You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Είχα στείλει Viber εγώ δεν πήρα πότες απάντηση στο μνμΜία κλήση θα λύσει μάλλον τις όποιες απορίες
papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 455
- Πόντοι
- 21
Φίλε σου παραθέτω αυτό που γράφουν στην σελίδα τους:Γαμας με 100 ή καλαμάκι ή φραπεδακι;;;
¨1. Το Nuru Massge γίνεται με γυμνά ή με ημίγυμνα σώματα;
Το Nuru Massage σε άλλες χώρες όπως στην Ιαπωνία πραγματοποιείται με γυμνά σώματα. Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τις θεραπεύτριες του NuruMassage.gr γίνονται πάντα ημίγυμνα σώματα δηλαδή με μαγιό μπικίνι.
2. Το Nuru Massage εκτός από μασάζ περιέχει και σεξ σε οποιαδήποτε μορφή του (εκτόνωση, στοματικό έρωτα, διείσδυση);
Το Nuru Massage είναι αισθησιακό μασάζ και όχι πληρωμένο sex. Ο νόμος απαγορεύει ρητά κάθε διευκόλυνση ερωτικής συνεύρεσης επί πληρωμή και είναι ηλίου φαεινότερο ότι όποιος ή όποια προσφέρει extra υπηρεσίες πέραν του μασάζ τότε ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύει με φυλάκιση. Εάν δεν αντέχετε στην ιδέα ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα αισθησιακό μασάζ χωρίς αυτό να περιέχει οποιασδήποτε μορφής sex τότε καλύτερα να μην προβείτε στο κλείσιμο κάποιου ραντεβού, τουλάχιστον όχι με τους δικούς μας θεραπευτές. Η σελίδα ονομάζεται Nuru Massage και όχι TroboNuru Massage για κάποιο λόγο!¨
Αν οι κοπέλες προσφέρουν κι άλλες υπηρεσίες, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουν, δεν το γνωρίζω γιατί δεν πήγα.
Καλό είναι να το διευκρινίσουν όσοι πήγαν.
Ναι πήγα 3 φορές με 3 διαφορετικές κοπέλες αυτό γράφωΚαλησπέρα, αναφέρεσαι σε αυτό Αρχική - Nuru Massage Spa Athens - The best Nuru in town!
Μία ακόμα διευκρίνιση, μίλησες ρώτησες και σε ενημέρωσαν ή επισκέφτηκες τελικά και ενημερώνεις εμάς;
idonolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2024
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0

Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????

καλησπερα αλάνια, γνωμη για την νταρντανα εδω;
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 441
Ρε είσαι μαλάκας;![]()
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 736
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιο είναι το κατάλληλο δωράκι που πρέπει να ζητήσω για να μου κάνει μασάζ χαχαΡε είσαι μαλάκας;
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 441
Τι δωράκι ρε;Δυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιο είναι το κατάλληλο δωράκι που πρέπει να ζητήσω για να μου κάνει μασάζ χαχα
Αυτοκίνητο θέλω!!!!
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.656
- Πόντοι
- 1.056
σκεψου λογικα εως 50 ? εαν βολευεσαιΔυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιο είναι το κατάλληλο δωράκι που πρέπει να ζητήσω για να μου κάνει μασάζ χαχα

Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.472
- Πόντοι
- 5.595
![]()
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Τύπε από πιο χωριό είσαι που αυτή θεωρείται νταρντάνα;
Είχα στειλει σχετικά πρόσφατα στην συγκεκριμένη στο viber. Δεν απάντησε ποτεΞερει κανεις για την κυρια?
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές καλησπέρα
Λίζα από masaua massage έχετε δοκιμάσει ;
Φτάνει τερμα
Φτάνει τερμα
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.331
- Πόντοι
- 5.595
ξανθια?αν ναι οχι μονο χερι κανειΣυναγωνιστές καλησπέρα
Φτάνει τερμα
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 632
- Πόντοι
- 81
Θα σε φτάσει στο τέρμα... Οχι σε αυτό που θέλεις όμως...Συναγωνιστές καλησπέρα
Φτάνει τερμα
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Μέχρι εκτόνωση φίλε μου με το χέρι άντε και με στοματικό υπό προϋποθέσεις μέχρι εκεί πάειΣυναγωνιστές καλησπέρα
Φτάνει τερμα
και στοματικοξανθια?αν ναι οχι μονο χερι κανει
Αναλογα τα κεφια
expert sensual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 280
Μαρίνα Ρωσίδα από your massage τι λέει;
Μαρίνα Ρωσίδα από your massage τι λέει;
Μιλάς για Κατερίνα μάλλον. Εμένα μέχρι χέρι
Ταβανι τα 120-130 συμφωνω απολύτως εγω προσωπικά μαύρο σε οσες λενε κατι τρελά νούμερα για σεξ του κωλου και του 15λεπτου .Εγω νομιζω οτι καμμια δεν αξίζει πάνω από 120 για full.. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.. Και περισσότερο γράφω για αυτούς που δεν είναι πολύ active, για να ξέρουν ότι δεν είναι normal αυτά που ζητούν οι κορασίδες..
Σε ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και εγώΝαι πήγα 3 φορές με 3 διαφορετικές κοπέλες αυτό γράφω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις