hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.749
- Πόντοι
- 456
Α γνωρίζεστε; Λογικό! Χυλοπιταρα σε τι ακριβώς να έχω φάει;μάλλον έχει φάει χυλοπιτάρα Tάσο μήν ασχολείσαι !!!!!!
Α γνωρίζεστε; Λογικό! Χυλοπιταρα σε τι ακριβώς να έχω φάει;μάλλον έχει φάει χυλοπιτάρα Tάσο μήν ασχολείσαι !!!!!!
Χαχαχα για δείξεΟΛΕΣ....![]()
ναι ήμασταν μαζί φαντάροι έχεις πρόβλημα???Α γνωρίζεστε; Λογικό! Χυλοπιταρα σε τι ακριβώς να έχω φάει;
τι να δείξω βρε όργιο μόνος σου τα έχεις γράψειΧαχαχα για δείξε

Πραγματικά όμως.Το συγκεκριμενο νημα εχει καταντησει η ξεφτιλα του αντρικου φυλου
ΠερίμενεΡε συ Σοφία σου έχω στείλει από Δευτέρα. Παρασκευη μεσημέρι φεύγω από Αθήνα. Αν τον πρωί την παλεύεις για 1 ωρίτσα Πειραιά στείλε μου τον αριθμό σου πμ
Είναι γάλακτος, μαν! Αγνό και απαχο!!Μην το πλησιάζετε το μπεμπέκι, έχουν χοληστερίνη αυτά. Για τους τσουρόγερους το λέω...
Α ναι ξέχασα! Υπάρχει και το θέμα της επικοινωνίας! Προφανώς και μόνος μου θα τα έχω γράψει, εννοώ πες μου ποιες κοπέλες έχω παρακαλέσει!!!ναι ήμασταν μαζί φαντάροι έχεις πρόβλημα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι να δείξω βρε όργιο μόνος σου τα έχεις γράψει![]()
Εγώ τα μυρίζω και πάει η χοληστερίνη 500Είναι γάλακτος, μαν! Αγνό και απαχο!!
Στο οριο εισαι.........Εγώ τα μυρίζω και πάει η χοληστερίνη 500
Ε, αν είναι να ψοφήσω, ας πάω χορτάτος. Θα το πάρω το πρόστυχο...Στο οριο εισαι.........
Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Πρόσεξε μην πας μετά το χύσιμοΓια γλειψιμο ειναι τα πατουσακια σου
Και μασχάλη αν γουστάρεις ρε καβλιαρα!!!!!Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, γιατί το point ήταν ξεκάθαρο από την αρχή.Το ότι εσύ το θεωρείς “γκρίνια” δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Κάποιοι θεωρούμε ότι η στοιχειώδης συνεννόηση είναι μέρος του σεβασμού απέναντι στον άλλον. Αν για σένα είναι “περιμένεις όσο πάει και βλέπουμε”, δικαίωμά σου — όχι όμως και μοναδική λογική...
έχω να την δω καιρό πολύ... αλλά πες μου τι ενωεις?Δεν ξέρω πόσο καλά την ξέρεις, αλλά για να το λες αυτό μάλλον όχι και τόσο, συνέχισε να την βλέπεις και κάποια στιγμή θα καταλάβεις τι εννοώ![]()
Πάλι καλά που την ξέρεις εσύ πολύ καλά και τα καταλαβαίνεις όλα από τα συμπεράσματα που βγάζεις μόνος σου. Έχεις φάει άκυρο πανηγυρικό μήπως και αρχίζεις και λες πάλι διάφορα;Δεν ξέρω πόσο καλά την ξέρεις, αλλά για να το λες αυτό μάλλον όχι και τόσο, συνέχισε να την βλέπεις και κάποια στιγμή θα καταλάβεις τι εννοώ![]()
Το point μου επειδή εσύ δεν το κατάλαβες ήταν καθαρά πάνω στην επικοινωνία και το σχολίασα όπως το βλέπω. Δεν χρειάζεται να το γυρίσουμε σε υποδείξεις ή κανόνες για το ποιος γράφει τι στο νήμα. Και στην τελική τις υποδείξεις σου αλλού όχι σε μένα δε σε παίρνει. Είσαι και πολύ μικρός και πολύ λίγος. Αυτά και το αφήνω εδώ...Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, γιατί το point ήταν ξεκάθαρο από την αρχή.
Δεν συζητάμε αν η επικοινωνία είναι καλό πράγμα ,προφανώς και είναι.
Συζητάμε ότι όταν κάποιος δεν σου απαντά, έχεις δύο επιλογές: περιμένεις ή προσπερνάς.
Δεν μπαίνεις στο νήμα, να παραδώσεις "μαθήματα ορθής λειτουργίας".
Αυτά, και τέλος από εμένα.
Να της γίνω εμμονή, να μου ζητάει σοβαρή σχέση και αποκλειστικοτητα επειδή κανείς άλλος δεν την ξαναέκανε να νιώσει τόσο γυναίκα![]()
Οπως είπα και προηγουμένως, το νήμα αυτό είναι άλλης κοπέλας!έχω να την δω καιρό πολύ... αλλά πες μου τι ενωεις?
Πάρα πολύ καλά την ξέρω αγορινα μου, σίγουρα καλύτερα από σένα, την έχω δει άπειρες φορές και έχουμε τσακωθεί και αρκετές φορές, οπότε έχω δει και την αρνητική της πλευρά που δεν την έχετε δει εσείς, το παρεάκι των πιστών σκύλων! Οταν και άμα ποτέ την δείτε, θα αλλάξετε και εσεις γνώμη για το ποιον της ‘’κυριας’’! Και δεν λέω άλλα σε ξένο νήμα και πολλά είπαμε!Πάλι καλά που την ξέρεις εσύ πολύ καλά και τα καταλαβαίνεις όλα από τα συμπεράσματα που βγάζεις μόνος σου. Έχεις φάει άκυρο πανηγυρικό μήπως και αρχίζεις και λες πάλι διάφορα;
Μην λες πράγματα που δεν ξέρεις για τους άλλους. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Το ότι έχεις τσακωθεί εσύ δεν πάει να πει ότι πρέπει να τσακωνονται και άλλοι. Και δεν ξέρεις πως την έχει δει ο καθένας και από την άλλη πλευρά όπως λες εσύ. Εδώ λες ότι ξέρεις πράγματα αλλά τα περισσότερα είναι συμπεράσματα δικά σου όπως είχες πει. Την έχεις δει άπειρες φορές καλά χαλάρωσε λίγο. Τώρα τι έγινε σταμάτησες να την βλέπεις και έβγαλες πάλι το φτυάρι και θάβεις η μήπως σε έκοψε εκείνη;Οπως είπα και προηγουμένως, το νήμα αυτό είναι άλλης κοπέλας!
Πάρα πολύ καλά την ξέρω αγορινα μου, σίγουρα καλύτερα από σένα, την έχω δει άπειρες φορές και έχουμε τσακωθεί και αρκετές φορές, οπότε έχω δει και την αρνητική της πλευρά που δεν την έχετε δει εσείς, το παρεάκι των πιστών σκύλων! Οταν και άμα ποτέ την δείτε, θα αλλάξετε και εσεις γνώμη για το ποιον της ‘’κυριας’’! Και δεν λέω άλλα σε ξένο νήμα και πολλά είπαμε!