Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.368
- Πόντοι
- 28.246
Δεν είναι θέμα φωτισμού ή λήψης τελικά. Λεύκανση μπρος και πίσω γρήγορα.Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Δεν είναι θέμα φωτισμού ή λήψης τελικά. Λεύκανση μπρος και πίσω γρήγορα.Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Νομίζω ότι αυτό είναι το gape, αν δεν κάνω λάθος, που το διαθέτεις από φυσικού σου και ίσως και με λίγη βοήθεια από κάποιους από εμάς.Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
μπα... σε οποιον αρέσω... άλλωστε οι 500+ μάλλον έχουν άλλη άποψηΔεν είναι θέμα φωτισμού ή λήψης τελικά. Λεύκανση μπρος και πίσω γρήγορα.
επειδή έψαξα τι είναι το ανέβασαΝομίζω ότι αυτό είναι το gape, αν δεν κάνω λάθος, που το διαθέτεις από φυσικού σου και ίσως και με λίγη βοήθεια από κάποιους από εμάς.Για να σου λυθεί και η απορία.
500 + Ρε μπράβο.μπα... σε οποιον αρέσω... άλλωστε οι 500+ μάλλον έχουν άλλη άποψη
Θείο η λέξη ‘’σπάνια’’ ξέρεις τι σημαίνει; Κι εγώ έχω πάει και με παντρεμένη με παιδιά, αλλά το καταλαβαίνεις ότι γουστάρει κάποιον πραγματικά, γιατί αν και ωραίο μουνι, τα κλαις τα λεφτά σου μαζί της! Όταν η άλλη κάνει λες και δεν έχει ξαναδεί άντρα στη ζωή της, δεν παίζει να έχει γκόμενο κι αν έχει, δεν τον γουστάρει, αλλά τον έχει μόνο για το ξέπλυμα! Πήγαινε τώρα στο καφενείο να παίξεις καμιά πρέφα!βρε μπετοβλακα εγω ξερω παρα πολλες που εχουν σχεση και το ξερουν κιολας πχ ελενα χατζη ...αλλα ειπαμε εσυ πηδας μεσα απο βιου μαστερ
Σε είδαν 500+ άτομα από κοντά σε 10 ημέρεςμπα... σε οποιον αρέσω... άλλωστε οι 500+ μάλλον έχουν άλλη άποψη
ΈκλαψαΑν είχα γκόμενο ποτέ μα ποτέ δεν θα έκανα ότι έκανα. Μάλλον έχουμε άλλη αντίληψη περί ηθικής.
Κοριτσάρα μήν απολογισε σκέφτεσαι πολύ σωστά πάντως συμφωνώ σέ αυτό που λες.Αλλα κ να είχες σχέση αυτό είναι προσωπικό δικό σου.Κ δεν νομίζω να αφορά κάποιον αυτό δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σέ κανέναν κ κάνε αυτό που γουστάρεις όπως σου είπα κ πρίν.Αν είχα γκόμενο ποτέ μα ποτέ δεν θα έκανα ότι έκανα. Μάλλον έχουμε άλλη αντίληψη περί ηθικής.
Για τα μηνύματα λέειΣε είδαν 500+ άτομα από κοντά σε 10 ημέρες![]()

γεια σου ξερολα μεγαλομπιχτηΘείο η λέξη ‘’σπάνια’’ ξέρεις τι σημαίνει; Κι εγώ έχω πάει και με παντρεμένη με παιδιά, αλλά το καταλαβαίνεις ότι γουστάρει κάποιον πραγματικά, γιατί αν και ωραίο μουνι, τα κλαις τα λεφτά σου μαζί της! Όταν η άλλη κάνει λες και δεν έχει ξαναδεί άντρα στη ζωή της, δεν παίζει να έχει γκόμενο κι αν έχει, δεν τον γουστάρει, αλλά τον έχει μόνο για το ξέπλυμα! Πήγαινε τώρα στο καφενείο να παίξεις καμιά πρέφα!

Μαλακά είσαι κορυφαίος ειλικρινά. Πετάγεσαι σαν την πουτσα όλη την ώρα παντού. Πάρα πολλές κοπέλες έχουνε γκόμενο κανονικο. Είναι επαγγελμα λέμε.Πολύ σπάνια μια κοπέλα της δουλειάς αυτής έχει σχέση κοριτσάρα μου και δεν είναι μόνο θέμα ηθικής!!!
δεν ξερεις ουτε εσυ ασχετος εισαι ελα να παιξουμε πρεφα στο καφενειοΜαλακά είσαι κορυφαίος ειλικρινά. Πετάγεσαι σαν την πουτσα όλη την ώρα παντού. Πάρα πολλές κοπέλες έχουνε γκόμενο κανονικο. Είναι επαγγελμα λέμε.
Δηλαδή κάποιος που στέλνει μήνυμα έχει άποψη εάν χρειάζεται λεύκανσηΓια τα μηνύματα λέει![]()
Στο σκίσαν το κωλαρακι σε 10 μέρες φαντάσου μετά την σεζόν…Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Πόσο καιρό έχεις να γαμησεις χωρίς λεφτά βλακακο; Κάνε πρώτα μια σχέση στη ζωή σου με μια γυναίκα και μετά έλα μίλα μουΜαλακά είσαι κορυφαίος ειλικρινά. Πετάγεσαι σαν την πουτσα όλη την ώρα παντού. Πάρα πολλές κοπέλες έχουνε γκόμενο κανονικο. Είναι επαγγελμα λέμε.
Ώπα ρε γόη. Να πάμε τοίχο τοίχο με σένα. Αφού γαμας χωρίς χρήματα εσύ και είσαι γκόμενος τρελος ενώ εμείς είμαστε σαν Κουασιμόδοι εδώ μέσα τι κάνεις?Πόσο καιρό έχεις να γαμησεις χωρίς λεφτά βλακακο; Κάνε πρώτα μια σχέση στη ζωή σου με μια γυναίκα και μετά έλα μίλα μου
Δεν ξέρω ρε αδερφέ τι να σου πω…ότι της στέλνουν, άρα τους αρέσει, άρα δεν έχουν θέμα! Μάλλον αυτό εννοεί!Δηλαδή κάποιος που στέλνει μήνυμα έχει άποψη εάν χρειάζεται λεύκανση![]()
Κάνεις λάθος. Όλες ψάχνονται για σχέσεις γκομενικές. Το τι ψάχνουν; Μάντεψε. Αλλά δεν τους βγαίνει μιας και την δουλειά δεν την σταματούν. Στις εννιά από τις δέκα γυναίκες της δουλειάς, ο γκόμενος δεν είναι και φραγκάτος.Πολύ σπάνια μια κοπέλα της δουλειάς αυτής έχει σχέση κοριτσάρα μου και δεν είναι μόνο θέμα ηθικής!!!