Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 63.476
Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωραΩ, τι διαφορετικό λεξιλόγιο!! Εύγε σας κυρία μου. Κάνετε την διαφορά!!
Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωραΩ, τι διαφορετικό λεξιλόγιο!! Εύγε σας κυρία μου. Κάνετε την διαφορά!!
ωραία αφού την είπες στον ''κλωνο'' μου όπως λες, θέλεις να πάμε τώρα στο δικό σου νήμα????αφού έχεις και όρεξη όπως είπες να τα λύσουμε όλα!!!!!Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωρα
Δεν υπάρχει θέμα κυρια μου. Θα πάνω στην γωνία μου, γιατί όχι. Εσείς τι πιστεύετε, αυτό έχει σημασία!!Φιλε δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι αλλα δε δινουμε δεκαρα γ εσενα .. πανε στη γωνια σου τωρα
Κάλλιο αργά παρά ποτέ !Καλη συνεχεια στη Σοφία
Πεταχτηκε κ η πουτσαΚάλλιο αργά παρά ποτέ !
Στον πάτο σας. Συγγνώμη κιόλας, αλλά....Πεταχτηκε κ η πουτσα
θα έρθεις στο νήμα σου όπως είπες σε μηνύματα ή στο viber??? διάλεξεΠεταχτηκε κ η πουτσα
η περιμένεις να έρθει και το δικό σου παρεάκι για να έχεις βοήθεια???σε βλέπω δυναμική δεν νομίζω να το έχεις ανάγκη αυτόΠεταχτηκε κ η πουτσα
Δεν φταίνε αυτοί, αλλά το ότι δεν υπάρχει ένας διαχειριστής να εφαρμόσει τους κανόνες, έχουν γμς όλα τα νήματα των κοριτσιών, οι ίδιοι και οι ίδιοι.Καλη συνεχεια στη Σοφία
Αν το ζητησει το κοριτσι ο Αντι θ τα καθαρίσει ολα .. κ μερικα κλωνοπροφιλ .Δεν φταίνε αυτοί, αλλά το ότι δεν υπάρχει ένας διαχειριστής να εφαρμόσει τους κανόνες, έχουν γμς όλα τα νήματα των κοριτσιών, οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Εσύ το ξεκίνησες...Αν το ζητησει το κοριτσι ο Αντι θ τα καθαρίσει ολα .. κ μερικα κλωνοπροφιλ .
Εγω τι ξεκινησα ;Εσύ το ξεκίνησες...
Ναι ν στειλει ινμποξ στον Άντι.. μια χαρα επεμβαινει οπου χρειαζεται ..Ο Αντισθένης δεν διαβάζει, θα πρέπει να το ζητήσει η Σοφία;
Να κάνεις επίθεση χωρίς λόγο.... Και να πετάς λάσπη...Εγω τι ξεκινησα ;
Πιστεψε με αν θ σου πετουσα λασπη θ ηξερα απο πριν οτι θ πηγαινε ολη χαμενη .. εσυ κ κυριως το φιλαρακι σου ν μαζευτειτε που τα βαζετε μ κοσμο συνεχως στα νηματα κ πουλατε ειρωνια , ανοιξτε ενα δικο σας νημα ν τα λετε μεταξυ σας κ ν μας αφησετε ησυχους.Να κάνεις επίθεση χωρίς λόγο.... Και να πετάς λάσπη...