tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.844
- Πόντοι
- 736
Θα σε δοκιμάσω αλλά από Σεπτέμβριο αν παραμείνεις στον χώρο!εκει οχι απλά χύνω. squirtαρω κι όλας.
πάω να μπω viber να δω λίγο τι χαμος γίνεται και επανερχομαι
Θα σε δοκιμάσω αλλά από Σεπτέμβριο αν παραμείνεις στον χώρο!εκει οχι απλά χύνω. squirtαρω κι όλας.
Επίσης να πω οτι θα ήθελα ηλικίες μέχρι 50-55 μαξ... Συγγνώμη. μην με παρεξηγησετε.
Καλημέρες!!
Καλά ε, μου έχει γίνει η αγαπημενη μου συνηθεια να μπαινω να διαβάζω το νήμα. Εχω παθει εθισμό. αχαχαχαχααα πεθαίνω λέμεεε
Ενδέχεται να έχω ένα κενό σήμερα 7-8 και 9-10
Θα το επιβεβαιωσω μόλις ανοιξει λίγο το ματι μου και τσεκαρω πάλι τα ραντεβού και θα σας πω να μου στειλετε μονο οσοι μπορίτε τότε. μην στείλετε ακόμα, δεν θα τα ανοιξω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι πάνω απο 60 είπα καλέ.
53 μια χαρά..
Ελπίζω να βγάζεις και κραυγουλες να μας αρέσει ποιο πολύ....και στην πίπα να είσαι καλή γτ μας αρέσει πολύ!σχεδόν έχυσα διαβάζοντάς το και ζώντας το ξανά. σε ευχαριστώ
Σοφάκι, σαν τον συναγωνιστή κι εγώ…Θα σε δοκιμάσω αλλά από Σεπτέμβριο αν παραμείνεις στον χώρο!
Σε λαθος σαη γραφτηκες Σοφια, εδω την εχουμε ολοι 20+ και τις κυριακες μεγαλωνει κι αλλο..Δίνω κώλο. Παρότι πονάω λίγο![]()
Μας καυλωνεις εδώ αλλά δεν μπορούμε να σε βρούμε ακόμα χαχαχεκει οχι απλά χύνω. squirtαρω κι όλας.
45 ατομα την μερα περιπου. Με τρια τεσσερα gang bang τη μερα τους βολευεις ολους.λύπαμαι αν σας απογοητευω αλλά πως να καλύψω 400 + ατόμα σε 9 μέρες; είναι αδύνατον απλά.
Τις Κυριακές ανεβάζω κι εγω τις τιμές....Σε λαθος σαη γραφτηκες Σοφια, εδω την εχουμε ολοι 20+ και τις κυριακες μεγαλωνει κι αλλο..
Μόλις το googlαρα να δω τι σημαίνει. Χμμμμ μη μου βάζεις ιδέες...45 ατομα την μερα περιπου. Με τρια τεσσερα gang bang τη μερα τους βολευεις ολους.
Μόλις το googlαρα να δω τι σημαίνει. Χμμμμ μη μου βάζεις ιδέες...
Α κατάλαβα… τον χειμώνα θα ανέβουν κι άλλο, γιατί ως γνωστόν όσο ρίχνει χιόνι η φούτσα μεγαλώνει…Τις Κυριακές ανεβάζω κι εγω τις τιμές....
Θα γινει η μεγαλυτερη μετακινηση μπουρδελιαριδων στην Ελλαδα.Μόλις το googlαρα να δω τι σημαίνει. Χμμμμ μη μου βάζεις ιδέες...
Τις Κυριακές ανεβάζω κι εγω τις τιμές....
Με την μεζούρα θα πηγαίνει στα ραντεβού. Πόντος και 10ευρω.
Μ’ ένα 10αρικο καθάρισα εγώ, κύριος!!!!!!Με την μεζούρα θα πηγαίνει στα ραντεβού. Πόντος και 10ευρω.