hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 456
Δεν το γνωρίζω πως δουλεύει, δεν μου χρειάστηκε ποτέ αυτή η πληροφορία, δεν είμαι κομπλεξικός για να κάνω μπλοκ!καταρχην σε παραθετω για να δει το ποστ σου...
Δεν το γνωρίζω πως δουλεύει, δεν μου χρειάστηκε ποτέ αυτή η πληροφορία, δεν είμαι κομπλεξικός για να κάνω μπλοκ!καταρχην σε παραθετω για να δει το ποστ σου...
Εγω μπαινω καθε βραδυ & χαζευω παντως ,δε μ ενοχλειΑν οι κανόνες οριζουν να κλείσει το νήμα ας κλείσει.
Αλλα ποιον ενοχλεί; Αν σας ενοχλεί γιατί συνεχίζετε να γράφετε;;

Το ξέρω, χιουμοριστικό ήταν το ποστ άρχοντα....τι παρτουζα ρε καλλιτεχνη, μια ηταν με πολλαπλες προσωπικοτητες![]()
Πιστολιασε τούς Σοφάκι κ γυρνά πίσω να σέ απολαύσουμε κ να μας απολαύσεις οι καύλες έχουν χτυπήσει ταβάνι.Χαχαχα.δυστυχως δεν έχω καμία φίλη που να ασχολείται ή που να θέλει να ασχοληθεί... Οπότε περιμένετέ με καυλωμένοι μέχρι να γυρίσωωωωω
Δεν νομίζω πως πρέπει νά κλείσει.Κ οποίος ενοχλείτε μπορεί να μήν μπαίνει πολύ απλά.Αν οι κανόνες οριζουν να κλείσει το νήμα ας κλείσει.
Αλλα ποιον ενοχλεί; Αν σας ενοχλεί γιατί συνεχίζετε να γράφετε;;
αλλος ενας πανεπιστημονας πηγε χαμενος στην ελλαδα μαςΚαμία από τις συμμετέχουσες στο νήμα (ούτε η νηματοθέτρια) δεν έχουν το σηματάκι
![]()
Οπότε δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα .
Συζήτηση μεταξύ μελών γίνεται![]()
αλλος ενας πανεπιστημονας πηγε χαμενος στην ελλαδα μας
οχι δεν το λεω επειδη δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου

ακαδημαικο ενδιαφερονΝαι αλλά ο @athinaios44 περιδιαβαίνει σαν κουρούνα όλα τα νήματα με τις εργαζόμενες![]()

![]()
![]()
Υπομονή ο Σεπτέμβρης είναι κοντά![]()
μα σε καθε νημα τα ιδια ατομα φερνουν καταστροφη.Καλο ειναι να ανοιξει καρτελα κριτικων κ να γινεται αυτοματα σε καθε νεοεισερχομενο κοριτσι να γινεται η δουλεια χωρις ζαλαδες.Συμφωνω σε ολα γτ στο τελος η αληθεια θα φανει συναντωντας κ σε αυτο η Σοφια απεδειξε ποια ειναι.Περιμενουμε κ απ τις αλλες.Αλλα αντικειμενικα,να μιλαει η αληθεια,οχι το χρημα.Οι πολλές (αντι)ακαδημαϊκές αναλύσεις θεωρώ πως στο τέλος περισσότερο θα τρομάξουν τα κορίτσια παρά το αντίθετο. Αυτή η υπερανάλυση σε συνδυασμό με καχυποψίες για το ποια είναι ή δεν είναι η Σοφία, περισσότερο αρνητικά αποτελέσματα έχει παρά θετικά κ όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά για όλους μας και πολλές φορές οδηγεί σε κλειστούς κύκλους. Κλείστε ραντεβού, και αν δεν είστε σίγουροι ή πάτε αλλού ή TOFTT. Απολαύστε το ραντεβού σας και ελάτε να γράψετε την κριτική σας, όταν με το καλό γυρίσει το κορίτσι. Τα υπόλοιπα περί διπλού προφίλ κτλ κτλ είναι περιττά. Ας δούμε και η καινούρια Κατερίνα τι λέει αν το αποφασίσει. Καλά γαμήσια φίλοι.