professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 40.944
- Πόντοι
- 17.336
Ποια από όλες ;Θα σφίξεις Κατερίνα ?![]()
Ποια από όλες ;Θα σφίξεις Κατερίνα ?![]()
Γιατί δεν γυρνάει να το πει η Σοφία στην Κατερίνα και να την ξαποστείλει από εδώ μέσα στο νήμα της, το σκέφτηκες;![]()
Να βαλω το σωστο ονομα ε..Χμμμ.....Βάλε το σωστό όνομα και θα πάρεις Like. Άλλαξε και την λέξη "προμότορας" Μην βάζουμε και ταμπέλες, γιατί δεν έχουμε αποδείξεις ούτε καν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.
μη βριζεις μαν.Τι γαμιόλα που είσαι![]()
![]()
![]()

....ελα, εδω εισαιΝαι αλλά ο @athinaios44 περιδιαβαίνει σαν κουρούνα όλα τα νήματα με τις εργαζόμενες![]()

....ελα, εδω εισαι
![]()
μονο για γυπας δεν ειναι ο ντιμι αγαπητοι.

...ρε σεις, αλλου πηγαινε! Τον Αθηνεζο εννοουσε ο Ντιμιμονο για γυπας δεν ειναι ο ντιμι αγαπητοι.
πιο πολυ χρυσαετος του ταιριαζει που ειναι δεινος κυνηγος ρε,ο γυπας μονο πτωματα τρωει.
ο χρυσαετος ειναι πιο εκλεκτικος, σαν το φιλο μας.![]()

2) δεν δίνει κώλο (@The Saint* : έχεις καταστρέψει κόσμο...)
Σ' αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Εκτός κι αν λόγω δημοφιλίας του νήματος είπε να δηλώσει παρούσα στο ευρύ κοινό και μόλις και αν θελήσει να δραστηριοποιηθεί ανοίξει το δικό της.Κατερίνα αυτό που κάνεις εδώ αυτή την στιγμή είναι λίγο "αντιεπαγγελματικο" θα έλεγα. Είσαι σε νήμα άλλης κοπέλας. Κανονικά πρέπει να ανοίξεις νήμα δικό σου σαν "Κατερίνα 26" και άσε εμάς να μπούμε μέσα στο νήμα σου. Μέσα εκεί θα ήταν καλό να αναρτήσεις κάποιες φωτός σου πρόσφατες και τις υπηρεσίες που θα προσφέρεις με τις τιμές σου.
Λυπάμαι αν στο χαλάω αλλά δεν ήσουνα ο μόνος που πα΄τησες το κουμπι 2 και ανταποκρίθηκε. Δικαίωμά της βέβαια να διαλέγει που και σε πόσους να τον δώσει.και όμως... γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι ο μόνος που έχει πάρει...
είχα πληκτρολογήσει το μενού 2 και μου βγήκε... με πλήρη συμμετοχή!
σόρρυ κούκλα μου αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα...