takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 3.042
- Πόντοι
- 456
Ό Χ Ι !!!Σας έχω μια ερώτηση
Αν μπορούσατε (ως άντρες) να βγαζετε λεφτά απο το σεξ θα το κάνατε;
Ό Χ Ι !!!Σας έχω μια ερώτηση
Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν μια καρτέλα για να γράφονται οι κριτικές και να μην χάνονται στο πέρασμα του χρόνου;;;Γράψτε καλε όσοι με συναντησατε!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλιώς λειτουργεί μια γυναίκα και αλλιώς ένας άντρας, αν ο άντρας πάει με κάποια που δεν του αρέσει, δεν θα γίνει η δουλειά!!! Η γυναίκα και με λίγο λιπαντικό είναι κομπλέ!!!
Αν μου απαντήσεις στο βάιμπερ κ βρεθείς μαζί μου, τότε θα ζήσεις κ κάτι άλλο που δε σου έχει ξανατύχει..Guilty pleassure: Μου άρεσε που μου γλείψανε τα πόδια χθες! Δεν μου είχε ξανατύχει!
Σορρυ που δεν πάω με γιαγιάδες μπρο…αν ημουν γκει, θα έβγαζα πιο πολλά

κινήσεις μεγάλου παίχτηΑν μου απαντήσεις στο βάιμπερ κ βρεθείς μαζί μου, τότε θα ζήσεις κ κάτι άλλο που δε σου έχει ξανατύχει..![]()
να ποιοι χαλανε την πιατσα !Αστείος και καλά; Δώσε εσύ ρε λαρτζ 310€/ώρα σε μια που δεν την ξέρεις!!! Εδώ όλοι είστε κομπλέ με το ποσο αυτό, πριν λίγο καιρό σε μια καινούργια κοπέλα στο χώρο αυτό την κράζατε που από 150€/ώρα φουλ πρόγραμμα το πήγε στα 180€/ώρα και σε ένα μήνα κι ολας όχι σε 2 μέρες!!!
Καταρχήν ναι, γιατί το σεξ είναι χαρά της ζωής, μια από τις μεγαλύτερες αν μη τι άλλο, και το να συνδυάζεις το τερπνό με το ωφέλιμο την κάνει διπλή αυτή τη χαρά. Φτάνει να μπορούσα να λειτουργήσω (δηλ. να ερεθιστώ) από την παρτενέρ μου, αλλιώς δεν, δυστυχώς.Σας έχω μια ερώτηση
ΚαλημεραΚαλημερεεες
Όπως;Αν μου απαντήσεις στο βάιμπερ κ βρεθείς μαζί μου, τότε θα ζήσεις κ κάτι άλλο που δε σου έχει ξανατύχει..![]()
Aνεβασε φοτο να δούμε πωσ εχει γίνει η κολοτρυπα σου
Εεεε πολλά ρωτάς. Αυτά ρε αγάπη κατ ιδίαν κ πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σου..
Στεόλε μου απάντηση με το τηλέφωνο σου να κανονίσουμε και θα σου πω..Έκλεισα ραντεβού για πεντικιούρ.
Τι χρώμα λέτε να κάνω τα νυχάκια μου;
γαλλικοΈκλεισα ραντεβού για πεντικιούρ.
Μωρό πόσες φορές τελείωμα σε ώρα, 1,5, 2 κτλ?Έκλεισα ραντεβού για πεντικιούρ.
όσες αντέχεις!Μωρό πόσες φορές τελείωμα σε ώρα, 1,5, 2 κτλ?
κόκκινα του αίματοςΈκλεισα ραντεβού για πεντικιούρ.
Pastel blueΈκλεισα ραντεβού για πεντικιούρ.