KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 6.536
Κατσε μην μπει ιστορια απο το Σοφακι με Σαουδαραβα και γκρεμιστει το μπου .Οτι σου λεωΤην Κυριακή θα μπει η κριτική του Ρώσου για το Σοφάκι.
Κατσε μην μπει ιστορια απο το Σοφακι με Σαουδαραβα και γκρεμιστει το μπου .Οτι σου λεωΤην Κυριακή θα μπει η κριτική του Ρώσου για το Σοφάκι.
Μπα μάλλον θα δημοσιεύσει την ανάλυση ούρων που της έκανε ...Την Κυριακή θα μπει η κριτική του Ρώσου για το Σοφάκι.
Άσε Σοφάκι έχουμε γεμίσει ειδήμονες ξερολες κ δεν συμαζευεται εδώ πέρα.
Για να το κλείνουμε ... τουλάχιστον από πλευράς μου.
Εγώ πιστεύω ότι έγινε αυτό με τον Ρώσο.
Δεν έχω κατανοήσει όμως ακόμη τον λόγο και τον τρόπο της δημοσιοποίησης του συμβάντος.
Δεν θυμάμαι άλλη εργαζόμενη να διηγείται τι κάνει με τους πελάτες της. Έτσι, out of the blue ...
Περί ορέξεως όμως ...
Καλή συνέχεια!
Η ιστορία είναι μουφα για άλλο λόγο. Αν μια εμφανίσιμη εργαζόμενη στον τουρισμό πήγαινε με ευκολία στο δωμάτιο πελάτη, δεν θα μπορούσε μετά να σταθει από το σούσουρο συναδελφων, προϊσταμένων ίσως και άλλων πελατών.
Ρε συ εδω πιστεουν ακομη οτι ειναι σεζον τι να λεμε τωρα...Το ότι πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορά βίτσια να το δεχτούμε
Η ιστορία είναι μουφα για άλλο λόγο. Αν μια εμφανίσιμη εργαζόμενη στον τουρισμό πήγαινε με ευκολία στο δωμάτιο πελάτη, δεν θα μπορούσε μετά να σταθει από το σούσουρο συναδελφων, προϊσταμένων ίσως και άλλων πελατών.
Εκτος αν η εργασία της ήταν αυτή![]()
και οι σαουδαραβες δεν περνουν καλα, τρωνε πυραυλους ιρανικους για πρωινο. Εχει στειλει ολη η Δυση(και μεις) Patriot να αναχετιζουν πριν χτυπησουν πετρελαιοπηγες και παει η τζινα 3 ευρωΡε συ εδω πιστεουν ακομη οτι ειναι σεζον τι να λεμε τωρα...
Σοφακι το νου σου εσυ. Κυνηγα τον Σαουδαραβα τωρα. Ασε τους Ρωσους. Εχουν και πολεμο τωρα
Αυτο να μου πειςκαι οι σαουδαραβες δεν περνουν καλα, τρωνε πυραυλους ιρανικους για πρωινο. Εχει στειλει ολη η Δυση(και μεις) Patriot να αναχετιζουν πριν χτυπησουν πετρελαιοπηγες και παει η τζινα 3 ευρω
Τι έχει γίνει άραγε αυτή η ψυχή; Όχι ο Οντίν, η Αμελί.Και εσύ τον ξερολα έκανες πιο πίσω οπότε μην τρελενεσαι τωρα
![]()
Tελικα δεν εβαλες ομως φωτο το ματσο 50ρικα.Ας συμφωνήσω μαζί σου ότι οοολο αυτο το έβγαλα απο το μυαλό μου. Ειναι μουφα. Πες μου γιατί το έκανα. Τι λόγο εχω; Μην πεις παλι τω βλακεια για να έχει κίνηση το νημα γιατί 1. Δεν κερδίζω τίποτα απο την κίνηση (μαλλον χάνω...). 2. Αν όντως ηθελα κίνηση θα ανέβαζα μια φώτο, μια καλημέρα, ενα μου λείψατε γαμιαδες μου, κάτι τέτοιο.
Πάρε λοιπόν το χρόνο σου και σκέψου τι ειχα να κερδίσω.
Κι όταν καταλάβεις οτι λες βλακειες και το παραδεχτείς θα σου κανω δωρο ενα έξτρα αν/οταν βρεθούμε
κρατα επαφή μπας και μας κανεις κονε χαχα. Ειδικα μετα απο μπιριτσες κατουραω ευκολα χαχαχαΘέλετε να σας πω τι μου συνέβη χθες;
θέλετε δε θέλετε θα σας πω γιατί δεν μπορώ να το που κάπου αλλού έτσι κι αλλιώς και θέλω να το μοιραστώ.
Με πλησιάζει στο ξενοδοχείο που δουλέυω (σε ώρα που έκανα διάλειμα) ένας τύπος στα 55, μέτριας εμφάνισης, αλλά με ωραίο στύλ ντύσιμο κτλ, Ρώσος (απ ότι μου είπε αργότρερα).
μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο οποίο μένει και μου είπε αν θέλω να πάω το βράδυ όταν σχολάσω και οτι θα βγω πολύ κερδισμένη. Εννοείται δεν είχα να χάσω τίποτα (είχα ειδοποιήσει μια κοπέλα εδώ που δουλεύουμε μαζί που θα είμαι) και πήγα.
Μου ζήτησε να κάτσω. Κάθομαι. Φερνει μια σαμπανια (δεν ξέρω απο σαμπανιες αλλά φαινόταν ακριβή), μου βγάζει τα πέδιλα που φορούσα και μου πλένει τα πόδια με την σαμπάνια. έπειτα άρχισε να μου τα γλείφει. Αργά αργά, το απολάμβανε τρελά. Κάποια στιγμή μου δίνει ένα ποτήρι και μου ζητάει να κατουρίσω μέσα. Εγώ μπροστά του δεν μπορεσα να το κάνω (δεν μου έβγαινε) οποτε του ζήτησα αν θα μπορούσα να πάω στο μπάνιο να το κάνω και είπε ναι. Πήγα, κατούργσα στο ποτήρι (σχεδόν το γέμισα) και του το έδωσα. Εκείνος το ήπιε μονορούφι. Για τέλος μου ζήτησε αν μπορει να χαιδέψει το πουλί του στα πόδια μου μέχρι να χύσει. Είπα ναι και σε δευτερόλεπτα έχυσε. Πήγα πλύθηκα και όταν γύρισα από το μπάνιο μου είχε αφήσει ενα πάκο 50άρικα, εντελώς δυσανάλογα πολλά για ότι κάναμε!
Μου είπε οτι θα τα ξαναούμε σύντομα.
Αυτό.
Τώρα που τα είπα και ξαλάφρωσα πάω να πιάσω δουλειά.
ποιο κάτω, στο ίδιο θρεντ... είχε/έχει και μια άλλη καλή ιστοριούλα ενός κλωνοτραγέλαφου... που κάπως συνδέεται με αυτή
Άλλη μια απόδειξη πόσο φίδια είναι μερικοί και πώς γίνονται ανταλλάγματα.

Η κα. Amelie θα σας στείλει dick pic για να εκδικηθεί την καυστικότητα του σχολίου σας, κύριε...
Άλλη μια απόδειξη πόσο φίδια είναι μερικοί και πώς γίνονται ανταλλάγματα.

Λίγα με την Αμελί![]()
Κατασκηνωση παπουλη μου,Την Ευλογια σαςΠου χάθηκε αυτή η κοπέλα;
Ευλογία Κυρίου τέκνον Άνχελο.Κατασκηνωση παπουλη μου,Την Ευλογια σας