Sandra_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Γεια σας. Ψάχνω κάποιον τυπά να γνωριστούμε και να κάνουμε φάσεις με άλλους με εμένα slave. Λατρεύω να με έχουν γυμνό με λουράκι και να με βλέπουν άλλοι. Περιμένω μηνύματα σας!
δεν κατάλαβα αλλα οκτυπε ο τεντης και ο λιλας ειναι το target group σου...
αν τα πας καλα με τα κουτσουρα και σου αρεσει να πινεις δε....
Mη γράφεις κακίες γιατί φαίνεται ότι είσαι αγάμητος ρε συ, ειδικά αν έχεις και σκύλο... Φιλικά πάνταΤυπε θα σε πηγαινα βολτα με το σκυλο μου, αλλα φοβαμαι μην τον κολλησεις κανα τσιμπουρι..... :S :S :S
Mη γράφεις κακίες γιατί φαίνεται ότι είσαι αγάμητος ρε συ, ειδικά αν έχεις και σκύλο... Φιλικά πάντα
φιλαρακι αν ειναι ν αποκτησω την δικια σου ροδελα καλυτερα αγαμητος ρε συ...... :S :S....φιλικα παντα....Mη γράφεις κακίες γιατί φαίνεται ότι είσαι αγάμητος ρε συ, ειδικά αν έχεις και σκύλο... Φιλικά πάντα
Φίλε δείχνει να έχει κάνει όλα τα εμβολια του.Πάρε του και εσύ ενα σκάλιμπορ και θα είναι οκ.Τυπε θα σε πηγαινα βολτα με το σκυλο μου, αλλα φοβαμαι μην τον κολλησεις κανα τσιμπουρι..... :S :S :S
αν μου φερει βιβλιαριο κτηνιατρου, το σκεφτομαι τυπε.....Φίλε δείχνει να έχει κάνει όλα τα εμβολια του.Πάρε του και εσύ ενα σκάλιμπορ και θα είναι οκ.
και σε δημόσιους χώρους γουστάρω τρελά!γουσταρεις κ σε δημοσιους χωρους βολτα με κουρι, ή απλα προβε φαση;
Ψαξε στο .. 11880 - 11888 - 11821Γεια σας. Ψάχνω κάποιον
Περιμένω μηνύματα σας
Γεια σας. Ψάχνω κάποιον τυπά να γνωριστούμε και να κάνουμε φάσεις με άλλους με εμένα slave. Λατρεύω να με έχουν γυμνό με λουράκι και να με βλέπουν άλλοι. Περιμένω μηνύματα σας!
ελα τυπε εχω. λυσηαδέσποτο είμαι ακόμα...