πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.594
- Πόντοι
- 16.131
ακαλυπτος κιολαςΤσαρούχα έμπαινες???
ακαλυπτος κιολαςΤσαρούχα έμπαινες???
να μπω κι εγω μαζι; η την θες ολη για σεναακαλυπτος κιολας

δεν την εχω γαμησιπαίδαρος η Βασούλα![]()
θα το κάνει αυτή μην αγχώνεσαι.........δεν την εχω γαμησι
με τοσο κοσμο που μαζευτηκε δεν το βλεπω να γυρναει πισωθα το κάνει αυτή μην αγχώνεσαι.........![]()
Για την τρύπα του όζοντος είναι λίγο υπερβολικό.Ενώ το πας καλά και έχει πλάκα, κάπου , αδικαιολόγητα, χάνεται η μπάλα…
Ούτε μητέρα, ούτε κοπέλα, ούτε φίλη του είμαι για να του πω τι θα κάνει. Όπως και ο ίδιος δήλωσε, έχουμε κόψει επαφές χρόνια.
———-
Όσο για το υπόλοιπο κομμάτι, ΔΕΝ την ξέρω τη Σοφία, αν και διακρίνω ότι έχει τη στόφα.
Έχεις σκεφτεί καθόλου το αντίστροφο σενάριο;
Εγώ, μπορεί να άκουσα διάφορα αλλά την έκανα την πλάκα μου. Υπό συνθήκες, θα μπορούσαν κάποιοι να το θεωρήσουν επιτυχία.
Γιατί να μη σκεφτεί κάποιος να εμπνευστεί, εν αγνοία μου; Πρέπει να κρύβομαι και πίσω από την τρύπα του όζοντος;
Δεν είσαι η μόνη. Εμείς για να δούμε κανέναν κώλο από τη «Σοφία» μπαίνουμε και παρακολουθούμε ανούσιες κυνομαχίεςέχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
θα ερθω κ εγωΘα έρθω και εγώ![]()

Αν περιμενεις να δεις τον κωλο της Σοφιας σφυρα μου.Δεν είσαι η μόνη. Εμείς για να δούμε κανέναν κώλο από τη «Σοφία» μπαίνουμε και παρακολουθούμε ανούσιες κυνομαχίες
Έτσι εξηγείται…παίδαρος η Βασούλα![]()
Όσο ζούμε, ελπίζουμεΑν περιμενεις να δεις τον κωλο της Σοφιας σφυρα μου.
τι νοημα να βγαλεις εδω παιδι μου?αφου οι περισοτεροι που γραφουν ειναι αργοσχολοι,κλωνοι,νταβατζακιδες και γλυφτες.λιγοι ειναι οι παιχτες,που γαμανε κιολας.στα εκατο ποστ τα ενενηντα ειναι ασχετοσινες και μαλακιες.αρα βγαζει τιποτα ολο αυτο το μπαχαλο?έχω σταματήσει να βγάζω νόημα στα περισσότερα που γράφονται εδώ... πειράζει;
Γεια σου ρε σοβαρε τυπε που γαμας κιολας. Δες καλυτερα σε ποιους τα γραφεις ολα αυτα και ποιους χαρακτηριζεις ετσι. Γιατι θα παρεις πληρωμενη απαντηση απο αυτους εδω μεσα και δεν θα ειναι και πολυ καλη.....Φιλικα στο λεω.. Το νημα της Σοφιας ειναι μπουρδελο γιατι απο την αρχη ηταν μπουρδελο και περιεργο. Χθες ανοιξαν τα χαρτια τους ολοι και τελειωσε το θεμα. Εσυ το τι καταλαβες ειναι δικο σου θεμα. Θα σε συμβουλευα να το αποσυρεις το μηνυμα σου. Ξανα φιλικα στο λεω.τι νοημα να βγαλεις εδω παιδι μου?αφου οι περισοτεροι που γραφουν ειναι αργοσχολοι,κλωνοι,νταβατζακιδες και γλυφτες.λιγοι ειναι οι παιχτες,που γαμανε κιολας.στα εκατο ποστ τα ενενηντα ειναι ασχετοσινες και μαλακιες.αρα βγαζει τιποτα ολο αυτο το μπαχαλο?
παιδι μου λεει ο γεροςτι νοημα να βγαλεις εδω παιδι μου?αφου οι περισοτεροι που γραφουν ειναι αργοσχολοι,κλωνοι,νταβατζακιδες και γλυφτες.λιγοι ειναι οι παιχτες,που γαμανε κιολας.στα εκατο ποστ τα ενενηντα ειναι ασχετοσινες και μαλακιες.αρα βγαζει τιποτα ολο αυτο το μπαχαλο?

