The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.951
- Πόντοι
- 40.655
για πες![]()
ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
για πες![]()
Μην σκας. Ξεκινάει ένας μια ίντριγκα γιατί τρέφεται από αυτό και τσιμπάνε κάποιοι και τσακώνονται σαν τα κοκόρια. Τίποτα ουσιώδες. Όταν έρθεις πίσω με το καλό κλείνουμε ραντεβού.έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
Κι εγώ το ίδιο...έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
ΦτουυυυΝα θυμηθούμε κάτι από Σοφία
έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
Κρίμα ρε κοπέλα μ. Ξεκινήσεις μια προσπάθεια και μπαίνει ο καθένας και λεει την μαλάκια του με αποτέλεσμα να χαλαει το νήμα σ.έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
Ναι...από την Dildo είσαι...σίγουραΓέρο, μια και νίκησε ο Βάζελος (η ομάδα σου) σήμερα, πήρα τα προχθεσινά χαμένα πίσω (ανέβη εικόνα στο βαζελονήμα με κογιότ κραξίματος), επομένως καλύπτω την 100αρα
Εξήγησε στον άλλον από πάνω τι είναι το συκότσαγο, αλλά εσύ λόγω ηλικίας θα γίνεις καναδικό ρακούν![]()
Δεν πειράζει καθόλου..μην δίνεις καμία σημασία..ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.. γύρνα ή έστω τηλεφωνα.. όταν στείλεις βέβαια το τηλέφωνο σου.. εμείς που δεν προλάβαμε..έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
ΑναμένουμεΠρος το παρόν όχι.
Οταν/αν ειμαι πάλι διαθέσιμη θα ενημερώσω.
Με ξέρεις προσωπικά;Δηλ μόνο όποιος έχει κριτικές είναι σοβαρός;Συγγνώμη αλλά από που έως που φαίνεσαι σοβαρός; Χωρίς καμιά κριτική;
Με ξέρεις προσωπικά;Δηλ μόνο όποιος έχει κριτικές είναι σοβαρός;Συγγνώμη αλλά από που έως που φαίνεσαι σοβαρός; Χωρίς καμιά κριτική;

Μα δεν τς βγάζω πέρα...Αυτος που εφτιαξε το νημα δε θα το εδινε ποτε στη ' Σοφια' 20 να γραφει, δε θα τα εβγαζε περα μια 20χρονη με τοσο κοσμο πεπειραμενο και δοκιμασμενο στα πιο δυσκολα. Υπαρχει λοιπον αυτος που παιρνει και ενα ποσοστο απο τα χρηματα, τον φανταζομαι τι γελοιος ειναι![]()
ξενυχτι βλεπω;Μα δεν τς βγάζω πέρα...

Μην τρελαινεσαι, ανεβασε φωτο σου, τραβα την προσοχη σε σενα και σιγα σιγα απαντα στα pm is allΜα δεν τς βγάζω πέρα...
Δηλώσεις θα κάνεις?