Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Αδερφέ καινούργιος είμαι στο site αλλά.απο αυτά που γράφουν παλιά-έμπειρα μέλη, τίποτα το ιδιαίτερο με τιμές callgirls
και συ με εγγραφη σημερα ποτε προλαβες να μαθεις τι λενε οι παλιοι?

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Συναγωνιστές θέλω τη γνώμη σας. Έχω γυρίσει διάφορα καταστήματα για μασάζ με και χωρίς έξτρα. Όλα καλά με αυτό αλλά με το κατ οικον κολλάω. Πόσο safe είναι ; Σίγουρα έχει ρίσκο αλλά είναι λογικό να κολλάω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Σωστα η τεα ξεκιναει πιο μετα η αλλη κοπελα ειναι διαθεσιμη ομως ηδη
Πριν απο αυτό μας ανέφερες οτι τις δοκίμασες μαζι κ τις 2 ενώ η Τέα ξεκινάει απο 20 κ μετα.

Τι ισχύει τελικά ?

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
Είναι μπάνικη, κοντή την λες 1,60-1,62
ωραίο σώμα..
μασσαζ δεν ξερει! οπότε το 60αρι ..παει ακλαφτο!
βαζοντας +50-60 για σεξ πίπα ανευ..
αρχίζει αερόπιπα..
ότι και να δωσεις , οσο και να βαλεις ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
προχωραει δηλαδη? κανει πιπα ανευ?

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
0
2ωρο ραντεβου με Κατια απο την Τεα
27 χρονων,ξανθια,πολυ ομορφη κοπελα απο αυτες που περνανε και γυρνας το κεφαλι 180 μοιρες.Ειναι λιγο ντροπαλη,μαγκωμενη καπως θα ελεγα στην αρχη μπορει να εφταιγα και εγω βεβαια επειδη δεν παιρνω και πολλες πρωτοβουλιες.Πολυ κοινωνικη ηταν λες και μου εκανε μασαζ μια φιλη μου. Κανει αργο αισθησιακο μασαζ,αλλα μπορει και πιο δυνατο,πολυ παιχνιδιαρα..Εξτρα στοματικο +30..Αυτα πανω κατω,εξτρα κανει διαφορα στειλτε στην Τεα να σας πει.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
27 χρονων,ξανθια,πολυ ομορφη κοπελα απο αυτες που περνανε και γυρνας το κεφαλι 180 μοιρες.Ειναι λιγο ντροπαλη,μαγκωμενη καπως θα ελεγα στην αρχη μπορει να εφταιγα και εγω βεβαια επειδη δεν παιρνω και πολλες πρωτοβουλιες.Πολυ κοινωνικη ηταν λες και μου εκανε μασαζ μια φιλη μου. Κανει αργο αισθησιακο μασαζ,αλλα μπορει και πιο δυνατο,πολυ παιχνιδιαρα..Εξτρα στοματικο +30..Αυτα πανω κατω,εξτρα κανει διαφορα στειλτε στην Τεα να σας πει.
ντυμενη ηταν στην συνεδρια?

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Στοματικο μου είπε εμένα με προφύλαξη +30
Ισχύει?

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Τι εχετε παθει μεν την Ινεσα σε καθε ποστ για deluxe την αναφέρουμε λες και ειναι καμια θεότητα.Μετριο μασαζ και εναν φραπε προσφερει...
Τι να εχουνε πάθει
Εδώ το 70-80% όπως έχουμε πει πολλάκις μόνο ρωτάει,ένα 5% γράφει κάποιες κριτικές κ μετά ξενερώνει κ δε ξαναγράφει παρά μιλάει σε ινμποξ σε λίγους καλούς κ οι υπόλοιποι γράφουν για τις ΟυκρανοΡωσίδες του Deluxe -Yours-Joy που έχουν γραφτεί ένα εκατομμύριο κριτικές λες κ τη γνώμη τους περιμέναμε για να μάθουμε.
Ρωτάς για κάτι τυπισσες στα μασάζ για διαθεσιμότητα οι οποίες σου λένε από το γραφείο ότι είναι fullybooked κ εδώ υπάρχει σιγή ιχθύος,δεν κάνει κανένας κριτική,μη τους φανε το κελεπουρι τις κρατάνε κρυφές για πάρτη τους(γελάω) κ μου γραφουνε για τη Βικτώρια την Ινεσσα,τη Ζέτα και λοιπές

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Έχουμε τηλέφωνο από Τεα??

Milf alkis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
20
Like
1.109
Πόντοι
990
Εμένα μου αρέσουν οι Ουκρανο Ρωσίδες μιλφαρες και επειδή μου αρέσουν...

Η Βαλέρια από deluxe είναι 40αρα όμορφη με καρέ μαλλί. Έκανα πολυ καλό μασάζ μαζί της σχεδόν εφάμιλλο της Ινεσα με καλό φραπέ στο τέλος

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
Εμένα μου αρέσουν οι Ουκρανο Ρωσίδες μιλφαρες και επειδή μου αρέσουν...

Η Βαλέρια από deluxe είναι 40αρα όμορφη με καρέ μαλλί. Έκανα πολυ καλό μασάζ μαζί της σχεδόν εφάμιλλο της Ινεσα με καλό φραπέ στο τέλος
Αυτή φίλε είναι το πραγματικό τοπ μιλφ, απλά το ξέρει και είναι ελαφρά αρπακτικό αν μπορέσει να το κάνει με κάποιον,μαζί με Ινέσα και Βικτώρια-καλύτερα τυπάκια- είναι η Αγία τριάδα του ντελούξ!

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.559
Πόντοι
441
Ακόμα δεν ξεκίνησε η καινούρια της ΘΕΟΤΡΕΛΗΣ και έστειλε τα προμοτοράκια να γράψουν.
Το άλλο το σκουπίδι όμως εκτέθηκε έγραψε ότι είναι φωτιά μαζί οι 2 τους ενώ η τεα ξεκινάει 20/09.
Ρε τι ξεφτίλες είσαστε!!!!!

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Ακόμα δεν ξεκίνησε η καινούρια της ΘΕΟΤΡΕΛΗΣ και έστειλε τα προμοτοράκια να γράψουν.
Το άλλο το σκουπίδι όμως εκτέθηκε έγραψε ότι είναι φωτιά μαζί οι 2 τους ενώ η τεα ξεκινάει 20/09.
Ρε τι ξεφτίλες είσαστε!!!!!
@john307 θα μας πεις τελικά για το διπλό που έκανες εντυπώσεις και κόστος?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.598
Πόντοι
7.195
Είναι ντροπαλή αλλά πολύ κοινωνική και παιχνιδιαρα. Όλα αυτά μήπως είναι λίγο αντικρουόμενα;

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
0
Είναι ντροπαλή αλλά πολύ κοινωνική και παιχνιδιαρα. Όλα αυτά μήπως είναι λίγο αντικρουόμενα;

Ειναι ντροπαλη στην αρχη εννοω μετα ειναι πολυ κοινωνικη οταν περναει η ωρα δεν ξερω πως να στο εξηγησω αλλα νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom