kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.285
- Πόντοι
- 441
Γκαρσόνα δηλώνειΜια φωτό από την σαμπάνια που πίνει θα στείλει.
Γκαρσόνα δηλώνειΜια φωτό από την σαμπάνια που πίνει θα στείλει.
σε μια γκαρσονα θα κολησουμεΓκαρσόνα δηλώνει

Έχει πέσει όλο το τμήμα ασφαλείας του μπου στο νήμα και προσπαθούν να κάνουν ταυτοποίηση στοιχείων, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!!!Μα η κατερίνα το προφίλ το παλιό της έχει δεν είναι η ίδια ??
ελειπε ο ξερολας καλως τωνΈχει πέσει όλο το τμήμα ασφαλείας του μπου στο νήμα και προσπαθούν να κάνουν ταυτοποίηση στοιχείων, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!!!
πες ότι δίνεις και 'μύδγαλα...Κατερινα;
Νεφελη;
Που είστε; ....... γιουχου!!!!
Που σε πετυχαίνω;ελειπε ο ξερολας καλως των

στο καφενειο τσιπουρακι με τον @apostiz30 ειδα οτι εσκασες μυτη και ηρθα να κλαψω απο τα γελιαΠου σε πετυχαίνω;![]()
Τα χαιρετίσματά μου δώσε τουστο καφενειο τσιπουρακι με τον @apostiz30 ειδα οτι εσκασες μυτη και ηρθα να κλαψω απο τα γελια
, γιατί λέει πως με έχει κάνει μπλοκ και δεν ξέρω αν θα το δει!!!καταρχην σε παραθετω για να δει το ποστ σου... απο την αλλη κοιτα να δεις καποιοι δεν αντεχουν τοσο πολυ γελιοΤα χαιρετίσματά μου δώσε του, γιατί λέει πως με έχει κάνει μπλοκ και δεν ξέρω αν θα το δει!!!

Ναι το ξέρω…δυστυχώς θα πω! Το γέλιο δίνει ζωή!καταρχην σε παραθετω για να δει το ποστ σου... απο την αλλη κοιτα να δεις καποιοι δεν αντεχουν τοσο πολυ γελιο
Εδω ολόκληροι πρωθυπουργοι κόλλησαν με αεροσυνοδους και βασιλιάδες με νοικοκυρές... Αν το μουνι είναι καλό, όλα τα άλλα δεν παίζουν ρόλο..σε μια γκαρσονα θα κολησουμεεδω μεσα το 99% τον μελων δηλωνουν εφοπλιστες-βιομηχανοι κλπ
![]()
Γιατί να κλεισει, αφού ο λαός το διαβάζει...Γίνεται προσπάθεια να κατέβει το νήμα αυτό:
Kiara VIP/Maleficent - bourdela.com forum
Καλησπέρα. Είμαι η Κιάρα και θα ήθελα να συμμετάσχω στο site.www.bourdela.com
Με συγχωρείτε για την διακοπή. Παρακαλώ συνεχίστε.
![]()
Όταν βγήκε το πρώτο της μήνυμα και ανέφερε μετα κάποιος το 200 (πριν 4-5 χρόνια 200 Ε..) το σταμάτησα εκεί. Ήταν τόσο καλή?Γίνεται προσπάθεια να κατέβει το νήμα αυτό:
Kiara VIP/Maleficent - bourdela.com forum
Καλησπέρα. Είμαι η Κιάρα και θα ήθελα να συμμετάσχω στο site.www.bourdela.com
Με συγχωρείτε για την διακοπή. Παρακαλώ συνεχίστε.
![]()
Κάπως έτσι είχε κλέισει και το "Κατρινάδικο" μετά από κάμποσο καιρό και ενώ το νήμα των Π.Κ.Μ. ήτανε στην ναφθαλίνη ήρθε κάποιος, βουνίσιος, βαλτός να της δώσει στέγη εκεί μέσα. Της Κατρίνας/katerinas. Αλλά δεν υπολογίσανε τον σεκιουριτά του νήματος. Και έτσι ανοίχτηκε το νήμα της Κιάρας, που το δούλευε η katerina. Αργότερα άνοιξε ένα νήμα μια Κυριακή maleficent. Τελικά με τούτα και με εκείνα μάθαμε ότι ήτανε η Κιάρα. Για άλλους η katerina. Και έτσι μετονομάστηκε σε Kiara vip/Maleficent το νήμα. Η Katerina χάθηκε, γιατί είχε και δουλειές σπουδαγμένο κορίτσι, και φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2026 να ανοίξει το νήμα κάποια Σοφία που τελικά μπήκε εντελώς τυχαία, μια Κατερίνα26 και ψάχνεται για το πως και αν κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα. Πρωταγωνιστής στο σιγοντάρισμα τότε ήτανε ο dem που σήμερα πήγε να δώσει μπούσουλα στις απορείες της Κατερίνας26 και ζήτησε να κατέβει το νήμα της Κιάρας.Γιατί να κλεισει, αφού ο λαός το διαβάζει...

Την ψιλοξερω την ιστορία... Πρωταγωνιστής στο σιγοντάρισμα τότε ήτανε ο dem που σήμερα πήγε να δώσει μπούσουλα στις απορείες της Κατερίνας26 και ζήτησε να κατέβει το νήμα της Κιάρας.
Κερασμένος ο καφές.![]()
ΔΓ/ΔΑΉταν τόσο καλή?
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ήταν η περίληψη. cheers.Την ψιλοξερω την ιστορία..
Προβλέπεται μακριά νύχτα, βάλε καμιά βότκα...
Γούστα είναι αυτά μαν.Όταν βγήκε το πρώτο της μήνυμα και ανέφερε μετα κάποιος το 200 (πριν 4-5 χρόνια 200 Ε..) το σταμάτησα εκεί. Ήταν τόσο καλή?