Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maloists

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο καλη ενημερωση. Εγω σταθηκα τυχερος, με το που πηγαμε στο ξενοδοχειο εκανε ντουσακι, δεν ειχα τιποτε δυσαρεστες μυρωδιες, ευτυχως δηλαδη γιατι με χαλανε παρα πολυ!

Παιζει να μου στειλει καποιος με πμ το τηλεφωνο της?! Καλημερες και ευχαριστω!

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
με την καμια.μακρια και ΑΠΟ ΕΔΩ!!

Είχα γράψει σε παλιότερη κριτική. Αυτή είναι στην Θήρας και η αγγελία ανέφερε δασκάλα...Εχω να πάω καιρό είχα γράψει άλλωστε ότι δεν θα ξαναπήγαινα. Το τηλ το έχω κρατήσει όποιος θέλει pm

sonog

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0

Περασα πριν καμια 10αρια μερες απο τη συγκεκριμενη. Μασαζ σε κανονικο κρεβατι. 1 ωρα γεματη, το τιμαει το 30αρι. Απο εμφανιση δε λεει τιποτα. Καθαρη αλλα με πολλα επιπλεον κιλα. Σε ολη τη διαρκεια ειναι μονο με εσωρουχα. Φιλοτιμη παντως, παλευεται σε αυτα τα λεφτα.
Δεν είχε τίποτα άλλο το μενού? Ούτε καν φραπεδάκι?

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Περασα πριν καμια 10αρια μερες απο τη συγκεκριμενη. Μασαζ σε κανονικο κρεβατι. 1 ωρα γεματη, το τιμαει το 30αρι. Απο εμφανιση δε λεει τιποτα. Καθαρη αλλα με πολλα επιπλεον κιλα. Σε ολη τη διαρκεια ειναι μονο με εσωρουχα. Φιλοτιμη παντως, παλευεται σε αυτα τα λεφτα.

Βάλε και περιοχή man

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Ξεκινάναω ζουμερό θέμα για κατ'οικον μασατζίδικο κοντά στο μετρό Αττικής. Παίζει εκπληκτικής ομορφιάς ελληνάκι φοιτητοπιπίνι με μασαζάκι, εκτόνωση φουλ 30 ευρώ...΄ Ποιος μύστης έχεις παίξει μπαλιτσα εδώ; Δουλεύει μόνο με γνωστούς, από στόμα σε στόμα- και εννοείται μόνο τηλεφωνικό ραντεβού...
Καλησπερα,στειλε καμοια ζουμερη πληροφορια με πμ :birdman:

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Συναγωνιστές, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάει ακόμα, από γνωστό το μαθα ο οποίος μου δειξε και φωτο...είναι νέο καυλάκι και θα αφήσει εποχή δεδομένης της μπαζοκατάστασης που επικρατεί στα μασάζ... για την τιμή δε το συζητώ, 3φορές πας καλλιρόης με τα ίδια λεφτά και πηδάς σαπάκια...εγώ με αγγελίες και κατ'όικον δεν ειχα ξαναψαξει... ένας απο σας άγνωστος μου στειλε χτες pm που δείχνει οτι ξέρει δ/νση και τηλέφωνο ότι η πελατεία της έχει αρχίσει να ανοιγει... παραμείνετε στο ακουστικό σας, θα τη βολιδοσκοπήσω ως την επόμενη βδομάδα και θα ενημερώσω τοις άπασι...

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάει ακόμα, από γνωστό το μαθα ο οποίος μου δειξε και φωτο...είναι νέο καυλάκι και θα αφήσει εποχή δεδομένης της μπαζοκατάστασης που επικρατεί στα μασάζ... για την τιμή δε το συζητώ, 3φορές πας καλλιρόης με τα ίδια λεφτά και πηδάς σαπάκια...εγώ με αγγελίες και κατ'όικον δεν ειχα ξαναψαξει... ένας απο σας άγνωστος μου στειλε χτες pm που δείχνει οτι ξέρει δ/νση και τηλέφωνο ότι η πελατεία της έχει αρχίσει να ανοιγει... παραμείνετε στο ακουστικό σας, θα τη βολιδοσκοπήσω ως την επόμενη βδομάδα και θα ενημερώσω τοις άπασι...

Ωραίος φίλε περιμένουμε ενημέρωση για τα υπόλοιπα που είπες έχεις απόλυτο δίκιο και να ξέρεις οτι εμείς δημιουργισαμε αυτήν την κατάσταση με το να δίνουμε αξία σε μέτριες υπηρεσίες και να τα σκάμε και χοντρά

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε παίδες, μια πειραιώτισσσα που έχει αγγελία στο κανεσεξ.com η οποία επικοινωνεί μεσω mail και θέλει ραντεβού μια μέρα πριν, την ξέρεις κανείς; Έχεις πάει μήπως κανένας να μας δώσει λεπτομέρειες;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.117
Πόντοι
506
Χοντρελο ε; μονο τα 5αρια βυζια θυμαμαι που ειχε γραψει καποιος. Αλλα αυτη πρεπει να ναι. Νομιζω βουλγαρα ηταν. 25 σε δικο της χωρο ναι.

..Δεν υπάρχουν 5άρια στα μασάζ κατ οικον...μάθετε τα νούμερα, επιτέλους

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
..Δεν υπάρχουν 5άρια στα μασάζ κατ οικον...μάθετε τα νούμερα, επιτέλους

Το εγραψα για να καταλαβουν για ποια μιλαω γιατι ετσι ελεγε η κριτικη. Και δυστυχως το τηλ δεν εχει βρεθει ακομα.

