Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Στο j adore ένα τεμάχιο καινουριο με όνομα νίκη ακούμπησε κανεις να πει εντυπώσεις ;

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.005
Πόντοι
36.036
Συνάντηση με Μόνικα από την κυρία Χρύσα. Αδύνατη κοπέλα, με μερικά τατουάζ, έβγαλε ρούχα, τριάντα χρονών, μασάζ καλό αλλά βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού έκανε μία πολύ βιαστική πίπα εμε 120 ευρώ σύνολο 70 το μασάζ και 50 το στοματικό.

Χριστίνα your massage, η γνωστή Ρουμάνα του Deluxe, (ίδιο μαγαζί είναι) ωραία είναι σαν γυναίκα, μέτριο μασάζ. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ χέρι και δεν παίρνω τα έξτρα άμα δεν είναι τουλάχιστον στοματικό και από μια μισή ώρα που είχα κλήσει λέει θα το κάνω μια ώρα γιατί χωρίς τα έξτρα δεν κερδίζει τίποτα και δεν την συμφέρει, της έδωσα 40 ευρώ tip έτσι για να χαμογελάσει ξανά το πρόσωπο της, σύνολο 100. Only massage.

Inna Senchenko, η Ίνα του Art, ήρθε από Dubai και μου ζήτησε να της πληρώσω μερικές μέρες την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο που διάλεξε η ίδια. Μου λέει δεν είχε δουλειά και λεφτά και ότι θα μου το πλήρωνε με μερικά massage όταν γυρνούσα από της διακοπές μου. Της το έκλεισα πλήρωσα με την κάρτα μου. Δύο μέρες πριν έρθω πίσω Αθήνα μου ζήτησε να πληρώσω και για μερικές μέρες ακόμα το ξενοδοχείο της. Διαφώνησα και άρχισε να βρίσει, να λέει ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και ότι δεν την νοιάζει γιατί θα βρει άλλων μαλάκα να της τα πληρώσει. Δεν θα το έγραφα εδώ, αλλά επειδή πάει με αυτή την νοοτροπία είπα να κάνω κάποιον άλλων να είναι πιο προσεκτικός.
Θα σας κλέψει...
Σε έπιασε αμερικανάκι η ίννα τύπε :coffee:

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
850
Πόντοι
361
Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν το VIP massage στη πανορμου είναι από τα δικά μας ; Ή είναι στα δεν; Γιατί μου βγήκε στο τικ τοκ και ενώ ο διάκοσμος παραπέμπει αλλού τις κοπέλες τις έχει με κολάν
μονο φραπε αλλα δεν πολυαξιζει το ιδρυμα...παντοφλες που τις φορανε ολοι..εγγυημενοι μυκητες και διαφορες αλλες αγνωστες ασθενειες

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071
Ερώτηση καθώς με το θέμα μασάζ είμαι μακριά. Στην επικοινωνία με το μαγαζί ρωτάτε κατευθείαν για extras?

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
0
Ερώτηση καθώς με το θέμα μασάζ είμαι μακριά. Στην επικοινωνία με το μαγαζί ρωτάτε κατευθείαν για extras?
Πότε φίλε , με την κοπέλα από κοντά αυτά. Κλείσε εσύ μια ώρα και τα υπόλοιπα αναλογα την κοπέλα το τι έξτρα θα προσφέρει, θα τα βρείτε.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
27
Like
1.772
Πόντοι
1.076
Δοκιμη με Τζεσικα απο joy.Ξεχναμε την φωτεινοτητα των φωτο που στελνουν.Λιγο βαριεστημενη κ αδιαφορη ειναι η πρωτη εντυπωση.Μασαζ παρα πολυ καλο κ με δικη της προτροπη στα παρακατω.Εχει φοβερη κωλαρα κ ωραιο στηθος κ παει all the way με συν 70.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0

επικοινωνησα με την κυρια Νατασα, και ειπε μασαζ με εκτονωση 80 και μεσαζ με σεξ 120 . Ειναι σαρανταρα λεπτη μιλφ και στελνει κα φωτο να δεις

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Ινεσα καθαρό 10αρι σε όλα. Τοπ για όποιον θέλει καλό μασάζ και χειρομαλαξη
Είναι καλή τώρα για το καθαρό 10αρι εντάξει μη το γαμάτα ρε μάγκες ωραίο σώμα έχει ψηλη αλλά κάπου όπα με τη βλακεία εδώ μέσα.

Υποκειμενικά όλα δε λέω αλλά εντάξει.

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
391
Πόντοι
21
Είναι καλή τώρα για το καθαρό 10αρι εντάξει μη το γαμάτα ρε μάγκες ωραίο σώμα έχει ψηλη αλλά κάπου όπα με τη βλακεία εδώ μέσα.

Υποκειμενικά όλα δε λέω αλλά εντάξει.
Και να ήταν μόνο η βλακεία...
Το promotion πουθενά δεν το βλέπεις...
Εν τω μεταξύ τις περισσότερες φορές να ξέρετε για αυτές που δήθεν γράφουν συνεχώς είναι γιατί έχει πέσει η δουλειά τους,και με κάποιο τρόπο πρέπει να τις κρατήσουν στην αγορά...
Ακούραστοι...:2funny:

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
Παίδες η μαρθα από γιορ μασάζ ξέρει κανείς που πήγε ; Το γραφείο ενημέρωσε ότι σταμάτησε από εκεί !

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
0
Μύστες έχει πάρει κανείς αυτό το κινεζακι από lotus ??

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496

επικοινωνησα με την κυρια Νατασα, και ειπε μασαζ με εκτονωση 80 και μεσαζ με σεξ 120 . Ειναι σαρανταρα λεπτη μιλφ και στελνει κα φωτο να δεις
επικοινωνησα και γω μαζι της ,απο την φωνη φαινεται ξενη.
με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμαστει. παντως απο μια φωτο που εστειλε ειναι κορμαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom