kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.541
- Πόντοι
- 441
Πουλάω κλεισμένο ραντεβού για την τρίτη 500€
βλεπω τα 500 σου και ανεβαινω στα 1000Πουλάω κλεισμένο ραντεβού για την τρίτη 500€
Οχι. Δεν είπα αυτο.Μόλις τους είπες μην μου έχετε καθόλου εμπιστοσύνη σας ακυρώνω για χάρη πλειοδότη.
Μπράβο Σοφία. Όχι μπράβο.
Αυτο ήταν σούπερ έξυπνο και αστείο.Πουλάω κλεισμένο ραντεβού για την τρίτη 500€
Pm δεςΟχι. Δεν είπα αυτο.
Αυτο λες ΕΣΥ οτι είπα.
Μπορώ να κανω κι εγω ελεύθερη μετάφραση των όσων λες αλλά δεν ειμαι τέτοια
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΟΦΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑΔεν με νοιάζει η εμφάνιση
ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΟΦΑΡΑ! Σοφια λεμε τωρα ρε παιδι μου! ΑυτοΑχ, μου λείψατε!!
Κεφια πολλα βλέπω σήμερα!
Πριν μου ρθετε καντε 2 3 μέρες αποχή ώστε να μου έρθετε σουπερ καυλωμενοι.
καλησπερα σοφια για ραντεβου πως γινεται ποτε μπορειςΚαλημέρα!!
Μόνο για 10 μέρες γιατί μετά φεύγω σεζόν!
Είμαι η Σοφία, Ελληνίδα, 20 χρ.
Το δωράκι μου είναι
150 1 ώρα
+50 πρωκτικό
+50 ουρολαγνεία
+80 η 2η ώρα
Συναντήσεις σε ξενοδοχείο
Συναντήσεις κανονίζουμε μέσω viber αφού πρώτα μιλήσουμε απο dm εδώ
Πολύ νωρίς για να μπορέσει να αξιολογήσει με άλλα κριτήρια.Εγώ θα προτιμούσα ο "σεβασμός" και η "προτεραιότητα" προς τον πελάτη να μην εξαρτάται από το πορτοφόλι του.
Όλα όμως είναι μέσα στο παιχνίδι.
Προχώρησε, και η πορεία θα δείξει, αν και δεν βλέπω μακροημερευση. Πιθανότατα δεν την θέλεις και εσύ βέβαια!
Ακούσατε ακούσατε, η Σοφία20, το πορνίδιο που αναστάτωσε τα λιμνάζοντα νερά της Αθηναϊκής σεξεργασίας, σε 4 μέρες και πάλι κοντά σας!
(μου τη σπάει που πρέπει να τα εξηγώ όλα πια, αλλά προφανώς και αυτοσαρκάζομαι!!)
Όντως, είμαι Αθήνα από προχθές, τα παράτησα όλα (και όλους) και γύρισα.
Θέλω μερικές μέρες να αράξω, να μην κάνω απολύτως τίποτα, γιατί ξεθεώθηκα εκεί, και από Τρίτη 28/7 θα ξεκινήσω σιγά σιγά και πάλι τα ραντεβού.
Οι τιμούλες θα παραμείνουν ίδιες. Αν ωστόσο θέλει κάποιος να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για να μπει σε προτεραιτότητα κτλ κτλ σαφώς και έχει το δικαίωμα να το κάνει (ας το γράψει στον τίτλο του μηνύματος).
θα αρχίσω από σήμερα σιγά σιγά να απαντώ στα μηνύματα και εδώ και στο viber.![]()
Είχα διαίσθηση ή έμπνευση, όπως θες πες το.Φαντάσου να σου απαντήσει: "Είμαι ήδη πίσω, αλλά χρειάζομαι διακοπές επειγόντως" (όπως θα είχε κάθε δικαίωμα να το πει). Εκεί να δεις τι στενό μαρκάρισμα θα έτρωγε από τους περισσότερους!
Εγώ θα προτιμούσα ο "σεβασμός" και η "προτεραιότητα" προς τον πελάτη να μην εξαρτάται από το πορτοφόλι του.
Όλα όμως είναι μέσα στο παιχνίδι.
