Makis99
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 3.990
Και που'σαι ακόμα...Παιδια ήρεμα ρωτάω: Τι έχετε πάθει;;
Πιασαν οι ζέστες;
Και που'σαι ακόμα...Παιδια ήρεμα ρωτάω: Τι έχετε πάθει;;
Πιασαν οι ζέστες;
Και που σφίξουν οι ζέστες....χαχαχΠαιδια ήρεμα ρωτάω: Τι έχετε πάθει;;
Πιασαν οι ζέστες;
Δε γραφει μονη της υπαρχει αλλος 100% πισω, γραφει σα 45χρονη, οποτε δεν υπαρχει θεμα αν τη ζαλιζουμε οχι
Να παρουσιαστούν τα στοιχεία στην ειδική επιτροπή ταυτοποίησης του Μπου .Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε
και το βιολί συνεχίζεται....Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε

Την πέταξες την μαλάκια σου ε;Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε
Είμαστε όλοι αυτιά.Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε
Ρίξε τα χαρτιά σου..Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε
έχω βάλει τη μαμά μου να γράφει όσο λείπω.Δε γραφει μονη της υπαρχει αλλος 100% πισω, γραφει σα 45χρονη, οποτε δεν υπαρχει θεμα αν τη ζαλιζουμε οχι
Last time I checked, μόνο Mods και Admin μπορούν να δουν IP address των μελών...so....Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε

Ετσι εξηγούνται ολαέχω βάλει τη μαμά μου να γράφει όσο λείπω.
όταν εκείνη βαριέται γράφει η γιαγιά μου.

Τό είχα ψιλιαστη εγώ αυτό από την αρχή ή γιαγιά κρύβεται πίσω από όλα χαχαχα.έχω βάλει τη μαμά μου να γράφει όσο λείπω.
Ανέκαθεν έπαιζε κλειστός κύκλος από την Κατερίνα μαν και μπροστινές της Κατερίνας επίσης. Την προηγούμενη την λέγανε Κιαρα. Την τωρινή την λένε Σοφία.Οι πολλές (αντι)ακαδημαϊκές αναλύσεις θεωρώ πως στο τέλος περισσότερο θα τρομάξουν τα κορίτσια παρά το αντίθετο. Αυτή η υπερανάλυση σε συνδυασμό με καχυποψίες για το ποια είναι ή δεν είναι η Σοφία, περισσότερο αρνητικά αποτελέσματα έχει παρά θετικά κ όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά για όλους μας και πολλές φορές οδηγεί σε κλειστούς κύκλους. Κλείστε ραντεβού, και αν δεν είστε σίγουροι ή πάτε αλλού ή TOFTT. Απολαύστε το ραντεβού σας και ελάτε να γράψετε την κριτική σας, όταν με το καλό γυρίσει το κορίτσι. Τα υπόλοιπα περί διπλού προφίλ κτλ κτλ είναι περιττά. Ας δούμε και η καινούρια Κατερίνα τι λέει αν το αποφασίσει. Καλά γαμήσια φίλοι.

Και ένα άλλο όνομα δεν είχε και ήταν η ίδια?...value for money! Εδινες 200 και σου ερχοτανε Κατρινα, Κιαρα, Κυριακη, Maleficent και η Κατερινα original!![]()
έχω βάλει τη μαμά μου να γράφει όσο λείπω.
Της ΕΥΠ είσαι και βρίσκεις IP ρε παίχτη; Δεν μας χέζεις λέω εγώ.Το έψαξα, με το ip address, άλλος απαντάει όχι η ΣΟΦΙΑ , τις περισσότερες φορές
μην ψαρώνετε