Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σιγα μη διαβαζω ολο το νημα για μενα εισαι ανυπαρκτος, για το μουνι της Σοφιας ειμαι εδωΟχι αλλα για να ρωτας κατι θελεις απο εμενα, και το έχω ξαναπει μονο γυναίκες γαμαω
Εγώ θέλω το στόμα και τα βυγζιαΕγώ για το κωλί
να κατουρας και λίγο μην το κάψεις το σύστημα....και όπως είπαμε και παλαιότερα....πολύ νερό και αρκετά φρούταΓαμησα σημερα πολυ καλα μαλιστα. Αυριο παλι
Για καλο και για κακο ας εχει και μια Fanta μπλε. Ποτε δεν ξερεις που θα χρειαστει..να κατουρας και λίγο μην το κάψεις το σύστημα....και όπως είπαμε και παλαιότερα....πολύ νερό και αρκετά φρούτα
Σιγα μη διαβαζω ολο το νημα για μενα εισαι ανυπαρκτος, για το μουνι της Σοφιας ειμαι εδω
Εγώ για το κωλί
όλα μαζί πακέτο πάνε...!Εγώ θέλω το στόμα και τα βυγζια
μμμμ ναιΚάνεις προπόνηση στο δάχτυλο για πίπες? ;)
Δεν είναι καλή προπόνηση, όλοι εδώ μέσα τον έχουν σαν μπράτσο μικρού παιδιού στο πάχος, το λιγότερο....μμμμ ναι
Που σε βρίσκω για να κανονίσουμε;μμμμ ναι
Σωστή κοριτσάρα έτσι πάει ή όλα ή τίποτα.όλα μαζί πακέτο πάνε...!
εεεε οχι και φαντα ο φραγκατος ...Goût de Diamants και πιπα κωλοΓια καλο και για κακο ας εχει και μια Fanta μπλε. Ποτε δεν ξερεις που θα χρειαστει..
Είμαστε πλεμπα εμείς και όχι εφοπλιστές σαν τα περισσότερα μέλη του bouεεεε οχι και φαντα ο φραγκατος ...Goût de Diamants και πιπα κωλο![]()
Καλώς ήρθες πορνιδιο!Ακούσατε ακούσατε, η Σοφία20, το πορνίδιο που αναστάτωσε τα λιμνάζοντα νερά της Αθηναϊκής σεξεργασίας, σε 4 μέρες και πάλι κοντά σας!
(μου τη σπάει που πρέπει να τα εξηγώ όλα πια, αλλά προφανώς και αυτοσαρκάζομαι!!)
Όντως, είμαι Αθήνα από προχθές, τα παράτησα όλα (και όλους) και γύρισα.
Θέλω μερικές μέρες να αράξω, να μην κάνω απολύτως τίποτα, γιατί ξεθεώθηκα εκεί, και από Τρίτη 28/7 θα ξεκινήσω σιγά σιγά και πάλι τα ραντεβού.
Οι τιμούλες θα παραμείνουν πάνω - κάτω ίδιες. Αν ωστόσο θέλει κάποιος να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για να μπει σε προτεραιτότητα κτλ κτλ σαφώς και έχει το δικαίωμα να το κάνει (ας το γράψει στον τίτλο του μηνύματος).
θα αρχίσω από σήμερα σιγά σιγά να απαντώ στα μηνύματα και εδώ και στο viber.![]()
...κωλι σε πλειστηριασμοΟι τιμούλες θα παραμείνουν ίδιες. Αν ωστόσο θέλει κάποιος να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για να μπει σε προτεραιτότητα κτλ κτλ σαφώς και έχει το δικαίωμα να το κάνει (ας το γράψει στον τίτλο του μηνύματος).
θα αρχίσω από σήμερα σιγά σιγά να απαντώ στα μηνύματα και εδώ και στο viber.![]()