piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 216
Θα σου πω κι εγώ μια ιστορία.
Μια καυτή μέρα του Αυγούστου, μπήκα σε ένα ταξί για να πάω στη δουλειά μου. Σε όλη τη διαδρομή ξεφυσούσα γιατί ήμουν εκνευρισμένη που χάλασε το αμάξι μου. Και όταν, φτάνοντας στον προορισμό μου, απλώνω το χέρι για να πληρώσω, ο ταρίφας με σταματά με ένα νεύμα. "Τίποτα", λέει. Μου πρότεινε, μόλις ολοκλήρωνα τη βάρδια μου, να συναντηθούμε. Μου υποσχέθηκε μια στιγμή πάθους και ένα καλό δωράκι που, όπως είπε, θα μου άξιζε…..
Την πίστεψες; ΟΧΙ
Αν ήξερες το full story μπορεί και να την πίστευες.
Η διαδρομή ήταν bill- Πριάμος και εγώ με κοντό φόρεμα και τακούνι…
——
ΚΟΥΒΕΝΤΑ κάνω. Δεν επιμένω στην εγκυρότητα της συγκεκριμένης ιστορίας.
Αλλά φέρνω στο νου μου αρκετά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι τα αλλησβερίσια επι πληρωμής δεν γίνονται αποκλειστικά με «δηλωμένες ιέρειες του επαγγέλματος». Υπάρχουν και πιο σιωπηλές συμφωνίες…
Αν πας στη θεούσα το Μαράκι που δουλεύει στο καφενείο της γωνίας και της προτείνεις κάτι τέτοιο, θα φας την μπύρα στο κεφάλι και θα κατηγορηθείς για σεξουαλική παρενόχληση.
Αν πας όμως παραδίπλα, θα συναντήσεις τη σερβιτόρα τη Χριστίνα. Θα σου χαμογελάσει σερβίροντας σου τον καφέ. Θα της δώσεις ένα γενναίοδωρο φιλοδώρημα και θα αρχίσει την κουβέντα. Τη δεύτερη θα αρχίσει τα τσαλιμάκια. Σιγά σιγά παίρνεις το πράσινο φως και ρισκάρεις.
Τα μέλη του bou θέλουν ιστορίες με Ρώσους μεγιστάνες και Σαουδάραβες πετρελαιάδες ...