Νέα

Σλάβες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.915
Κριτικές
14
Like
3.681
Πόντοι
2.777
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θρεντ για να συζητήσουμε το σημαντικό αυτό θέμα.Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει,που βρίσκονται οι καλύτερες δυνατότητες,πού είναι τα καλύτερα μέρη και αν πρέπει να περιορίζεται στην ΕΕ ή να μένει εκτός.Θα προσπαθήσω να αναλύσω όσο πιο καλά γίνεται την πραγματικότητα.
Ξεκινάμε με μια γενική περιγραφή των Σλαύων.Οι Σλάυοι χωρίζονται στους ανατολικούς Σλαύους(Ρώσους,Ουκρανούς),στους Δυτικούς Σλαύους(Τσέχους,Σλοβάκους,Πολωνούς) και στους Νότιους Σλαύους(Σέρβους,Κροάτες).Οι Σλαύοι γενικά σαν κατηγορία έχουν κάποια χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν από τους άλλους λαούς της Ευρώπης(γερμανοειδείς και μεσογειακούς).

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά των Σλαύων.
1.Εμφανισιακά χαρακτηριστικά
Επειδή μας ενδιαφέρουν οι γυναίκες,θα μιλήσουμε για αυτές.Λοιπόν γενικά οι Σλαύες έχουν μακριά,πολύ καλοσχηματισμένα πόδια,πεταχτό όχι όμως μεγάλο κώλο(εξαίρεση οι Τσέχες που έχουν γερμανοειδή κώλο) και μεγάλα βυζιά(εξαίρεση οι Ρωσίδες που έχουν ταταρικά βυζιά μικρού μεγέθους).
Το πρόσωπο στις Σλαύες είναι εντελώς χαρακτηριστικό.Το κύριο γνώρισμα είναι τα ψηλά ζυγωματικά και τα almond shaped μάτια που τους δίνουν το χαρακτηρηστικό εξωτικό look.Εχουν λευκό δέρμα και πολλές είναι ξανθές(οι πιο πολλές ξανθές είναι στη Λευκορωσία).Τα μάτια τους είναι πράσινα και όπου βλέπει κανείς πράσινο ανοιχτό μάτι,σκέφτεται τις πεδιάδες της ανατολικής Ευρώπης.Η σλαυική μύτη έχει ποικίλο σχήμα από γερμανοειδή(στις Τσέχες) μέχρι προεξέχουσα ελαφρά(στις Πολωνέζες).Πιστεύω οτι η πολωνική μύτη είναι η κατ'εξοχήν σλαυική μύτη.

Επιμιξίες.Οι Σλαύοι έχουν επιμειχθεί με γερμανούς(Τσέχοι και λιγότερο οι Πολωνοί),με Ούγγρους(σλοβάκοι,πχ. Σκλεναρίκοβα κλασσικό μιξ Σλαύας-Ουγγαρέζας),με Τατάρους,Νορδικούς(Ρώσσοι),με Καυκάσιους,Τούρκους,Κοζάκους,Πολωνούς(Ουκρανοί,οι πλέον μιξαρισμένοι Σλαύοι μετά τους Ρώσους),με πρώην Μακεδόνες-Ιλλυριούς(οι Σέρβοι,για αυτό είναι οι ψηλότεροι Σλαύοι και ίσως ο ψηλότερος λαός στην Ευρώπη),με Τούρκους(οι Βούλγαροι,για αυτό είναι λίγο μαυριδεροί).
Η μίξη γερμανοειδών-Σλάυων(Τσέχοι) και Σλαύων-μεσογειακών(Σέρβοι) παρήγαγε εξαιρετικούς συνδυασμούς(Τσέχες,Σέρβες) όπως και η μίξη μαγυάρψν-σλαύων(Σλοβάκες).Η μίξη Σλαύων-Τούρκων παρήγαγε μετριότερους συνδυασμούς.

