athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.955
- Πόντοι
- 16.631
Πω ρε πουστη σαν τις ακριδες στην Αίγυπτο έχει γίνει η φαση

Η νο 1 ακρίδα είναι ο φίλος μαςΠω ρε πουστη σαν τις ακριδες στην Αίγυπτο έχει γίνει η φαση![]()

Τυπε έστειλες αδιαβαστους 171 που παρακολουθούν και 136 που έστειλαν (κατά δήλωση)Κερδιζεις περιπου 500 ευρω την ημερα, αλλα απο Δευτερα θα πας σερβιτορα για σεζον με 50 ευρω μεροκαματο..
Το μονο που κοροιδευεις ειναι ο εαυτος σου και ενα τσουρμο αγαμητους που μπηκαν στην σειρα να παρουν το κολατσιο τους σε γκουρμε τιμες.
Αυτα και ατι ταλερ.
καίει το μουνάκι μου και πονάει ο κώλος μου
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Τα μέλη του μπου δε θα πιέσουν ποτέ για αμυγδάλου· μόνο λίγο τις αμυγδαλέςφράουλα ή σοκολάτα. αν με πιέσεις τρώω και αμυγδάλου
Πω ρε πουστη σαν τις ακριδες στην Αίγυπτο έχει γίνει η φαση![]()
Μη χάσεις εσύΣτείλε καμία παραπάνω φωτό βίντεο κτλπ να δούμε περί τίνος πρόσκτηση Sofia
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρόκειται *
Ε να μην ενημερωθώ πλήρως συμπολεμιστήΜη χάσεις εσύ![]()
Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Παρακαλώ περιμένετεΣοφάκι σου έχω στείλει κ εγώ για τσεκαρε.
Αυριο Τριτη κατι?φράουλα ή σοκολάτα. αν με πιέσεις τρώω και αμυγδάλου
για σήμερα δεν έχει μείνει κενό.
Τετάρτη-Κυριακή όποιος θέλει και προλάβει
Δευτέρα φεύγω
Εγώ πάντως θα της πρότεινα να φτερνίζεται σε "safe space"και όχι σε εξωτερικούς χώρους..Εγώ πάντως πείστηκα, από όσα διάβασα, ότι η Σοφία είναι εντελώς άπειρη, και πρώτη φορά το ξανακάνει. Τώρα, αν ο κώλος της είναι κατάμαυρος, αυτό δεν οφείλεται στις «εισόδους». Πρέπει να ήταν δυσκοίλιο το κορίτσι.
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί;;Κερδιζεις περιπου 500 ευρω την ημερα, αλλα απο Δευτερα θα πας σερβιτορα για σεζον με 50 ευρω μεροκαματο..
Το μονο που κοροιδευεις ειναι ο εαυτος σου και ενα τσουρμο αγαμητους που μπηκαν στην σειρα να παρουν το κολατσιο τους σε γκουρμε τιμες.
Αυτα και ατι ταλερ.
Στειλε αν θες να κανονισουμεΜπερδεύτηκα
Τετάρτη 27/5 φεύγω
Αρα μέχρι Τρίτη 26/5 πρωί τα ραντεβού!
Σας φιλώ!
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί;;
γίνεται να ξαναμπερδευτείς στις 27/5????.........και να το αναβάλλεις επ αόριστων μπας και γίνει καμιά δουλειά????βλέπεις ότι εδώ τα παιδιά είναι αχόρταγαΜπερδεύτηκα
Τετάρτη 27/5 φεύγω
Αρα μέχρι Τρίτη 26/5 πρωί τα ραντεβού!
Σας φιλώ!
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί;;
Χαρτάκι πήρες για την σειρά;Πω ρε πουστη σαν τις ακριδες στην Αίγυπτο έχει γίνει η φαση![]()