Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιωργο-Μαριοκατασταση
Σίγα το γεγονός.
Και μαλιστα μου εκανε και τρομερη εντυπωση που δεν το αναφερε ουτε ενας απο τους τοσο εμπειρους συναγωνιστες
Και μαλιστα μου εκανε και τρομερη εντυπωση που δεν το αναφερε ουτε ενας απο τους τοσο εμπειρους συναγωνιστες.Υπο κανονικες συνθηκες ενα τετοιο ποστ θα ειχε παρει φωτια.

Πάει κ η Ίρις???Κανεις δεν μπορει να ακολουθει τις αλλαγες που γινονται στον συνεταιρισμο!Εδω εφυγε η Ευα ηρθε η Φαιη, εφυγε η Φαιη και ηρθε η Ιρις, τωρα εφυγε η Ιρις και επεστρεψε η Ευα. Με το Μαριο θα ασχολουμαστε νομιζεις?
![]()

Πάει κ η Ίρις???
Ευτυχώς που πρόλαβα γτ άξιζε το μωράκι!!
θα συμφωνήσω...η ευα για μενα ειναι στην 1η τριαδα των τοπ κρεββατιων στην αθηνα....
και γιατι να τραβηχτει κανεις μεχρι γλυφαδα να σκασει και 150 για κατι που μπορει να εχει με 50 πχ;
συνεχιζω να ειμαι ολος αυτια αλλα δε βλεπω να λες κατι χειροπιαστομε 150 προτιμω να ρχεται απ τον οικο μου και οχι να τρεχω εγω εκει....που και τα 150 πολλα ειναι. Με 100 περνει κανεις ολοκληρη φοραδα απο τσεχια ρωσσια κλπ
με 50 φιλε μου δεν νομιζω....με 100αρι κατι κανεις.+ οτι δεν ειπε κανεις να πας γλυφαδα.πχ..η vanessablonde,πρεπει να ανεβεις κηφισια,και μονο πρωινες ωρες..αυτο ειναι το προγραμμα της.αν σου κανει ακολουθεις,αν οχι πας παρακατω.και γιατι να τραβηχτει κανεις μεχρι γλυφαδα να σκασει και 150 για κατι που μπορει να εχει με 50 πχ;