Αγαπητοί φίλοι του σιτε γυρίζοντας τωρα από δουλεία και καθώς μου ακυρώσανε βραδινή έξοδο προτείνω σε όσους δεν έχουν κάτι καλύτερο για απόψε μία συνάντηση όσων φίλων του σίτε θέλουν σε στριπ κλάμπ για απόψε κατα τισ 11-12. όσοι θέλετε απαντήστε εδώ ή με πμ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σήμερα - Πρόσκληση σε στριπτιτζάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να περιμενουμε να ερθουν οι γκομενες και να τις γαμησουμε στα καμαρινια τους11-12 σε στριπ τι να κάνουμε; Να σφουγγαρίσουμε το μαγαζί; Να ρίξουμε κανένα συγυρισματάκι;![]()
Επισκέπτης
αυτο το κανουμε στο τελος...για να φευγουν με τις καλυτερες των εντυπωσεων απ τη δουλεια....να περιμενουμε να ερθουν οι γκομενες και να τις γαμησουμε στα καμαρινια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!δεν θα εχει και καθολου κοσμο
![]()
![]()
Επισκέπτης
και στην αρχη ...........και στο τελος!!! ;) ;)αυτο το κανουμε στο τελος...για να φευγουν με τις καλυτερες των εντυπωσεων απ τη δουλεια....
ο καλός ο κόσμος πάει νωρίς αφού ένα σορό μαγαζια ανοίγουν στις 10-11, βρίσκει τραπεζάκι για να μην είναι όρθιος με τον χαμό που γίνεται τα σάββατα...
Τωρα το πήγες 10-11, οπότε ανοίγουν κι ένα σωρό μαγαζιά και πάει ο καλός ο κόσμος.
Ε εδώ συχνάζουν αληταράδες!! Αν μου βρεις έναν από τους γνωστούς στριπτόβιους στο σάιτ που έχει πάει ποτέ πριν τις 1, εγώ να μην ξαναπάω σε στριπ.Αυτά φίλε μου τα λέμε για να μαθαίνεις το savoir vivre των στριπ, όχι για να στην πούμε!
Επισκέπτης
...όσων φίλων του σίτε θέλουν σε στριπ κλάμπ για απόψε κατα τισ 11-12. ...
11 - 12 ?...κατα τις 12 κατεβαινουν οι κοπελλες απο τα καμαρινια..παγωμενες και αδιαφορες...κατα τις 2 αρχιζει και ζεσταινει το πραγμα...
Επισκέπτης
ο καλός ο κόσμος πάει νωρίς αφού ένα σορό μαγαζια ανοίγουν στις 10-11, βρίσκει τραπεζάκι για να μην είναι όρθιος με τον χαμό που γίνεται τα σάββατα...
Ναι στου Καραμπαμπα και στην Δροσοπηγη...!
οκ. φιλε μου αλλα εγω πολλες φορες φορές εχω πάει με φίλους <<μερες με κινηση>> π.χ. σαββατο από 11 και εχουμε κάτσει σε καλό τραπέζι και καλα περάσαμε μέχρι τις 2 που πλακωσε ο πολισ κόσμος
Ε αφού το ξέρεις το άθλημα, ο λόγος μας περισσεύει! Αλλά μην περιμένεις εδώ να βρεις κανέναν να έρθει μαζί σου σε στριπ στις 11.
Επισκέπτης
εγω στις 10'30 ξεκιναω για το πρωτο στιπτομαγαζο....Ε αφού το ξέρεις το άθλημα, ο λόγος μας περισσεύει! Αλλά μην περιμένεις εδώ να βρεις κανέναν να έρθει μαζί σου σε στριπ στις 11.
έχεται δει απέξω από το αφροδιτη στην συγγρου το μυνημα στην πορτα πολλεσ φορές <<ανοιχτα από 10>> ή << σήμερα το προγραμμα ξεκινάει στις 10>> κατι τετοιο γραφει νομίζω. ??? παντος ευχαριστω για το ΚΡΑΞΙΜΟ και θα κοιτάξω να συμμορφοθώ.
Επισκέπτης
έχεται δει απέξω από το αφροδιτη στην συγγρου το μυνημα στην πορτα πολλεσ φορές <<ανοιχτα από 10>> ή << σήμερα το προγραμμα ξεκινάει στις 10>> κατι τετοιο γραφει νομίζω. ??? παντος ευχαριστω για το ΚΡΑΞΙΜΟ και θα κοιτάξω να συμμορφοθώ.
Ρε φιλε με τα δικα μας προτυπα θα συμμορφοθεις????
Κανε οτι σου γουσταρει κ ασε κ εμας κ οποιον αλλο στη λεει...
Εγω γουσταρω να πηγαινω (κ λογω δουλειας ) μετα τις 4 στα ιδρυματα...τι να λεει ??? οτι εγω ειμαι ο μαγκας κ εσεις οι μαλακες??? Ο καθενας οποτε μπορει κ γουσταρει παει...
Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες...αλλα εγω χιουμοριστικα το εθεσα το θεμα στο μυαλο μου...γι αυτο απαντησα κ σε αναλογο υφος...
Αν εσύ περνάς καλά από τις 10, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα!
εδω δεν υπαρχουν παρεξηγησεις. κανενα προβλημα.Ρε φιλε με τα δικα μας προτυπα θα συμμορφοθεις????
Κανε οτι σου γουσταρει κ ασε κ εμας κ οποιον αλλο στη λεει...
Εγω γουσταρω να πηγαινω (κ λογω δουλειας ) μετα τις 4 στα ιδρυματα...τι να λεει ??? οτι εγω ειμαι ο μαγκας κ εσεις οι μαλακες??? Ο καθενας οποτε μπορει κ γουσταρει παει...
Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες...αλλα εγω χιουμοριστικα το εθεσα το θεμα στο μυαλο μου...γι αυτο απαντησα κ σε αναλογο υφος...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ε!οχι και savoire vivre στα στριπ ρε στουντιαν!ΗΜΑΡΤΟΝ!Εδω ακομη δεν ξερουν πως να πιουν τον καφε τους τα παιδια,θα τους βαλεις στα "καλουπια" τα δικα μας?και εγω σαν νεος σκιρτιζα μολις η ωρα πηγαινε 23.00 και δεν ειχε στασιο ο κωλος μου.....ηθελα απλα να ειμαι "εκει"!γιατι να καθομουνα στο σπιτι μου και να γυρνοβολουσα πανω κατω σαν την αδικη καταρα και να μην παω στο μαγαζι που ειναι παρθενο απο μυρωδιες εκεινη την ωρα οπου τα αρωματα των κοριτσιων ενα ενα καθως ερχονται σου τρυπανε την μυτη και σου ζαλιζουν το μυαλο.....

Επισκέπτης
...και εγω σαν νεος σκιρτιζα μολις η ωρα πηγαινε 23.00 και δεν ειχε στασιο ο κωλος μου.....ηθελα απλα να ειμαι "εκει"!
Γιατι δεν πηγαινες απεναντι στο Ciao για μια μακαροναδα ?
Επισκέπτης
Γιατι δεν πηγαινες απεναντι στο Ciao για μια μακαροναδα ?
ελα ρε παπαζογλου....στο Ciao για μακαροναδα...????
ας πηγαινες στο LUNA ROSSA (καλλιθεα..) ή COOK & LOOK ή SANTA PASTA (Ν.Σμυρνη.)
οι καλυτερες μακαροναδες γυρω απ την επικινδυνη ζωνη....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 225K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις