matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
οκ θα της αρεσει, αλλα εγω πληρωνω για να αρεσει σε εμενα ρε μανΑν της το κάνεις όμως θα της αρέσει!
οκ θα της αρεσει, αλλα εγω πληρωνω για να αρεσει σε εμενα ρε μανΑν της το κάνεις όμως θα της αρέσει!
Ο παππούς Τάσος μπορεί να νομίζει πως μπορεί και να τον πληρώσει άμα την γλυψει καλαοκ θα της αρεσει, αλλα εγω πληρωνω για να αρεσει σε εμενα ρε μαν
Άκου να δεις πράγματα.. πληρώνεις για να περάσεις εσύ καλά?!?οκ θα της αρεσει, αλλα εγω πληρωνω για να αρεσει σε εμενα ρε μαν
Όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται πόσο καλό συστημένο είναι όλο αυτό. Κάποιος από τους προμοτορες εδώ μέσα είχε την ιδέα με την βοήθεια φυσικά και άλλων. Με το πρόσχημα "φεύγω για σεζόν". Ωραίο το κόλπο σας και άλλοι οι μαλακές που παρακαλάτε για ένα ραντεβού ξυπνάτε ρε. Ξυπνάτε. Κάποιοι έξυπνοι εδώ μέσα τρώνε τα λεφτά που δίνετε και σας παρασύρουν.Που εισαι @Sophia20 πως σε λενεε, σφαζονται εδω περα...καταντια η ολη φαση εδω μεσα και το συγκεκριμενο θεμα της νεαρης ειναι μικρογραφια τι μπουρδελο ειναι το σαιτ....(αγαμητοι φουλ, wannabe νταβαδες, μαγκιες πισω απο πληκτρολογια, αγαπουληδες, γενικα επιπεδο χαλι μαυρο)
Έχεις δίκιο αδερφέ, άσε τους άξεστους να συζητάνε για τέτοια θέματα σε ένα σάιτ που ονομάζεται bourdela και σε ένα νήμα μιας καυλωμενης 20χρονης εκδιδόμενης και έλα να συζητήσουμε εμείς κάτι σημαντικό για να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο! Διαβάζοντας το δοκίμιο του Αλμπέρ Καμύ, « Ο Μύθος του Σίσυφου» μου γεννήθηκε ένα υπαρξιακό ερώτημα: Πώς μπορεί η συνείδηση και η απόλυτη αποδοχή του μάταιου να μας μετατρέψουν σε ελεύθερα όντα και πώς αυτή η «ελευθερία» μετριέται στο μυαλό μας; Ποια είναι η άποψη σου;Που εισαι @Sophia20 πως σε λενεε, σφαζονται εδω περα...καταντια η ολη φαση εδω μεσα και το συγκεκριμενο θεμα της νεαρης ειναι μικρογραφια τι μπουρδελο ειναι το σαιτ....(αγαμητοι φουλ, wannabe νταβαδες, μαγκιες πισω απο πληκτρολογια, αγαπουληδες, γενικα επιπεδο χαλι μαυρο)
...ας απαντουσες να το τιμουσαμε το κωλαρακι σου!Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golden shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.

Μόνο το σχόλιο που έκανες φαίνεται το ποσό ηλίθιος είσαι. Ειλικρινά.Έχεις δίκιο αδερφέ, άσε τους άξεστους να συζητάνε για τέτοια θέματα σε ένα σάιτ που ονομάζεται bourdela και σε ένα νήμα μιας καυλωμενης 20χρονης εκδιδόμενης και έλα να συζητήσουμε εμείς κάτι σημαντικό για να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο! Διαβάζοντας το δοκίμιο του Αλμπέρ Καμύ, « Ο Μύθος του Σίσυφου» μου γεννήθηκε ένα υπαρξιακό ερώτημα: Πώς μπορεί η συνείδηση και η απόλυτη αποδοχή του μάταιου να μας μετατρέψουν σε ελεύθερα όντα και πώς αυτή η «ελευθερία» μετριέται στο μυαλό μας; Ποια είναι η άποψη σου;
Πάντως οι περισσότεροι είστε παραδοσιακοί, Θέλετε απλά πράγματα. σεξάκι, πιπούλα, πατουσάκια κτλ
Εγώ περίμενα να γίνει χαμός με το anal (Μόνο 2 έχουν τιμήσει το κωλαράκι μου), το golden shower κτλ αλλά τελικά είχα άδικο.
...τι ψαχνεις αδελφε, τον τελευταιο διαστημα εχουν αρχισει οι μπουρδελοβιοι τροφιμοι που γαμανε ακαποτα φυλης-μεταξουργειο, να σουλατσαρουν στα νηματα των callgirls να να προσφερουν την γνωση κ εμπειρια τους για γαμησια κ κατουρηματα των 10 ευρω. Τυποι που τα κονδυλωματα τους ειναι μεγαλυτερα απο τον μπουτσο τους!Βρε μαλακα ακα- Sperm , τρόφιμε του τριγώνου και του Μεταξουργείου , που δεν έχεις αφήσει ούτε μία ταλαίπωρη οροθετική πρεζού που να μην της το έχεις χώσει ακάποτα για 10€ και η πούτσα σου έχει βγάλει μανιτάρια , βρύα και λειχήνες , τι θέλεις τώρα στο νήμα της πρωτοεμφανιζόμενης ?
Ότι και καλά θα ψαρώσει η κοπελίτσα με τις παπάτζες που γράφεις υποψήφιε νταβατζάκο της κακιάς ώρας ?
Βοηθάς και κοπέλες βρε μαλακα σίχαμα , εραστή του 10ευρου
Κόψε λάσπη μπιχλιάρη και μην μαγαρίζεις άλλα σώματα και ψυχές .
Υγ το ότι έχεις πάρει σβάρνα και στέλνεις τις ίδιες παπάτζες σε ότι γυναικείο προφίλ υπάρχει εδώ μέσα θα το αφήσω ασχολίαστο ...
Προς το παρόν![]()

Είμαι πολύ γιατρέ μου;Μόνο το σχόλιο που έκανες φαίνεται το ποσό ηλίθιος είσαι. Ειλικρινά.

έχω πάει με γκόμενες του 20αρικου, του 50αρικου, του150αρικου, των 200σιων, με ανεξάρτητες, με γραφειάτες και γενικά όλων των ηλικιών (από 18 μέχρι 50). τέτοια μαυρίλα δεν έχω ξαναδει και ο άλλος θέλει να χώσει τη μούρη του εκεί μέσα που είναι σα σάπια χελώνα, ενώ η άλλη (1η της φορά και καλά) κάνει και παράπονα που δεν τιμάει κανείς τον κώλο της που η κωλοτρουπίδα της είναι πιο μαύρη και από τον Ογκουνσότοοκ θα της αρεσει, αλλα εγω πληρωνω για να αρεσει σε εμενα ρε μαν

Δεν είναι τυχαίο που όλοι στην λένε εδώ μέσα. Πας σε διάφορα νήματα και λες τα ίδια. Έχεις αντιπαράθεση με πόσους. Κοροϊδεύεις συνέχεια. Μάγκα του πληκτρολογίου. Έλα να τα πεις από κοντά. Και θα δεις πως θα κάνεις Ανάσταση ανάποδα σε σταυρό.Είμαι πολύ γιατρέ μου;
Δεν είναι όλα μου τα σχόλια για όλους, αναμενόμενο να μην το καταλάβεις αυτό εσύ και ο άλλος που σου πάτησε ‘’χαχα’’! Έχω κάνει κάποια πιο πριν που είναι για το IQ σας και την αίσθηση του χιούμορ σας, διαβάστε αυτά!
ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου σιγα σιγά!!!μαρτυράς χωρίς ξύλο που λέει και ο λαόςΕίμαι πολύ γιατρέ μου;
Δεν είναι όλα μου τα σχόλια για όλους, αναμενόμενο να μην το καταλάβεις αυτό εσύ και ο άλλος που σου πάτησε ‘’χαχα’’! Έχω κάνει κάποια πιο πριν που είναι για το IQ σας και την αίσθηση του χιούμορ σας, διαβάστε αυτά!

από κοντά τουλάχιστον στις κοπέλες είναι σαν τα σκυλάκια που κουνάν την ουρά τους και περιμένουν το κόκκαλο!!!!!!!!τα λέει μόνος του για αυτό του λέω ότι μαρτυράει χωρίς ξύλο!!!!Δεν είναι τυχαίο που όλοι στην λένε εδώ μέσα. Πας σε διάφορα νήματα και λες τα ίδια. Έχεις αντιπαράθεση με πόσους. Κοροϊδεύεις συνέχεια. Μάγκα του πληκτρολογίου. Έλα να τα πεις από κοντά. Και θα δεις πως θα κάνεις Ανάσταση ανάποδα σε σταυρό.

Για να μου ‘’την πει’’ κάποιος πρέπει και να μπορεί! Δεν έχω θέμα να σου πω και από κοντά ότι είσαι χαζός, στείλε μου πμ αν θες, δεν έχω κάνει ποτέ Ανάσταση ανάποδα σε σταυρό, θα ήθελα να δω πως είναι! Μιλάμε αν είναι και το κανονίζουμε για του χρόνου το Πάσχα ομως, γιατί τώρα αυτό πέρασε, τα λένε νωρίτερα αυτά!!!Δεν είναι τυχαίο που όλοι στην λένε εδώ μέσα. Πας σε διάφορα νήματα και λες τα ίδια. Έχεις αντιπαράθεση με πόσους. Κοροϊδεύεις συνέχεια. Μάγκα του πληκτρολογίου. Έλα να τα πεις από κοντά. Και θα δεις πως θα κάνεις Ανάσταση ανάποδα σε σταυρό.
Και εσύ και ο @apostiz30 είστε μαζί μου μέσα στο δωμάτιο; Ο ένας με την Ιωάννα και ο άλλος με την παολα; Τι διάολο ρε κάμερα στον κωλο τους έχετε βάλει ή σας κουβαλάνε μαζί τους στην τσέπη τους; Επίσης παστελακο έχω τσακωθεί πολλές φορές με την Ιωάννα, εσύ όχι, άρα μάλλον σου δίνει καλή τροφή, πεντιγκρι;από κοντά τουλάχιστον στις κοπέλες είναι σαν τα σκυλάκια που κουνάν την ουρά τους και περιμένουν το κόκκαλο!!!!!!!!τα λέει μόνος του για αυτό του λέω ότι μαρτυράει χωρίς ξύλο!!!!![]()
Αναλογως τα ποσα δινεις φιλαρακιΚαλημερα Σοφια! Ενα 2ωρακι θα βρεις για μενα?
Δεν εχω να πω τιποτα σε dm. Εδω μπροστα σε ολους. Που και ποτε ρε αρχιδι. Δεν θελω να σπαμαρω αλλο το νημα γιατι θα ακουσει παναγιες σε λιγο, αποπρασανατολιζεται το μηνυμα μου το παραπανω και προφανως αυτο θελει.Για να μου ‘’την πει’’ κάποιος πρέπει και να μπορεί! Δεν έχω θέμα να σου πω και από κοντά ότι είσαι χαζός, στείλε μου πμ αν θες, δεν έχω κάνει ποτέ Ανάσταση ανάποδα σε σταυρό, θα ήθελα να δω πως είναι! Μιλάμε αν είναι και το κανονίζουμε για του χρόνου το Πάσχα ομως, γιατί τώρα αυτό πέρασε, τα λένε νωρίτερα αυτά!!!