Προχώρησε, και η πορεία θα δείξει, αν και δεν βλέπω μακροημερευση. Πιθανότατα δεν την θέλεις και εσύ βέβαια!
Aυτη λεει θα γυρισει οκτωβρη, λες να σε θυμαται μεχρι τοτε ?Σοφία σου έστειλα πολλές φορές μήνυμα...διάβασε το και στείλε βαιμπερ...
Δεν με νοιάζει η εμφάνιση
Καλησπέρα Σοφία. Οπότε μπορέσεις δες το μνμ μουΟ σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Η προτεραιότητα και ο σεβασμός ειναι άσχετα πράγματα.
Η προτεραιότητα όσον αφορά τις δουλειές, έχει να κανει με το πορτοφόλι (και όχι μόνο φυσικά).
Μην τα μπλέκουμε ολα.
Άσε που, απο δω, δεν εδώ άλλα κριτήρια.
Δεν σας ξέρω σαν ανθρώπους, δεν σας έχω συναναστραφεί.
(Επειδή κάποιος πολυ καλοπροαίρετος πιο πάνω με κατηγόρησε οτι θα πιατολιασω κάποιον για να παω με κάποιον που δίνει παραπάνω, δηλώνω κατηγορηματικα οτι κατι τέτοιο δεν ισχύει. Προτεραιότητα όσον αφορά το κλείσιμο του ραντεβού εννοούσα.!)
Ο σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Η προτεραιότητα όσον αφορά τις δουλειές, έχει να κανει με το πορτοφόλι (και όχι μόνο φυσικά).
Μην τα μπλέκουμε ολα.
(Επειδή κάποιος πολυ καλοπροαίρετος πιο πάνω με κατηγόρησε οτι θα πιατολιασω κάποιον για να παω με κάποιον που δίνει παραπάνω, δηλώνω κατηγορηματικα οτι κατι τέτοιο δεν ισχύει. Προτεραιότητα όσον αφορά το κλείσιμο του ραντεβού εννοούσα.!)
Γειά σου Σοφία. Σ εχω στειλει, όποτε μπορείς δες το ..1st JulyΟ σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Μην τα μπλέκουμε ολα.
Όπως κι αν το ωραιοποιήσεις εκ των υστέρων, η ουσία δεν αλλάζει: όταν βάζεις τους πελάτες σου να κάνουν “προσφορές” για το ποιος θα πάρει προτεραιότητα, μετατρέπεις την υπηρεσία σε δημοπρασία.Ο σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Μην τα μπλέκουμε ολα.
Το σωστό θα ήταν κοριτσάρα μου με όλον τον σεβασμό που σου έχω να δίνεις προτεραιότητα σέ όποιον προηγείται κ όχι σέ όποιον σου δίνει περισσότερα.Αλλα ή απόφαση είναι δική σου.Ο σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Μην τα μπλέκουμε ολα.
Όπως κι αν το ωραιοποιήσεις εκ των υστέρων, η ουσία δεν αλλάζει: όταν βάζεις τους πελάτες σου να κάνουν “προσφορές” για το ποιος θα πάρει προτεραιότητα, μετατρέπεις την υπηρεσία σε δημοπρασία.
Ο καθένας κρίνει αν αυτό ταιριάζει στην αισθητική και τον επαγγελματισμό που ψάχνει.
Δηλαδή εξήγησε μας γιατί θυμίζεις πολύ τον ποποτα εμπρός πίσω. Την μια λες για τις 30ρες και το πήρες πίσω μετά μας λες ότι δεν θα πέσει πιστόλι. Υποθετικό σενάριο αλλά πολύ πιθανό.Ο σεβασμός δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι.
Μην τα μπλέκουμε ολα.
Δικηγόρος της είσαι? Γιατί δεν τα λέει η ίδια?Μα για τα λεφτα την κανει τη δουλεια !! Αν αποφασισει να σταματησει οριστικα και κανει τα 10 τελευταια ραντεβου της γιατι να μην κοιταξει να παρει οποιον δινει πιο πολλα αντι να τηρησει σειρα προτεραιοτητας ? Με τη σειρα δεν πληρωνεις το ενοικιο ουτε τη βαζεις στην κατσαρολα να τη μαγειρεψεις !