Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 63.569
Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωραΩ, τι διαφορετικό λεξιλόγιο!! Εύγε σας κυρία μου. Κάνετε την διαφορά!!
Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωραΩ, τι διαφορετικό λεξιλόγιο!! Εύγε σας κυρία μου. Κάνετε την διαφορά!!
ωραία αφού την είπες στον ''κλωνο'' μου όπως λες, θέλεις να πάμε τώρα στο δικό σου νήμα????αφού έχεις και όρεξη όπως είπες να τα λύσουμε όλα!!!!!Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωρα
Δεν υπάρχει θέμα κυρια μου. Θα πάνω στην γωνία μου, γιατί όχι. Εσείς τι πιστεύετε, αυτό έχει σημασία!!Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωρα
Κάλλιο αργά παρά ποτέ !Καλη συνεχεια στη Σοφία
Πεταχτηκε κ η πουτσαΚάλλιο αργά παρά ποτέ !
Στον πάτο σας. Συγγνώμη κιόλας, αλλά....Πεταχτηκε κ η πουτσα
θα έρθεις στο νήμα σου όπως είπες σε μηνύματα ή στο viber??? διάλεξεΠεταχτηκε κ η πουτσα
η περιμένεις να έρθει και το δικό σου παρεάκι για να έχεις βοήθεια???σε βλέπω δυναμική δεν νομίζω να το έχεις ανάγκη αυτόΠεταχτηκε κ η πουτσα
Δεν φταίνε αυτοί, αλλά το ότι δεν υπάρχει ένας διαχειριστής να εφαρμόσει τους κανόνες, έχουν γμς όλα τα νήματα των κοριτσιών, οι ίδιοι και οι ίδιοι.Καλη συνεχεια στη Σοφία
Αν το ζητησει το κοριτσι ο Αντι θ τα καθαρίσει ολα .. κ μερικα κλωνοπροφιλ .Δεν φταίνε αυτοί, αλλά το ότι δεν υπάρχει ένας διαχειριστής να εφαρμόσει τους κανόνες, έχουν γμς όλα τα νήματα των κοριτσιών, οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Εσύ το ξεκίνησες...Αν το ζητησει το κοριτσι ο Αντι θ τα καθαρίσει ολα .. κ μερικα κλωνοπροφιλ .
Εγω τι ξεκινησα ;Εσύ το ξεκίνησες...
Ναι ν στειλει ινμποξ στον Άντι.. μια χαρα επεμβαινει οπου χρειαζεται ..Ο Αντισθένης δεν διαβάζει, θα πρέπει να το ζητήσει η Σοφία;
Να κάνεις επίθεση χωρίς λόγο.... Και να πετάς λάσπη...Εγω τι ξεκινησα ;
Πιστεψε με αν θ σου πετουσα λασπη θ ηξερα απο πριν οτι θ πηγαινε ολη χαμενη .. εσυ κ κυριως το φιλαρακι σου ν μαζευτειτε που τα βαζετε μ κοσμο συνεχως στα νηματα κ πουλατε ειρωνια , ανοιξτε ενα δικο σας νημα ν τα λετε μεταξυ σας κ ν μας αφησετε ησυχους.Να κάνεις επίθεση χωρίς λόγο.... Και να πετάς λάσπη...
Να σου πω... Δεν θα μου το γυρνάς στο τσάμικο... Δεν ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε... Προφανώς θίχτηκες γιατί άφησε κάποιο υπονοουμενο για το παρεακι σου??? Που κάνει αυτά που κατηγορείς ότι κάνουν οι άλλοι.... Προφανώς δεν σε έχουν πληροφορήσει καλά δεν στα έχουν πει όλα... Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν ούτε με ενδιαφέρει... Ας το λύσουν μεταξύ τους!!! Όπως είπες δεν θέλεις να κάνεις μπάχαλο στο νήμα της κοπέλας αλλά είσαι εδώ και όχι στο δικό σου.... Έχουμε πει 5 πραγματακια μαζί... Σου ξαναλέω λοιπόν ότι δεν σε έχουν πληροφορήσει καλά... Μπορώ να σου το αποδείξω για να δεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και προφανώς θα σου το αποδείξω ( με στοιχεία όχι με αερολογίες) όχι εδώ γιατί δεν θέλω να εκθέσω αλλά άτομα όπως το παρεακι σου κάνει με τόση ευκολία.... Αρκεί να θέλεις φυσικά... Εκτός και αν λειτουργείς με παροπιδες....Πιστεψε με αν θ σου πετουσα λασπη θ ηξερα απο πριν οτι θ πηγαινε ολη χαμενη .. εσυ κ κυριως το φιλαρακι σου ν μαζευτειτε που τα βαζετε μ κοσμο συνεχως στα νηματα κ πουλατε ειρωνια , ανοιξτε ενα δικο σας νημα ν τα λετε μεταξυ σας κ ν μας αφησετε ησυχους.
το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γι αυτό κι όταν επιστρέψεις απ το νησί κι αν ξαναμπείς σ αυτήν την διαδικασία του αγοραίου έρωτα θα συντονιστουμε ώστε να γίνει το πρώτο ραντεβου έτσι όπως αισθανεσαι ανετα και ασφάλεια......... καλό καλοκαιράκι με όμορφες βραδιές στο κυμα σου εύχομαιΕίναι θεμα ασφάλειας. Αν με κάποιον αναπτύξω οικειότητα κι εμπιστοσύνη δεν νομίζω να είχα θεμα να παω και σπίτι του