Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Εδώ όμως το event να ξεκινήσει νωρίς και να πάει μέχρι πρωί.εγω θέλω τα σαντουιτσακια που δεν έφαγα και barwoman.......πια άλλη  :o

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.301
Πόντοι
216
Ποτε θα εχουμε το δευτερο παρτυ παιδες?

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Ενημέρωση για την χθεσινή συνάντηση. Την Αλεξια την γνώρισα στο πάρτυ όπου μου έδειξε χαρούμενη για την κλήρωση και πολλά υποσχόμενη συνάντηση. Πράγμα που επιβεβαίωθηκε χθες.ηρθε αρωματισμενη, με τρελη διαθεση όπου φιλιά και χαμουρεμα άρχισαν αμέσως.μπαινει για μπάνιο έρχεται και αρχίζει η μάχη.μονο που τα θυμάμαι....θα εστιασω σε δύο σημεία.στο ισπανικό έχει απίστευτες φυσικές βυζαρες και στο ότι τα καταπιε ΟΛΑ!!!!!!! Γενικά έδειξε να γουστάρει της αρέσει αυτό που κάνει με ατέλειωτη συμμετοχή. Θα ανεβάσω και κριτική.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
167
Πόντοι
16
Ενημέρωση για την χθεσινή συνάντηση. Την Αλεξια την γνώρισα στο πάρτυ όπου μου έδειξε χαρούμενη για την κλήρωση και πολλά υποσχόμενη συνάντηση. Πράγμα που επιβεβαίωθηκε χθες.ηρθε αρωματισμενη, με τρελη διαθεση όπου φιλιά και χαμουρεμα άρχισαν αμέσως.μπαινει για μπάνιο έρχεται και αρχίζει η μάχη.μονο που τα θυμάμαι....θα εστιασω σε δύο σημεία.στο ισπανικό έχει απίστευτες φυσικές βυζαρες και στο ότι τα καταπιε ΟΛΑ!!!!!!! Γενικά έδειξε να γουστάρει της αρέσει αυτό που κάνει με ατέλειωτη συμμετοχή. Θα ανεβάσω και κριτική.

Μας καύλωσες ήδη. Που να την ανεβάσεις(την κριτική) και ολοκληρωμένη;
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.494
Πόντοι
36.317

ετσι οπως τα λες φιλε :rockon:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Λοιπόν σταματάω ότι κάνω ανοίγω υπολογιστή γιατί από κινητό δυσκολεύει και γράφω κριτική.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Ανεβηκε και η κριτικη......  :hi:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
843
Πόντοι
376
Που την έβαλες την κριτική?

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Αφου λοιπον η τυχη μου χαμογελασε στο Free Fuck By The Monks κανονιζω με το γραφειο την συναντηση με μια μικρη καθυστερηση για το αγαπημενο μου καταθετηριο στο Χαιδαρι.Μαρκος το οποιο συστηνεται ανεπιφυλακτα!Χτυπημα λοιπον στην πορτα και σκαει το υπερτουμπανο.Η κοπελα εμφανισιακα ειναι οτι βλεπετε στις φωτο μπαμπατσικη,ζουμερη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φυσικες βυζαρες και ενα προστυχοκαυλε προσωπο!οντως γυρω 32-33 ετων.Μπαινει στο δωματιο φουλ αρωματισμενη και αρχιζουμε τα φιλια πηγαινουμε προς το κρεβατι με φουλ χαμουρεμα και αρχισα να τις βγαζω ρουχα.μπαινει για μπανιο με τα εσωρουχα και ερχεται εξω παλι ετσι και οταν τη ρωτησα παλι με αυτα(?) μου ειπε:''εσυ τι θα μου βγαλεις?''την σκεψη μου διαβαζε????εχω ενα βιτσιο η αληθεια να βγαζω στριγκους.αφου τις τα βγαζω ολα και γλυφω λιγο κωλομερι,βυζο και λοιπα με βαζει στην ακρη του κρεβατιου και αρχιζει πιπα.ενταξει εδω μιλαει η εμπειρια και η τεχνη οπου η γλασσαρα εφτασε παντου μεχρι ''πισω''.μετα απο μερικα λεπτα γυριζει ανασκελα στο κρεβατι και λεει ελα απο πανω οπου αρχιζει ενα ισπανικο με πιπα.καπου εκει αρχιζω να χανω το φως μου.λιγα δευτερολεπτα ακομα και θα τα ετρωγε ολα στο προσωπο.την σταματαω αρχιζω και εγω περιποιηση απο βυζους φυσικα και φτανω στην μουναρα της με ολη την σημασια της λεξης ξυρισμενη.πεντακαθαρη.καπου εκει μιλησε η δικη μου τεχνη οπου το δακτυλο που εβαλα παπαριασε μετα απο λιγο εκεινη να χτυπιεται στην κυριολεξια πανω στο κρεβατι να φωναζει να τριβει κλειτοριδα με το χερι της αναμεσα στην γλωσσα μου κλπ κλπ κλπ.αρχιζουμε ιεραποστολικο και σε λιγο στην γυριζω στα 4.σφυροκοπημα τρελο,οχι μονο αντεχει για ωρα αλλα με προετρεπε να συνεχισω!!!!!το τελος μας βρηκε στο στομα της οπου τα καταπιε ΟΛΑ  :rockon: Δευτερος γυρος μονο στοματικο γιατι για παραπανω θες βιταμινες!!!!η Αλεξια ειναι μια προσχαρη,χαμογελσστη κοπελα με πολυ μυαλο κανει πλακα σπαει αμεσως τον παγο και μπορεις να συζητησεις και να αστειευτεις(γι αυτο μ αρεσουν τα ελληνικα cg).αν εισαι καθαρος και σε γουσταρει κανει θαυματα !!!!!!κανει Duo με Ζετα το οποιο συζητησαμε και απο τις λεπτομερειες εχει μπει ηδη στο προγραμμα!Η καθε συναντηση ειναι καθαρα υπομειμενικη αλλα η συμμετοχη και ολο αυτο που εβγαλε μαζι μου δεν το εχω ξανασυναντησει με κοπελα του χωρου γι αυτο και θα την ξανασυναντουσα σιγουρα.Ενδιαφερουσα επιλογη,οχι ομως για πιπινομοντελοπνιχτες,που αν της κανεις κλικ σε ξεζουμιζει!ελπιζω να βοηθησα κυριοι καλα να περνατε  :hi:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
843
Πόντοι
376
Ωραίος... την διάβασα εν τέλει και στις κριτικές και πήρες το "Like" σου.   :grin:
Καλό που την έβαλες και εδώ!!! Χαίρομαι που πέρασες καλά φίλε!!! Ειλικρινά!!!

H φώτο που βάζω είναι της Αλεξίας από το Dream Girls.
alexia-dream-girl-7-600x800.jpg

:hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
Ωραίος... την διάβασα εν τέλει και στις κριτικές και πήρες το "Like" σου.  :grin:
Καλό που την έβαλες και εδώ!!! Χαίρομαι που πέρασες καλά φίλε!!! Ειλικρινά!!!

:hi:
Βοηθησε η τυχη και το παρτυ!!!τα πιτογυρα ισχυουν!αν παιξει και νεο event να το συζητησουμε κιολας

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
Βοηθησε η τυχη και το παρτυ!!!τα πιτογυρα ισχυουν!αν παιξει και νεο event να το συζητησουμε κιολας
μπραβο ρε.αξιος και μορτης.ελπιζω να μου τα πεις και απο κοντα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom