cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα από εμένα Σοφία. Έχω στείλει μήνυμα
Χαιρομε που το σχολιαζεις, 10 χρονια σας διαβαζω και εκανα λογαριασμο για παρτυ της και μονο
Κανονικά πρέπει να δίνεις προτεραιότητα στους ΑΕΚτζήδες για συνάτησητο πήρε η ΑΕΚΑΡΑ μου φέτος!!!!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τέλος και για σήμερα! δεν θα γράψω ημερολόγιο καταστρώματος γιατί είμαι ζάντα από την κούραση
Την κόβεις για να μπορεί να μασήσει ή να πάει CEO στον Παπαστράτο; Η κάθε κοπέλα ξέρει τις δυνατότητές της και τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να βγάλει φράγκα!!!Aντι να σε πηδαει εδω ο καθε πικραμενος (οπως του λογου μου) βρες κοριτισι μου κανεναν που εχει πορτοφολι μεγαλο να του μασουλας .Διαφορετικα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .Εκτος και αν εκει που θα πας κανεις τις καταλληλες γνωριμιες και βρεις μια καλυτερη εργασια .
Και πρώην εξάδελφο, με ξέχασες ΠΛΟΚinfo's προς συναγωνιστές ...
Απαντάω σε μνμ της @Sophia20 για να της πω για αρχή ότι είμαι ΑΕΚτζης και της έχω στείλει πμ.Μόλις το googlαρα να δω τι σημαίνει. Χμμμμ μη μου βάζεις ιδέες...
Εγω τα εχω σε κατοσταευραΚάντο 500 ευρω. Στο μουνι σου όλα. Εδώ είμαστε με τα 50ρικα και περιμένουμε. Κατουρα μας κιόλας είμαστε με ανοιχτά στόματα.
Επειδη εχει τις δυνατοτητες ναι και να μασησει και να βρει μια καλυτερη εργασια (ο σκοπος δεν ειναι μονο το χρημα αλλα και μια καλυτερη ποιοτητα ζωης )Την κόβεις για να μπορεί να μασήσει ή να πάει CEO στον Παπαστράτο; Η κάθε κοπέλα ξέρει τις δυνατότητές της και τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να βγάλει φράγκα!!!
Η καλύτερη επιχείρηση αν αντέχεις το ψυχολογικό κομμάτι που πιστεύω δεν είναι και εύκολοΕγώ πάντως έχω να πω ότι οι γυναίκες βγάζουν πανεύκολα χρήμα (δε το λέω με κακό τρόπο) σε σχέση με τους άνδρες..
Εδω αγχωνομαστε εμεις πριν το ραντεβου .Ασε τα ψυχολογικα που μας αφηνει ενα κακο ραντεβου .Η καλύτερη επιχείρηση αν αντέχεις το ψυχολογικό κομμάτι που πιστεύω δεν είναι και εύκολο
Τον νου σας στο μωρακι μαγκες ειναι κουκλιτσα και καλος χαρακκτηρας εχει ολο το πακετο takis 21:15 bill την προηγουμενη δευτερα ξερει το sofaki![]()
Να μασήσει δεν ξέρω, εγω δεν την κόβω, μια απλή κοπέλα είναι, με πολλή μέτρια εμφάνιση! Μια καλύτερη δουλειά ναι, αλλά δεν θα έχει φράγκα και σ’ αυτήν την ηλικία όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν, οπότε…Επειδη εχει τις δυνατοτητες ναι και να μασησει και να βρει μια καλυτερη εργασια (ο σκοπος δεν ειναι μονο το χρημα αλλα και μια καλυτερη ποιοτητα ζωης )
Και να τον έχει να της λέει "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε"; Δεν ξέρω ποιό από τα δυό είναι καλύτερο εντέλει. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις (να είναι η κυρία/γκόμενα του φραγκάτου ή το πουτανιλίκι με τους πολλούς) κάτι παίρνεις αλλά και κάτι δίνεις.Aντι να σε πηδαει εδω ο καθε πικραμενος (οπως του λογου μου) βρες κοριτισι μου κανεναν που εχει πορτοφολι μεγαλο να του μασουλας .Διαφορετικα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .Εκτος και αν εκει που θα πας κανεις τις καταλληλες γνωριμιες και βρεις μια καλυτερη εργασια .
Για αυτό έχεις στήσει αντίσκηνο εδώ αδερφέ και έχεις γράψει 752 post ?Να μασήσει δεν ξέρω, εγω δεν την κόβω, μια απλή κοπέλα είναι, με πολλή μέτρια εμφάνιση! Μια καλύτερη δουλειά ναι, αλλά δεν θα έχει φράγκα και σ’ αυτήν την ηλικία όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν, οπότε…

Δεν ξέρω αν την έχει δει (εγώ όχι το λέω). Αλλά το έχει κάνει και σε άλλη μια κοπέλα, μέχρι που μετά από τρία απιθανοεκατομμύρια πόστ (που την έκραζε) βρέθηκε μαζί της (ίσως έπεσε και καμία προσφορά από τη κοπέλα δεν ξέρω) και άλλαξε κασέταΓια αυτό έχεις στήσει αντίσκηνο εδώ αδερφέ και έχεις γράψει 752 post ?![]()
![]()
Ναι θα ζησει κανοντας αυτο που κανει τωρα εκτος και αν κανει μετρημενα ραντεβου μεσα στην εβδομαδα και επιλογη αν δεν γουσταρει καποιον πουλο .Να μασήσει δεν ξέρω, εγω δεν την κόβω, μια απλή κοπέλα είναι, με πολλή μέτρια εμφάνιση! Μια καλύτερη δουλειά ναι, αλλά δεν θα έχει φράγκα και σ’ αυτήν την ηλικία όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν, οπότε…
Εδω η αλλη πηγε με τον γερο Πλευρη τι να λεμε.Και να τον έχει να της λέει "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε"; Δεν ξέρω ποιό από τα δυό είναι καλύτερο εντέλει. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις (να είναι η κυρία/γκόμενα του φραγκάτου ή το πουτανιλίκι με τους πολλούς) κάτι παίρνεις αλλά και κάτι δίνεις.
Σίγουρα πάντως δεν της έχω στείλει για την εμφάνισή της καλέ μου φίλε, κυρίως επειδή λέει πως κάνει σκουιρτινγκ θέλω να την συναντήσω!!!Για αυτό έχεις στήσει αντίσκηνο εδώ αδερφέ και έχεις γράψει 752 post ?![]()
![]()