athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.922
- Πόντοι
- 16.631
θα σφιξεις εσυ;Θα προλάβεις??
![]()
θα σφιξεις εσυ;Θα προλάβεις??
![]()
θα σφιξεις εσυ;

έβαλα καφέ. έτοιμη και για π____α τώρα!
Σαν τν Αλαφούζο έχεις και συ πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες μηνύματα.αν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα

Καλημέρα σήμερα μπορώ εγώ μετά τις εφτά αν μπορείς στη Γλυφάδααν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
Εγώ ενδιαφέρομαι για σήμερααν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
δε νομίζω για σήμερα αλλά στείλε pm για να έχω διαθέσιμο το Viber για όταν γίνει παιχνίδι.αν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
Βάλε ένα τηλέφωνο στην υπογραφή να μπορούμε να σε βρούμε και εμείς που δεν μπορούμε να στείλουμε pm.αν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
Και εγω ενδιαφερομαι ενα τροπο επικοινωνιας παρακαλωαν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
Έχω στείλει..αν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
Έχει φύγει το παιδίΈχω στείλει.. μήνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω στείλει..
Που θα βρούμε το τηλ σουΚαλημέρα!!
Μόνο για 10 μέρες γιατί μετά φεύγω σεζόν!
Είμαι η Σοφία, Ελληνίδα, 20 χρ.
Το δωράκι μου είναι
150 1 ώρα
+50 πρωκτικό
+50 ουρολαγνεία
+80 η 2η ώρα
Συναντήσεις σε ξενοδοχείο
Συναντήσεις κανονίζουμε μέσω viber αφού πρώτα μιλήσουμε απο dm εδώ
εχω στειλει μυνημα αλλα δενε χω παρει απαντηση για σημερα για 1,5 ωρα στο bill.ευχαριστω εκ των προτερωναν καποιος ενδιαφερεται για σημερα ας μου στειλει τωρα. μονο για σημερα αρχικα
έβαλα καφέ. έτοιμη και για π____α τώρα!
Κάποιοι γουστάρουμε κοριτσάκια amateur χωρίς εμπειρία κ αυτό πληρώνουμε. Άλλοι γουστάρουν εμπειρία κ βασιλικές κριτικές.200 ευρω μια ωρα με αναλ για εσκορτ με βασιλικες κρητικες, 200 ευρω με αναλ για μια ωρα με 20 χρονων κοριτσακι χωρις εμπειρια. οκ
Εγώ απ’ αυτά που λέει δεν την κόβω για άπειρη η αλήθεια είναι, τα 20χρονα τώρα αδερφέ έχουν περισσότερη εμπειρία από τις 40χρονες, δεν θα πω από τις 50χρονες, γιατί αυτές το έχουν ξεχάσει καιρό το άθλημα200 ευρω μια ωρα με αναλ για εσκορτ με βασιλικες κρητικες, 200 ευρω με αναλ για μια ωρα με 20 χρονων κοριτσακι χωρις εμπειρια. οκ
ΙσχύειΒάλε ένα τηλέφωνο στην υπογραφή να μπορούμε να σε βρούμε και εμείς που δεν μπορούμε να στείλουμε pm.