν δεν με νοιάζει τον θεωρώ περιθωριοποιημενο άτομο με πολλά ψυχικά τραύματα και δεν θέλω να εστιασω σ αυτά.
Εγώ εστίασα σε
1 λέει ανακρίβειες
2 φαντασιονεται καταστάσεις
3 παραπλανει με αυτά που λέει
Αναιρώ όλα αυτά που λέει για τις σλαβες αν το έχεις καταλάβει.
Τι εικόνα και τι στίγμα έχει αφήσει εδώ μέσα μ αυτά που λέει?

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.069
Νομίζω Ζαν είσαι λίγο σκληρός με τον kmάν,ναι φυσικά χαλαει πολλά λεφτά δε λέω,αλλά γαμαει ωραίες ανατολικές βίζιτες,άμα εμενε Ελλάδα τι θα έκανε,όλη μέρα θα καθότανε σε κάνα καφενέ στο κολονο και άντε το πολύ πολύ να πήγαινε σε κάνα μετάξι να γαμησει καμία σάπια και διακοπές στα καμένα Βούρλα να χαζεύει χοντροελληνιδες θείες, καλά για να του καθότανε Ελληνίδα το ξεχνάμε εντελώς οπότε μπορεί να λέει ότι περνάει αρκετά καλά για τα ελληνικά στανταρτς της αγαμιας και μιζεριας
Μη συγκρίνεις πως θα ήταν εδώ και πως είναι εκεί.
Νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένος η πλήρης?
Το να πληρώνεις μοντέλα από πρακτορείο και να κάνεις μόστρα νομίζεις είναι δύσκολο?λεφτά να έχεις να το κάνεις
Και εδώ Ελλάδα άνετα μοστράρει με κοπέλες των πρακτορείων

• Like
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506

είναι κοντός
είναι χοντρός
είναι εργάτης
τον έχει μικρό
είναι λέτσος
τα σκάει χοντρά .

Οπότε κόψτε το .

Μία από τα ίδια είναι .

Εγώ εστιάζω στην επίδοση.Στην επίδοση δεν μπορεί κάποιος να με ξεπεράσει.Στα soft skills,στην παρουσίαση,σε όλα τα άλλα ναι,αλλά στην καθεαυτό επίδοση όχι,είναι πρακτικά αδύνατο.
Αμα ασχοληθείς με γκόμενες και δεν έχεις το αναγκαίο κοινωνικό tribute για αποδοχή να γαμάνε δηλαδή άλλοι εννιά με τη δική σου προσπάθεια για να γαμήσεις μία εσύ απογειώνεσαι άμα είσαι top performer γιατί ολόκληρο το αποτέλεσμα της δραστηριότητας σου καταλήγει σε εσένα που είναι σκανδαλώδες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Αμα ασχοληθείς με γκόμενες και δεν έχεις το αναγκαίο κοινωνικό tribute για αποδοχή να γαμάνε δηλαδή άλλοι εννιά με τη δική σου προσπάθεια για να γαμήσεις μία εσύ απογειώνεσαι άμα είσαι top performer γιατί ολόκληρο το αποτέλεσμα της δραστηριότητας σου καταλήγει σε εσένα που είναι σκανδαλώδες.
Τυπάρα, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο . Αν είσαι entertainer και οργανωτικός και μαζεύεις παρέες, διοργανώνεις ξενύχτια, μάσες , γιορτές κτλ .... έρχονται γκόμενες στο νταραβέρι . Και ναι γαμάνε κι άλλοι, αλλά στα αρχίδια σου. Εφόσον δεν ειναι μόμολα, διευρύνεται ο κύκλος και έρχονται όλο και περισσότερα μουνιά, οπότε γαμάνε όλοι κι εσύ και μπορείς να τρως γκόμενες που μόνος χωρίς φράγκα, δεν θα έτρωγες με τίποτε.

Αυτό όμως δεν έχει θέση .

Εσύ γράφε εδώ τις δικές σου φάσεις.
Μία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΡΙΒΗ CT , στην Αθήνα, ζητάει 450€ με 500€ για 3ωρο , χωρίς χοτέλ μέσα .... και ποτά.

Αν εσύ με λίγο παραπάνω .... τη σέρνεις έξω και κοιμαστε μαζί ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ vfm .
Εγώ σε πάω και γουστάρω να διαβάζω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Έλα ρε τέλη τι κολλημένοι και τίτλους τσαμπουνας,εμένα σαν οντότητα ο κμαν δεν με νοιάζει τον θεωρώ περιθωριοποιημενο άτομο με πολλά ψυχικά τραύματα και δεν θέλω να εστιασω σ αυτά.
Εγώ εστίασα σε
1 λέει ανακρίβειες
2 φαντασιονεται καταστάσεις
3 παραπλανει με αυτά που λέει
Αναιρώ όλα αυτά που λέει για τις σλαβες αν το έχεις καταλάβει.
Τι εικόνα και τι στίγμα έχει αφήσει εδώ μέσα μ αυτά που λέει?
Αυτός , αυτά που λεει ... τα κάνει .
Πάει σε μαγαζί και φορτώνει ΝΕΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕ.

Δεν είναι φαντασίωση .
Σαφως δεν μπορούν να το κάνουν όλοι .
Οπότε δεν παραπλανεί κανέναν.

Ελάχιστοι έχουν το χρόνο να πάνε τέτοιο ταξίδι .
Ελάχιστοι χαλαλίζουν χρήμα για τέτοιο σκοπό .
Ακόμη πιο ελάχιστοι έχουν το θράσος να την πέσουν σε γκόμενες 25 χρόνια νεότερες, μουνάρες, ψηλές.

Εσύ τέτοιες γκόμενες άλλωστε ... με τακούνι και παγιέτα ... και μάξι φόρεμα .... και όλη τη γκάμα καλλυντικών ...
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑΓΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ , ΜΕ ΑΜΠΕΧΟΝΟ , ΜΑΥΡΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΡΤ .

Τι ασχολείσαι ;
Καριόλες τις μπουρζουαζίας περιγράφει ο Κμαν .

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom