πολυζωης
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.273
- Πόντοι
- 22.131
πως θα ψηλωσειςθα εχω φαει ανανα !!!!!![]()

πως θα ψηλωσειςθα εχω φαει ανανα !!!!!![]()

...αλλα η ανεση??? (στην τσεπη)Δεν με νοιάζει η εμφάνιση
Ακούσατε ακούσατε, η Σοφία20, το πορνίδιο που αναστάτωσε τα λιμνάζοντα νερά της Αθηναϊκής σεξεργασίας, σε 4 μέρες και πάλι κοντά σας!
(μου τη σπάει που πρέπει να τα εξηγώ όλα πια, αλλά προφανώς και αυτοσαρκάζομαι!!)
Όντως, είμαι Αθήνα από προχθές, τα παράτησα όλα (και όλους) και γύρισα.
Θέλω μερικές μέρες να αράξω, να μην κάνω απολύτως τίποτα, γιατί ξεθεώθηκα εκεί, και από Τρίτη 28/7 θα ξεκινήσω σιγά σιγά και πάλι τα ραντεβού.
Οι τιμούλες θα παραμείνουν ίδιες. Αν ωστόσο θέλει κάποιος να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για να μπει σε προτεραιτότητα κτλ κτλ σαφώς και έχει το δικαίωμα να το κάνει (ας το γράψει στον τίτλο του μηνύματος).
θα αρχίσω από σήμερα σιγά σιγά να απαντώ στα μηνύματα και εδώ και στο viber.![]()
δεν έχω καλή ισορροπία!!!θα πάω έτσι κοντός χοντρός και άσχημος και ό,τι βγειπως θα ψηλωσειςεκτος αν βαλεις 15ποντη γοβα στιλετο
![]()
Ακούσατε ακούσατε, η Σοφία20, το πορνίδιο που αναστάτωσε τα λιμνάζοντα νερά της Αθηναϊκής σεξεργασίας, σε 4 μέρες και πάλι κοντά σας!
(μου τη σπάει που πρέπει να τα εξηγώ όλα πια, αλλά προφανώς και αυτοσαρκάζομαι!!)
Θέλω μερικές μέρες να αράξω, να μην κάνω απολύτως τίποτα, γιατί ξεθεώθηκα εκεί, και από Τρίτη 28/7 θα ξεκινήσω σιγά σιγά και πάλι τα ραντεβού.
Οι τιμούλες θα παραμείνουν ίδιες. Αν ωστόσο θέλει κάποιος να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για να μπει σε προτεραιτότητα κτλ κτλ σαφώς και έχει το δικαίωμα να το κάνει (ας το γράψει στον τίτλο του μηνύματος).
θα αρχίσω από σήμερα σιγά σιγά να απαντώ στα μηνύματα και εδώ και στο viber.![]()
Στα παπαρια μας και εμας Κωστης ο Παλαμάς τρομπακοΣιγα μη διαβαζω ολο το νημα για μενα εισαι ανυπαρκτος, για το μουνι της Σοφιας ειμαι εδω
Θα σου κανω προσφορά που δε θα μπορεις να αρνηθείςΑκούσατε ακούσατε, η Σοφία20, το πορνίδιο που αναστάτωσε τα λιμνάζοντα νερά της Αθηναϊκής σεξεργασίας, σε 4 μέρες και πάλι κοντά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερο λαρύγγι.Μόλις διάβασα κι άλλα.
Μην καυχιέσαι οτι είσαι και το καλύτερο λαρύγγι. Γιατί σε διαβάζουν και ιέρειες που έχουν μάστερ στο τσιμπούκι και όσοι ψώνισαν από αυτες και τους τον εξαφάνισαν μέσα στο στόμα τους.![]()
Από την Σοφία... τόσο καλό τσιμπούκι κάνει?Δεν υπάρχει καλύτερο λαρύγγι.
Έχω δοκιμάσει πολλά, είναι το καλύτερο. Throatfuck πραγματικόΑπό την Σοφία... τόσο καλό τσιμπούκι κάνει?
Πράγματι δεν μάθαμε σε πιο μέρος τους πιστόλιασε.Ναι αλλά δεν μας είπες που ήσουν![]()
![]()
Μην μου πεις έχει και piercing γλώσσα και ότι καταπίνει!!Έχω δοκιμάσει πολλά, είναι το καλύτερο. Throatfuck πραγματικό
Oh yesΜην μου πεις έχει και piercing γλώσσα και ότι καταπίνει!!
Και για τα 2 είναι ναι...την έχεις δει??Oh yes
aaa εσύ θέλεις να κάνουμε αποχή , για να τελειώνουμε πιο γρήγορα????Αχ, μου λείψατε!!
Κεφια πολλα βλέπω σήμερα!
Πριν μου ρθετε καντε 2 3 μέρες αποχή ώστε να μου έρθετε σουπερ καυλωμενοι.
Όχι!!aaa εσύ θέλεις να κάνουμε αποχή , για να τελειώνουμε πιο γρήγορα????
Τώρα είναι αργά.Αχ, μου λείψατε!!
Ποιος θα σε πρωτοδει εσενα...δεν θα προλαβεις να τους δεις ολους ολο το χειμωνα!!Αχ, μου λείψατε!!
Ετσι κ κανουμε αποχη 2 μερες, θα τελειωσουμε στο 5λεπτο ετσι καβλα που εισαιΑχ, μου λείψατε!!