Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γαμησι με κοπελες απο μεσα κει εχει μονο με 80 ευρα οσες το κανουν οπως μπαινεις στο μαγαζι δεξια εχει κατι κοκκινες κουρτινες. εκει εχει μικρο δωματιακι και αλλο ενα πιο διπλα. παλια η νταιζη επαιρνε τσιμπουκια στο 40αρι τωρα κομμενα αυτα γιατι εχει καμερες και φενεται. απο οσο ξερω νταιζη αν σε δει με καλο ματι και δεν εισαι βλαχοτηγανο θα σε πηδηξει. επισης ανετα γαμιεται και κανει και δυνατο γαμησι η μονικα...εχω καιρο να παω βεβαια και απο οσο εχει παρει τ αυτι μ εχουν καινουργιες κοπελες και δεν ξερω τι παιζει με αυτες. πιθανον να γαμιεται επισης μια γιασμιν χρυσαφιδου ( ) αλλα δεν ξερω σιγουρα

ειναι ιδεα μου η το σιν εξελισσεται σε καλη επιλογη?
εχει τα σοου τα καλα πριβε χορους συνεχεια αξιοπρεπεστατο ειναι
ωραιες κοπελες βρισκεις η εισοδος στα 10 και τα παρασκευοσαββατα μια χαρα μαγαζακι![]()
γαμησι με κοπελες απο μεσα κει εχει μονο με 80 ευρα οσες το κανουν οπως μπαινεις στο μαγαζι δεξια εχει κατι κοκκινες κουρτινες. εκει εχει μικρο δωματιακι και αλλο ενα πιο διπλα. παλια η νταιζη επαιρνε τσιμπουκια στο 40αρι τωρα κομμενα αυτα γιατι εχει καμερες και φενεται. απο οσο ξερω νταιζη αν σε δει με καλο ματι και δεν εισαι βλαχοτηγανο θα σε πηδηξει. επισης ανετα γαμιεται και κανει και δυνατο γαμησι η μονικα...εχω καιρο να παω βεβαια και απο οσο εχει παρει τ αυτι μ εχουν καινουργιες κοπελες και δεν ξερω τι παιζει με αυτες. πιθανον να γαμιεται επισης μια γιασμιν χρυσαφιδου ( ) αλλα δεν ξερω σιγουρα
δες στο στουντιο που ειναι κ η σαννυ στα κοριτσια μπας κ τη βρεις
Επισης αυτο ηθελα να ρωτησω... Παιζει η Νταιζη να 'ναι σε καποιο στουντιο, ισως μ' αλλο ονομα..;
H Νταιζη μονο μεγαλο πριβε κανει στο Σιν, δεν δουλευει στο στουντιο!

η κουκλαρα η ρουμανα η φιλη σου ισως η ψηλη? αν θες κ με πμ,thanksH Νταιζη μονο μεγαλο πριβε κανει στο Σιν, δεν δουλευει στο στουντιο!