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Να ενημερωσω και εγω του αγαπητους συναθλητες για τα ακολουθα. Ραντεβου με :

1.
Δεσποινίδα ετών γύρω στα 25 περίπου 80 κιλά!!!! Η πιο χοντρη που μου εχω κανει ποτε. Λεω ας κάνω το κασκαντεριλικι για να δοκιμασω και αυτό το ειδος...Ξανθια με γυαλια και τεραστιους βύζους..Μασαζ μετριο εννοείται γυμνος και χωρις πετσετα. Μπρουμητα με συνεχη επιμονη στα επιμαχα σημεια. Επι 10 λεπτα με ετριβε αναμεσα στα ποδια και στα αρχιδια. Καποια στιγμη δεν αντεξα γυρισα μπροστα οπου με ισπανικη (αξιζει πραγματικα η εμπειρια αυτη) κατεθεσα παντου οπου την πετυχαινε...Τωρα αν ξαναδοκιμασω θα το σκεφτω πολύ και μονο για αυτη την ισπανικη που ειχα καιρο να δωσω. Η συνεδρια ελαβε χωρα σε δικο μου χωρο. Κοστος 30 ευρω

2.
Η συγκεκριμενη δασκαλα (χαχαχα) διατηρει δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Κοντή με μεγαλους βυζους και ετών περιπου 50+ μάλλον ρωσιδα, βουλγαρα δεν ρωτησα. Φοαραει ποδια ασπρη κοντη μεχρι το μουνι και απο μεσα στριγκ μαυρο (δασκαλα ειπαμε)Ο χωρος μετριος αλλα υποφερτος. Το μασαζ μετριο οχι κακό, γυμνος με πετεσετα  η οποια μετα το μπρουμητα και γυρνωντας μπροστα την εβγαλε η ιδια. Ξεκινησε ενα φραπε, αφου ανοιξε την μλπουζα και χυθηκαν εξω 5αρια βυζια. Με συνεχες φραπεδιαρισμα ηρθε η καταθεση την οποια οφείλω να ομολογησω η εν λογω κυρια ζητουσε επιμονα να δει να ξεχυνεται μπροστα της. Η καταθεση εγινε παντου χερια βυζια και οτι αλλο υπηρχε γυρω. Το κοστος της συναντησης 25 ευρω με προταση μαλιστα απο την ιδια να μειωθει στις επομενες συνεδριες. Μπορει να ξαναπαω λογω της υπαρξης χωρου, φθηνης τιμης και σχτικα μετριου μασαζ.

3.
Και τελος σας αφησα το καλυτερο. Καταρχας το μασαζ δεν κοστιζει 25 αλλα 30 ευρω. Η κυρια βρισκεται στον ιδιο δρομο με την γνωστη Ευη. Ο δρομος φαινεται οτι εχει περαση μεγαλη στις μασατζουδες. Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι να μια γυναικα ρωσιδα μουναρα. Ψηλη 1,75 ξανθια με γαλανα ματια. Λεω απο μεσα σου εδω ειμαστε. Και μπαινω στο δωματιο που διατηρει..... Εδω αγαπητοι συναγωνιστες αρχιζουν τα ωραια. Για οσους εχουν επισκευφθει την γειτονισσα την Ευη και καταλαβαινουν ο συγκεκριμενος ειναι ακομα χειροτερος. Μυρωδια κλεισουρας, ακαταστασια παντου. Ενας καναπες που εχει γινει κρεβατι με μια κουβερτα επανω. Της λεω εχεις τιποτα να βαλουμε απο πανω. Και μου φερνει μια πετσετα η οποια βρωμαγε. Ευτυχως που ειχα την τσαντα της προπονησης και εβαλα την δικη μου πετσετα. Εν ολίγοις μασαζ ανυπαρκτο, ουτε λογος να προχωρησει παραπερα και ομιλια καργα. Δηλαδη ολα τα συστατικα που σε κανουν να τρεξεις χιλιομετρα. Για αυτο και εγω σε 40 περιπου λεπτα που αντεξα, της ειπα οτι πρεπει να φυγω γιατι κατι ξεχασα.. Τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει στην ζωη μου.. Ελπιζω τουλαχιστον μετα απο αυτη την ενημερωση να μην την πατησει και καποιος άλλος συναγωνιστης.

Αυτα....
Εχει κανεναs πληροφοριεs για τηs 2 πρωτεs?Εχω αναγκη μασαζακι,χαμηλη τιμη,και τεραστιεs βυζαρεs!!

Συγκεκριμενα μιλαω-ψαχνω για τη 2η απο αυτες

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε παίδες, μια πειραιώτισσσα που έχει αγγελία στο κανεσεξ.com η οποία επικοινωνεί μεσω mail και θέλει ραντεβού μια μέρα πριν, την ξέρεις κανείς; Έχεις πάει μήπως κανένας να μας δώσει λεπτομέρειες;
φιλε Terry, εχεις λινκ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Ναι zadren...

Οπου ****** γραφουμε kanesex τελεία com
Επικοινωνια μεσω mail μονο. Αν καποιος εχει επισκεφτει ας ενημερωσει να μαθουμε τι παίζει
Θέλει 40 ευρώ γιά τό μασάζ καί κάνει πίπα μέ +20.Σέξ δέν τό συζητά καθόλου.

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Στό μέιλ μού έγραψε πώς πίπα κάνει μιά κοπέλα πού έχει συνεργάτιδα.Οχι δέν δοκίμασα γιατί τής έγραψα πώς θέλω πίπα μασάζ κάι σέξ καί εκείνη μού τό απέκλεισε.Εχει χώρο στόν Πειραιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom