Felekis21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 715
- Πόντοι
- 311
Δεν έχω απαντήσει πιο γρήγορο ναι πότε στη ζωή μου ξανάΣας έχω μια ερώτηση
Αν μπορούσατε (ως άντρες) να βγαζετε λεφτά απο το σεξ θα το κάνατε;
Δεν έχω απαντήσει πιο γρήγορο ναι πότε στη ζωή μου ξανάΣας έχω μια ερώτηση
Μωρό 1,5 πόσο ειναι το δωράκι σου?τι εννοεις 370, 310;
Οι τιμές είναι ίδιες με χθες και προχθες. Το μόνο που άλλαξα είναι το 2ωρο απο 80 σε 100 γιατι όλοι 100 μου δίνανε ούτως ή αλλως για την 2η ώρα και γιατί το 2ωρο με κουράζει αρκτερά. Και είναι και πιο έυκολο στους υπολογισμούς το 100
Τώρα αν σε ενόχλησε τόοοοσο πολύ όταν βρεθούμε εμείς δώσε μου 80 για την 2η ώρα, δεν θα χαλάσουμε τις καρδίες μας για 20 ευρώ, είναι το μόνο σίγουρο!
P.s.
Όποιος θέλει μιάμιση ώρα μου λέει.
Αστείος και καλά; Δώσε εσύ ρε λαρτζ 310€/ώρα σε μια που δεν την ξέρεις!!! Εδώ όλοι είστε κομπλέ με το ποσο αυτό, πριν λίγο καιρό σε μια καινούργια κοπέλα στο χώρο αυτό την κράζατε που από 150€/ώρα φουλ πρόγραμμα το πήγε στα 180€/ώρα και σε ένα μήνα κι ολας όχι σε 2 μέρες!!!Ο @hardcorepse θέλει αν γίνεται να τον πληρωνεις εσύ για να σε συναντάει.
@Sophia20 πληρώνομαι εγώ γενικά, μην το γελάς, δεν στο είπε για πλάκα!!!Ο @hardcorepse θέλει αν γίνεται να τον πληρωνεις εσύ για να σε συναντάει.
Εγώ δεν έκραζα καμία φίλε. Με μπερδεύεις. Εσύ σίγουρα κράζεις όμως το μόνο σίγουρο.Αστείος και καλά; Δώσε εσύ ρε λαρτζ 310€/ώρα σε μια που δεν την ξέρεις!!! Εδώ όλοι είστε κομπλέ με το ποσο αυτό, πριν λίγο καιρό σε μια καινούργια κοπέλα στο χώρο αυτό την κράζατε που από 150€/ώρα φουλ πρόγραμμα το πήγε στα 180€/ώρα και σε ένα μήνα κι ολας όχι σε 2 μέρες!!!
Δεν είπα για σένα, γενικά το είπα…ποια έκραξα εγώ καλέ μου φίλε;Εγώ δεν έκραζα καμία φίλε. Με μπερδεύεις. Εσύ σίγουρα κράζεις όμως το μόνο σίγουρο.
Guilty pleassure: Μου άρεσε που μου γλείψανε τα πόδια χθες! Δεν μου είχε ξανατ
Τα πέλματα έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις ανά τετραγωνικό εκατοστό από σχεδόν κάθε άλλο σημείο του σώματος.Guilty pleassure: Μου άρεσε που μου γλείψανε τα πόδια χθες! Δεν μου είχε ξανατύχει!
200Μωρό 1,5 πόσο ειναι το δωράκι σου?
Από την στιγμή που έγραψες την κραζατε βάζεις και εμένα μέσα. Θα μπορούσες πολλοί απλά να πεις υπηρχαν άτομα που την εκραζαν. Πρόσεχε τα πρόσωπα στις κλήσεις. Α' Β' Γ' πληθυντικό.Δεν είπα για σένα, γενικά το είπα…ποια έκραξα εγώ καλέ μου φίλε;
και Απο τελειώματα αγάπη?
Εσύ μόνο με μια ασχολείσαι, το ξέρουν όλοι αυτό, μην αγχώνεσαιΑπό την στιγμή που έγραψες την κραζατε βάζεις και εμένα μέσα. Θα μπορούσες πολλοί απλά να πεις υπηρχαν άτομα που την εκραζαν. Πρόσεχε τα πρόσωπα στις κλήσεις. Α' Β' Γ' πληθυντικό.
Άσχετο.Εσύ μόνο με μια ασχολείσαι, το ξέρουν όλοι αυτό, μην αγχώνεσαι
Τι πιο ωραίο, από το να ξυπνήσει και να βάλει μια πουτσα στο στόμα τηςΠρωί πρωί καβλωμενος ξύπνησες? Να βάλει πρώτα ένα καφέ στο στόμα της.. κατευθείαν πουτσα?!
![]()
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλιώς λειτουργεί μια γυναίκα και αλλιώς ένας άντρας, αν ο άντρας πάει με κάποια που δεν του αρέσει, δεν θα γίνει η δουλειά!!! Η γυναίκα και με λίγο λιπαντικό είναι κομπλέ!!!Σας έχω μια ερώτηση
Ερώτηση ανάλογης τηςηλικιαςΣας έχω μια ερώτηση