αμπολα ρε που θα με πεις και τυπε.οι χαρακτιρισμοι ειναι υπαρκτοι και εχουν βαση.και δεν αφορουν αυτους που ειναι πραγματικοι και σοβαροι παιχτες και συναγωνιστες.ναι ειμαι σοβαρος και οταν μπορω γαμαω.δεν καθομαι να σαλιαριζω εδω μεσα.μερικοι , λιγοι το ξερουν αυτο.και εγω φιλικα και ηρεμα τα λεω.Γεια σου ρε σοβαρε τυπε που γαμας κιολας. Δες καλυτερα σε ποιους τα γραφεις ολα αυτα και ποιους χαρακτηριζεις ετσι. Γιατι θα παρεις πληρωμενη απαντηση απο αυτους εδω μεσα και δεν θα ειναι και πολυ καλη.....Φιλικα στο λεω.. Το νημα της Σοφιας ειναι μπουρδελο γιατι απο την αρχη ηταν μπουρδελο και περιεργο. Χθες ανοιξαν τα χαρτια τους ολοι και τελειωσε το θεμα. Εσυ το τι καταλαβες ειναι δικο σου θεμα. Θα σε συμβουλευα να το αποσυρεις το μηνυμα σου. Ξανα φιλικα στο λεω.
αμπολα ρε που θα με πεις και τυπε.οι χαρακτιρισμοι ειναι υπαρκτοι και εχουν βαση.και δεν αφορουν αυτους που ειναι πραγματικοι και σοβαροι παιχτες και συναγωνιστες.ναι ειμαι σοβαρος και οταν μπορω γαμαω.δεν καθομαι να σαλιαριζω εδω μεσα.μερικοι , λιγοι το ξερουν αυτο.και εγω φιλικα και ηρεμα τα λεω.Γεια σου ρε σοβαρε τυπε που γαμας κιολας. Δες καλυτερα σε ποιους τα γραφεις ολα αυτα και ποιους χαρακτηριζεις ετσι. Γιατι θα παρεις πληρωμενη απαντηση απο αυτους εδω μεσα και δεν θα ειναι και πολυ καλη.....Φιλικα στο λεω.. Το νημα της Σοφιας ειναι μπουρδελο γιατι απο την αρχη ηταν μπουρδελο και περιεργο. Χθες ανοιξαν τα χαρτια τους ολοι και τελειωσε το θεμα. Εσυ το τι καταλαβες ειναι δικο σου θεμα. Θα σε συμβουλευα να το αποσυρεις το μηνυμα σου. Ξανα φιλικα στο λεω.
Εσύ άσε τις εξυπνάδες και δώσε ινφο αν έγινε η παρτουζα....Έτσι εξηγείται…
Σε βλεπω. Εισαι ηρεμος. Αλλα μας εχεις φοβησει τωρα και τοιχο τοιχο θα πηγαινουμε μαζι σου.αμπολα ρε που θα με πεις και τυπε.οι χαρακτιρισμοι ειναι υπαρκτοι και εχουν βαση.και δεν αφορουν αυτους που ειναι πραγματικοι και σοβαροι παιχτες και συναγωνιστες.ναι ειμαι σοβαρος και οταν μπορω γαμαω.δεν καθομαι να σαλιαριζω εδω μεσα.μερικοι , λιγοι το ξερουν αυτο.και εγω φιλικα και ηρεμα τα λεω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμπολα ρε που θα με πεις και τυπε.οι χαρακτιρισμοι ειναι υπαρκτοι και εχουν βαση.και δεν αφορουν αυτους που ειναι πραγματικοι και σοβαροι παιχτες και συναγωνιστες.ναι ειμαι σοβαρος και οταν μπορω γαμαω.δεν καθομαι να σαλιαριζω εδω μεσα.μερικοι , λιγοι το ξερουν αυτο.και εγω φιλικα και ηρεμα τα λεω.