Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.919
- Πόντοι
- 28.246
Επιτέλους! Γύρνα πίσω σε περιμένει κόσμος.όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
Επιτέλους! Γύρνα πίσω σε περιμένει κόσμος.όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
Σε περιμένουμε...όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
Σοφακι μην τα πετάς έτσι αυτά….όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι

κανας κοπρολαγνος δεν προεκυψε?όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
Μην την προγκάς γαμώ τιο φελέκι σου και είναι έτοιμη να γυρίσει.κανας κοπρολαγνος δεν προεκυψε?
Έτσι δώσε πόνο κοριτσάρα<
υπόσχομαι φώτο σύντομα
Σοφία να κάτσεις εκεί που είσαι, αν γυρίσεις πίσω αυτοί θα σε γαμησουν , ακούς;όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
Ε ναι, είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ απ'αμοιβη, με το κάθε μαλακα, από το να δουλεύεις σεζόν σε κάποιο ξενοδοχείο.όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
πεπρωμενο φυγειν αδυνατονΜην την προγκάς γαμώ τιο φελέκι σου και είναι έτοιμη να γυρίσει.
θα ηθελες να απαντησω σοβαρά σε αυτό ή όχι;Ε ναι, είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ απ'αμοιβη, με το κάθε μαλακα, από το να δουλεύεις σεζόν σε κάποιο ξενοδοχείο.
Απάντα με φώτο, μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!θα ηθελες να απαντησω σοβαρά σε αυτό ή όχι;
θα ηθελες να απαντησω σοβαρά σε αυτό ή όχι;
Ωραία. Το μόνο που μένει τώρα είναι να συναντήσεις τους 512 που σου έχουν ζητήσει συνάντηση πριν από εμένα. Μετά όμως.. εισια δική μουόχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
ασε φΙλε 512 ηταν πριν μια εβδομάδα , θα εχει ανέβει ο αριθμός αναμονής.Ωραία. Το μόνο που μένει τώρα είναι να συναντήσεις τους 512 που σου έχουν ζητήσει συνάντηση πριν από εμένα. Μετά όμως.. εισια δική μου
Κάτσε βρε κοπέλα μου να κάνεις κάνα μπάνιο, και άσε μας εδώ να καιγόμαστε!!!!!!!όχι (ακόμα...) αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι
μα δεν είπα οτι έρχομαι ακόμα.... μόνοι τους άρχισανΚάτσε βρε κοπέλα μου να κάνεις κάνα μπάνιο, και άσε μας εδώ να καιγόμαστε!!!!!!!
Εμένα λένε Σοφία αλλά εσύ έχεις περίσσεια απ αυτή. ευγε τσακάλι μου.Οπα Σοφια θα σταματησεις τις δικοπες και θα επιστρεψεις για δουλεια τοσο νωρις .Ετσι ειναι αυτα φαγωθηκαν ολα τα λεφτα.
Πάμε να αναλύσουμε την πρόταση αυτή λέξη προς λέξη (σχεδόν).Ε ναι, είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ απ'αμοιβη, με το κάθε μαλακα, από το να δουλεύεις σεζόν σε κάποιο ξενοδοχείο.