Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ να δεις..το θεμα ρωσιδα το χουν [size=20pt]πειδηξη[/size] αγαπητε μεχρι και τις καζακστανες ρωσιδες τις λενε!!!
:S
Και τώρα που λένε για τους τρεις νεκρούς είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το έκαναν ήταν Ρώσοι γενικά οι Σλαύοι δε σέβονται ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή είναι brutes για αυτό πολλά που κάνουν δυσκολεύεται να τα χωνέψει η ελληνική κοινωνία.
Εμένα οι γκόμενες μου έχουν πει ότι η συγχρώτισή μου με Σλαύες με έχει επηρρεάσει πολύ και γενικά έχω πολλά σλαυικά στοιχεία χαρακτήρα που δεν τα περιμένουν σε Ελληνες.
με εξεπληξε το ενδιαφερον σου θα πηγαινε στο κιεβο το παληκαρι δεν μελετας?αυτη με την τζιν φουστα τι εθνικοτητας ειναι?
και γω σε αγαπαω χεχε!!εσυ να δεις..![]()
![]()
![]()
:S
με εξεπληξε το ενδιαφερον σου θα πηγαινε στο κιεβο το παληκαρι δεν μελετας?
δεν φοραω γιαλια ειναι φιλη σου?μαλλον ουκρανεζα!βαλε τα γυαλια που εχεις για κοντα.
και ξανακοιτα τη φωτο.
και ξαναρωταω: ποιας εθνικοτητας ειναι η δεσποσυνη. Αν ξερεις απαντα.
kman ποσο πηγε το μαλλι,ολ ινκλουντιντ?![]()
καλα την εβγαλες!!!450 ευρώ εισιτήριο,300 ευρώ έξοδα.Μπορείς να προσθέσεις και τα 400 που μου φάγανε στο αεροδρόμιο οι χαρτοκλέφτες.3 μέρες,3 πόλεις.
σορυ αλλα εισαι τρομερος παπαρας μωραδελφε μου.Οι τύποι ήταν επαγγελματίες.Προφανώς το κόλπο το είχαν κάνει πολλές φορές.Κοίτα πόσα τεχνάσματα έκαναν.
1.Ο γέρος είπε ότι ήταν Ρώσος για να κερδίσει κύρος και να παραστήσει τον ταξιδιώτη.
2.Ο Αμερικανός έμοιαζε με Αμερικανό και μάλιστα έβγαλε το διαβατήριο για να το δω και έσπρωξε το χέρι του γέρου όταν πήγε να το πάρει τάχα ότι φοβόταν ότι θα το κλέψει.Ο Αμερικανός είχε δολλάρια
3.Μίλησαν για τις κόρες τους κτλ για να κερδίσουν τη συμπάθειά μου
4.Ο Εσθονός έμοιαζε με φτωχό φοιτητή.Με τίποτα δεν έκανες ότι είχε τόσα λεφτά κρυμμένα στο παπούτσι!
5.Με έκαναν να κερδίσω την πρώτη παρτίδα για να με δελεάσουν
6.Τα χοντρά λεφτά έπεσαν στο τέλος στον τελευταίο γύρο μέχρι τότε έπαιζαν μικροποσά
7.Ξεκίνησε σαν επίδειξη ρωσικού παιχνιδιού ότι βάζαμε λίγα γκρίβνια για Πλάκα.Στην αρχή ποντάραμε 1-2 γκρίβνια(10 λεπτά του σεντ)
8.Ο Αμερικανός μου έδωσε συγχαρητήρια όταν κέρδισα και καράφλιασα.Προφανώς ο γέρος ήθελε να δώσουμε τα χέρια στο τέλος για να μη γίνει φασαρία ή για να πείσει τους γύρω ότι ήταν φιλικό παιχνίδι.Πιο πολύ εκνευρίστηκα που παρίστανε το Ρώσο.Οι Ρώσοι ξέρουν τους Ουκρανούς απ´έξω κι ανακατωτά και τους γαμάνε μια ζωή.Το καλύτερο είναι να πας Ουκρανία με ρωσική συνοδεία.
δεν φοραω γιαλια ειναι φιλη σου?μαλλον ουκρανεζα!