Μπράβο φίλε καλά τα λες στα 6 περίπου χρόνια ενασχόλησης μου με Σλάβες και κυρίως Ρωσσίδες/Ουκρανές αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ , είσα πολύ μέσαΚάτι που οι Ελληναράδες δεν καταλαβαίνουν εύκολα είναι οτι οι Σλαύες έχουν ελεύθερα ήθη,πηδάνε πολλούς άντρες ταυτόχρονα.Αλλον τον πηδάνε για το σεξ,άλλον για τα λεφτά,άλλον για να έχουν δουλειά,άλλον για έρωτα κτλ.Ο μεσογειακός θέλει να έχει αποκλειστικότητα σαν ηλίθιος.Προσπαθεί να δεμεύσει τη γκόμενα και να την περιορίσει αντί να την αφήνει ξεσάλωτη.Για αυτό οι Ελληνίδες είναι τόσο επιφυλακτικές.Επίσης λέει ψέμματα με το τσουβάλι,για αυτό οι Ανατολικές που έχουν κάτσει 6 μήνες Ελλάδα,δεν εμπιστεύονται πλέον τους Ελληνες ενώ οι ανατολικές που μένουν Τουρκία εμπιστεύονται τους Τούρκους.
Το κόλπο είναι να πας στις γκόμενες όπως πάνε οι Σλαύοι και κυρίως οι Ρώσοι.Στα αρχίδια σου όλα,να την έχεις σα σκυλάκι ή γατάκι και να μη δίνεις σημασία άμα φιλάει ή γαμιέται με άλλους.Και να μη διστάζεις να την πέφτεις σε άλλες ακόμα και στην παρουσία της.Οι Σλαύες γενικά είναι πολύ ανεκτικές,πολλές έχουν αισθήματα ενοχής γιατί γαμάνε και άλλους και αγαπάνε τις φίλες τους για αυτό μπορεί να τις φέρουν και αυτές για να τις πηδήξεις.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).