hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.675
- Πόντοι
- 456
Μπράβο αυτός είναι! Αλειψου ολόκληρος τώρα, γιατί είναι πολλές οι τρύπες που χάνεις φαιά ουσία!
Μπράβο αυτός είναι! Αλειψου ολόκληρος τώρα, γιατί είναι πολλές οι τρύπες που χάνεις φαιά ουσία!
miso θα μας απαντησει ο φωτεινος παντογνωστης @hardcorepseΕγώ ξέρω ότι με το κρύο μαζεύει, όχι;
![]()
Παντος καιρου εργαλεια εχουμε.Εγώ ξέρω ότι με το κρύο μαζεύει, όχι;
![]()
Ρε γιδι ορθιο, εσυ δεν της εγραφες της Σοφιας εδω να σου απαντησει στα μηνυματα σου στο Viber? Φαντασου ποσες φορες μπορει να τις εγραψες. Εσυ ο ιδιος τα εγραφες. Αυτο δεν σημαινει οτι παρακαλας? Αλλα τωρα τι μαλακιες λεω και εγω. Κανονικα η Σοφια θα επρεπε να σου δωσει λεφτα εσενα οχι εσυ σε αυτην. Ενα θεο ομορφιας σαν και εσενα που γαμαει οποια θελει τζαμπα.Αδερφέ πες συγκεκριμένα που και πότε έχω παρακαλέσει, είχαμε έναν παστελιο μας ήρθε κι άλλος;
Φτιάξε το χιούμορ σου οπωσδήποτε, γιατί δεν θα σου κάθονται ούτε με λεφτά!!! @apostiz30 κι εσύ το ίδιο!!!
Ανέβασε το ποστ που το έγραψα αυτό που λες! Δεν έχω καν τον αριθμό της ρε χαβαλέ, ποιο βαιμπερ λες;;;Ρε γιδι ορθιο, εσυ δεν της εγραφες της Σοφιας εδω να σου απαντησει στα μηνυματα σου στο Viber? Φαντασου ποσες φορες μπορει να τις εγραψες. Εσυ ο ιδιος τα εγραφες. Αυτο δεν σημαινει οτι παρακαλας? Αλλα τωρα τι μαλακιες λεω και εγω. Κανονικα η Σοφια θα επρεπε να σου δωσει λεφτα εσενα οχι εσυ σε αυτην. Ενα θεο ομορφιας σαν και εσενα που γαμαει οποια θελει τζαμπα.
Μια φώτο απ' το πέλαγος έπρεπε να μας στείλειςΑυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Από μεγέθη τα πάμε καλά, από ναρκωτικά μάλλον όχιΈρχεται μετά από χρόνια η επιβεβαίωση ,ότι τα μέλη του Μπου ανήκουν στην ελίτ των ροπαλοφόρων γαμιάδων και το περνάμε στο ντούκου ?

Τύπε, άλλαξε nick name ώστε να πας ταμείο, αλλά και στο Σοφάκι όταν με το καλό επιστρέψειμε τον γκαντεμη φωτογραφία πως να πάμε ταμείο ρε αδερφέ?? έχουμε κάνα οβερ για σήμερα?

πως να πάω ταμειο με το Δράκουλα που έχεις φωτό ρε φίλε?Τύπε, άλλαξε nick name ώστε να πας ταμείο, αλλά και στο Σοφάκι όταν με το καλό επιστρέψει![]()
Σιγα μην κατσω να ψαξω τα μηνυματα εδω μεσα 87 σελιδες που το ελεγες. Πες μας τωρα οτι δεν το εχεις πει..Πες μας οτι σε θιξαμε κιολας...Αν ειναι να σου ζητησουμε και συγνωμη κιολας στα γονατα... Τρολ σαν εσενα υπαρχουν πολλα που επιβιωνουν γυρω μας. Εισαι ενα απο αυτα που νομιζουν οτι εχουν λεγειν και γαμανε και δερνουν. Κοινως ενας μαγκας του πληκτρολογιου που νομιζει οτι γλενταει τους αλλους. Αληθεια δεν μας εχεις πει. Τωρα που εφυγε η Σοφια σε ποια θα πας επομενη να κανεις τα ιδια?Ανέβασε το ποστ που το έγραψα αυτό που λες! Δεν έχω καν τον αριθμό της ρε χαβαλέ, ποιο βαιμπερ λες;;;
Μιλώντας σοβαρά, αυτά εξηγήθηκαν στο απέναντι νήμα (και τα έλεγα παλιότερα περισσότερο)...πως να πάω ταμειο με το Δράκουλα που έχεις φωτό ρε φίλε?
Αν δεν μπορείς να ψάξεις, να μην λες ανακρίβειες, γιατί όπως σου είπα δεν έχω τον αριθμό της! Αυτό που είμαστε, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το φτιάχνουμε μόνοι μας, διάβασε για να αποκτήσεις κι εσύ λέγειν!Σιγα μην κατσω να ψαξω τα μηνυματα εδω μεσα 87 σελιδες που το ελεγες. Πες μας τωρα οτι δεν το εχεις πει..Πες μας οτι σε θιξαμε κιολας...Αν ειναι να σου ζητησουμε και συγνωμη κιολας στα γονατα... Τρολ σαν εσενα υπαρχουν πολλα που επιβιωνουν γυρω μας. Εισαι ενα απο αυτα που νομιζουν οτι εχουν λεγειν και γαμανε και δερνουν. Κοινως ενας μαγκας του πληκτρολογιου που νομιζει οτι γλενταει τους αλλους. Αληθεια δεν μας εχεις πει. Τωρα που εφυγε η Σοφια σε ποια θα πας επομενη να κανεις τα ιδια?
Ρε μουνοπανο και να ψαξω θα το εχεις σβησει. Ναι εσυ επικουρε της εδρας της Βυζαντινολογιας.Αν δεν μπορείς να ψάξεις, να μην λες ανακρίβειες, γιατί όπως σου είπα δεν έχω τον αριθμό της! Αυτό που είμαστε, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το φτιάχνουμε μόνοι μας, διάβασε για να αποκτήσεις κι εσύ λέγειν!
Ο,τι να ‘ναι, πραγματικά!Ρε μουνοπανο και να ψαξω θα το εχεις σβησει. Ναι εσυ επικουρε της εδρας της Βυζαντινολογιας.
....Σας γράφω από το πλοίο.
Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Ήταν πολύ πολύ δυνατή εμπειρία.
Γνώρισα κάποιους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Έμαθα λίγο καλύτερα εμένα και τα όριά μου.
Είδα πόσο έτοιμοι είναι κάποιοι να κακοχαρακτηρίσουν, να κοροιδέψουν, να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. (Ως τώρα έιμαι Ρομά, έχω μάυρο μουνί, κάνω αυτή τη δουλειά καιρό, δεν πάω σεζόν, έχω νταβατζή και δεν γράφω η ίδια).
Πάω λοιπόν για «κανονική» δουλειά (σε ξενοδοχείο, για να λύσω την απορία) σε κάποιο μεγάλο νησί.
Πόσο θα κάτσω; Θα δούμε. Όσο θέλω. (Δεν θα δώσω και λογαριασμό.)
Θα συνεχίσω όταν γυρίσω να κάνω αυτό που έκανα; Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αλλά θα δω κι όλας. Θα σας ενημερώσω όταν κι αν είναι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πώς αν το ξανακάνω θα προσπαθήσω να οργανωθώ καλύτερα. Νομίζω έμαθα από τα λάθη μου.
Σας φιλώ.
Καλό καλοκαίρι
Υ. Γ. Δεν ξέρω αν έτυχε άλλα έχετε όλοι μεγάλα εργαλεία και δεν κάνω πλάκα. Να τα χαίρεστε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ξερω καν τι είναι αυτό... τρομακτικό ακούγεται

Ποιητική αδεία...Έρχεται μετά από χρόνια η επιβεβαίωση ,ότι τα μέλη του Μπου ανήκουν στην ελίτ των ροπαλοφόρων γαμιάδων και το περνάμε στο ντούκου ?
Μπράβο στον φίλο που έδωσε τόσο πόνο πραγματικά τ βγάζω το καπέλο...πως μπορείς και περπατάς μετά από τέτοιο κολογαμησι???Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Με το περπάτημα οκ.Μπράβο στον φίλο που έδωσε τόσο πόνο πραγματικά τ βγάζω το καπέλο...πως μπορείς και περπατάς μετά από τέτοιο κολογαμησι???
Με το περπάτημα οκ.
Με το χέσιμο είχα λίγο θέμα
Αλλά όλα καλά