Ας δούμε τώρα τα γνωρίσματα του χαρακτήρα των Σλαύων.
1.Προληπτικοί.Πιστεύουν στη μοίρα,Για αυτό και η Ρωσίδα,Πολωνέζα,Ουκρανή πιστεύει οτι είναι η μοίρα της που σε γνώρισε.
2.Θλιμμένοι και συνεχώς διαμαρτύρονται.Θα ακούτε τις γκόμενες να διαμαρτύρονται συνέχεια και για όλα(για τη ζωή στη ζώρα τους,για τους άντρες,για την Ελλάδα,για τα πάντα)
3.Είναι πολύ ευμετάβλητοι συναισθηματικά.Περνούν γρήγορα από το ένα άκρο στο άλλο.Από τον έξαλλο θυμό στο τσιμπούκι σε χρόνο dt
4.Ελλειψη ηθικών φραγμών.Κάνουν τα πάντα για το χρήμα.Μπορούν να πηδάνε το αφεντικό τους και άλλους 4 ταυτόχρονα,δεν το έχουν σε τίποτα να απατήσουν κάποιον
5.Τεράστια σεξουαλική όρεξη.Είναι αχόρταγες,θέλουν συνέχεια σεξ,όλες,μεγάλες και μικρές.Δε θέλουν δονητές όπως οι γερμανοειδείς.
6.Πολλές είναι bi.Πάνε και με γυναίκες και δεν το θεωρούν κακό.
7.Ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί.Θυμούνται πάντα τη γιαγιά,τον παππού,και τους επισκέπτονται συχνά
8.Πολύ μεγάλη ευασθησία.Εχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και αρτίστικη διάθεση,πολλές ζωγραφίζουν ή γράφουν ποιήματα.
9.Ευφυία.Οι πιο ευφυείς είναι οι Πολωνέζες(τρίτος ευφυέστερος λαός στην Ευρώπη),μετά οι Τσέχες.Οι Ουκρανές είναι πολύ πιο πρωτόγονες από τις Ρωσίδες και οι Σέρβες είναι λιγότερο ευφυείς και από τις Ελληνίδες(πάρα πολύ πρωτόγονες).
10.Αμεσότητα,απλότητα.Δεν υπάρχει η δυτική υποκρισία.Γενικώς φλερτάρουν με όλους τους άντρες που τους αρέσουν και αν κάποιος τους αρέσει,κοιμούνται μαζί του.Μπορούν όμως και να κοιμηθούν για δευτερογενές όφελος(λεφτά) με κάποιον που δεν τους αρέσει.

Αυτά είναι τα γενικά γνωρίσματα των Σλαύων.Θα δούμε τις επιμέρους διαφορές των διαφόρων κατηγοριών.(ανατολικοί-δυτικοί-νότιοι Σλαύοι).



με τα μπασταρδέματα που έχουν παίξει στην περιοχή (και πολύ καλώς μάλιστα) έχουν φτιαχτεί κάτι εργαλεία που στάζουν καύλα. Μια βόλτα από Ρουμανικές ακτές Μ.Θάλασσας, και μετά από την άλλη στις Δαλματικές ακτές θα σας πείσουν.
 

mgk13

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
46
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά είναι μαθαίνουμε κι ιστορία εδώ...By the way μια εμπειρία που είχα από Σλάβες ήταν φέτος στις διακοπές με μια Σλοβάκα.18 χρονών 1.85 ύψος μαύρο μαλλί,πράσινο μάτι,σωματάρα και βυζάρες!!!Έπαθα την πλάκα μου,από τα καλύτερα νέτα που έχω δει...Ιδιαίτερα ανοιχτές (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) και το καλό είναι ότι πίνουν πολύ και μεθάνε εύκολα.Εγώ ευτυχώς δε χρειάστηκε να την ποτίσω γιατί την βρήκα φτιαγμένη κι έτσι δε δυσκολεύτηκα και πολύ να την πείσω... :pipa2: :fuck2:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Αυτά είναι μαθαίνουμε κι ιστορία εδώ...By the way μια εμπειρία που είχα από Σλάβες ήταν φέτος στις διακοπές με μια Σλοβάκα.18 χρονών 1.85 ύψος μαύρο μαλλί,πράσινο μάτι,σωματάρα και βυζάρες!!!Έπαθα την πλάκα μου,από τα καλύτερα νέτα που έχω δει...Ιδιαίτερα ανοιχτές (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) και το καλό είναι ότι πίνουν πολύ και μεθάνε εύκολα.Εγώ ευτυχώς δε χρειάστηκε να την ποτίσω γιατί την βρήκα φτιαγμένη κι έτσι δε δυσκολεύτηκα και πολύ να την πείσω... :pipa2: :fuck2:
μεγαλε τυπεεεεεεεεεεεε
:rockon:
 
OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Το Σλαύοι βγαίνει από το slovo που σημαίνει λέξη.Δηλαδή οι Σλαύοι αποκαλούσαν τους εαυτούς τους ''αυτοί που μιλάνε καταννοητά'' ενώ τους Γερμανούς τους έλεγαν niemcy,αυτοί που δεν ξέρουν να μιλάνε.
Οι Βυζαντινοί άκουγαν τους Σλαύους να ονομάζουν τους ευατούς τους sloviani και τους ονόμασαν Σλαυινούς ή Σκλαβηνούς.
Επειδή πολλοί Σλαύοι πιάστηκαν αιχμάλωτοι στους πολέμους με τους Βυζαντνούς και τους δυτικούς και μετατράπηκαν σε δούλους έφτασε η λέξη σλαύος,σκλάβος να σημαίνει το δούλο.Δηλαδή το σκλάβος βγήκε από το σλαύος και όχι το αντίστροφο.
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
12
Πόντοι
766
ρε μη λετε μαλακιες , Η Πετρουλακη δεν ειναι Σερβα
που γαμησα
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
12
Πόντοι
766
αντε Καραγιαννιδης,
Χρηστος Κοντος δεν ειναι , δεν αρεσει και του πλεζουριδη
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.953
Κριτικές
490
Like
36.507
Πόντοι
41.447
Φοβερή ήταν η εποχή του λιμού στην Ουκρανία στις αρχές του '30.Τότε γαμούσες τρεις γκόμενες μαζί με μια μπομπότα ή γαμούσες πτώματα.
Οι εποχές αυτές άφησαν τεράστιο αντίκτυπο και οι συνέπειες είναι αισθητές ακόμα και σήμερα.Η Ουκρανή με τη σοφία της ξέρει οτι ίσως να έρθει η ημέρα που αντί για κινητό θα ζητάει μπομπότα,για αυτό φροντίζει να αξιοποιήσει το μουνί της πριν αυτό πληθωριστεί.
Οι Ρώσοι έκαναν μεγάλη ζημιά στην Ουκρανία,ερχόμενοι και αφήνοντας τις κοπέλες εγκύους άνευ γάμου.Αυτό δημιούργησε ένα τεράστιο μίσος του πληθυσμού για τους Ρώσους.Υπήρχε όμως ακόμα μεγαλύτερο μίσος κατά των Πολωνών που την είχαν δει αφέντες,κλείναν τις ουκρανικές εκκλησίες και έψελναν τις καθολικές μαλακίες τους νομίζοντας οτι μια Ανια υπερέχει σε όλα από μια Ναταλία.Οι Ουκρανοί τους περιποιήθηκαν δεόντως με τσεκούρια στα χρόνια της γερμανικής κατοχής και ελευθέρωσαν το μέρος για τις Νατάσες.Ο κόκκινος στρατός γάμησε μετά και τους Ουκρανούς και τους Πολωνούς για να φέρει τους νέους νταβάδες.

Χαχαχα!
γαμάτο!
Ωραία τα λες!

κάτσε να φωνάξω και τον Δρ.Ουκρανολόγο Ιωσηφ Μπλάσκο να ρίξει μια ματιά...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom