Με τι τιμές;Cataleya όλες φτάνουν φουλ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (18 μέλη και 165 επισκέπτες)
Δεν αξιζει ουτε το χρονο ουτε το χρήμαCataleya athens massage ξέρει κανείς; Μια Άννα έχω σταμπαρει
Milfakias07777
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε αν μπορείς στείλε το τηλ σε μήνυμαΕπίσκεψη προ ημερών στη Ρένα.Χωρος στη Νίκαια από μασάζ πολύ μέτριο με πολλά χάδια και χωρίς μασαζοκρεβατο.Πιπα και σεξ αρκετά καλή και με μεγάλες βυζάρες.Τιμη 50€.
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 242
- Πόντοι
- 1
Κλώνος του Osmose με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κοινώς αρπαχτή. ΜακριάCataleya athens massage ξέρει κανείς; Μια Άννα έχω σταμπαρει
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Εξαρτάστε από την κοπέλα ο μέσος όρος είναι εκεί στα 140Με τι τιμές;
Κάποιος που έχει πάει με Έλενα κομμώτρια μπορεί να απαντήσει σε προσωπικό μήνυμα αν μπορώ να στείλω βαιμπερ και σε ποιο νούμερο ; Και τι τιμή ζήτησεΗ κομμώτρια είναι με άλλο, ένα από τα πολλά σε διάφορες αγγελίες όνομα.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 201
Και γιατί δεν την παίρνεις τηλέφωνο να την ρωτήσεις ότι θέλεις, να σου λύσει τις απορίες....Κάποιος που έχει πάει με Έλενα κομμώτρια μπορεί να απαντήσει σε προσωπικό μήνυμα αν μπορώ να στείλω βαιμπερ και σε ποιο νούμερο ; Και τι τιμή ζήτησε
Ρώτησα σε ποιο νούμερο γιατί έχω 2 και δεν ξέρω ποιο είναι !Και γιατί δεν την παίρνεις τηλέφωνο να την ρωτήσεις ότι θέλεις, να σου λύσει τις απορίες....
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.981
- Πόντοι
- 4.936
Στείλε και στα 2 ρε φίλε δεν χρεώνεται παραπάνωΡώτησα σε ποιο νούμερο γιατί έχω 2 και δεν ξέρω ποιο είναι !
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.036
Σωστός ο παίκτης ....Στείλε και στα 2 ρε φίλε δεν χρεώνεται παραπάνω
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
ιδια ειναι, μια και ειναι το ιδιο μαγαζι στην ουσια, δεν ξερω ομως τιποτα για τη συγκεκριμενη, ηταν για καποιο διαστημα, μετα χαθηκε και προσφατα εμφανιστηκε ξαναΚαλησπερα. Γνωριζει κανεις για Βαλερια απο your massage; Ειναι η ιδια με το deluxe; Αν ναι, κανει καλο μασαζ; Προχωραει σε κατι παραπανω;
Σ ευχαριστω!ιδια ειναι, μια και ειναι το ιδιο μαγαζι στην ουσια, δεν ξερω ομως τιποτα για τη συγκεκριμενη, ηταν για καποιο διαστημα, μετα χαθηκε και προσφατα εμφανιστηκε ξανα
Πόσο;και εμενα φιλε μου ειπε τα κανουμε ολα αλλα προφανως δεν με συμφερε λογω τιμης οποτε εν τελη δε εκανα κατι
Login • Instagram Με αυτήν εδω έχει δοκιμάσει κανεις
200 και βαλε
Μετριο μασαζ,μεχρι φραπε εφτασε σε εμεναΚαλησπερα. Γνωριζει κανεις για Βαλερια απο your massage; Ειναι η ιδια με το deluxe; Αν ναι, κανει καλο μασαζ; Προχωραει σε κατι παραπανω;
Errikos77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.231
- Πόντοι
- 5.047
Δεν κανει εξτρα αυτη επειδη ρωτατε πολυ μονο καυλαντιζει στο ινστα δειχνει συνεχως τα βυζια της και μετα ανεβαζει μονο μασαζ και το παιζει παρθενα ειναι σαχλοκουδουνο αν δεις το προφιλLogin • Instagram Με αυτήν εδω έχει δοκιμάσει κανεις
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 575
- Πόντοι
- 81
Δοκιμή με Μαριάννα από osmose.
Εμφανισιακά όπως ειναι στις φωτογραφίες του site, με υπέροχες βυζάρες να απολαμβάνεις για ώρα
Μασάζ οκ, και καλό το δεύτερο μέρος με καλό στοματικό και με συμμετοχή από πλευράς της, όλα με προφύλαξη.
Όλο το πακέτο 120 ευρώ. Όχι το τοπ VFM, μιας που στα ίδια λεφτά παίρνεις τοπ υπηρεσίες έσκορτ, αλλά μία δοκιμή την άξιζε. Ίσως ξαναπροτιμηθεί λόγω βυζιών.
Από αυτά που διαβάζω γενικά για το osmose, μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς να είναι η τοπ επιλογή γενικά στο κατ'οίκον μασάζ/εσκορτιλίκι
Εμφανισιακά όπως ειναι στις φωτογραφίες του site, με υπέροχες βυζάρες να απολαμβάνεις για ώρα
Μασάζ οκ, και καλό το δεύτερο μέρος με καλό στοματικό και με συμμετοχή από πλευράς της, όλα με προφύλαξη.
Όλο το πακέτο 120 ευρώ. Όχι το τοπ VFM, μιας που στα ίδια λεφτά παίρνεις τοπ υπηρεσίες έσκορτ, αλλά μία δοκιμή την άξιζε. Ίσως ξαναπροτιμηθεί λόγω βυζιών.
Από αυτά που διαβάζω γενικά για το osmose, μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς να είναι η τοπ επιλογή γενικά στο κατ'οίκον μασάζ/εσκορτιλίκι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις