You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Καλή ;Κάνε συνεννόηση από την προηγούμενη ημέρα για Ζέτα ντελουξ. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι κάνει και πρωινα με συνεννόηση
Τι ηλικια εχει αυτη η ελισαβετ;Γεια σας αγαπητοί - από το DM - Lotus, μία Ελισαβετ μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τη μέση έχουμε κάποια πληροφορία;
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Λες για αυτήν που γράφει στο προφίλ της hair stylist/hair designer??Μία loukiaa στο ίνστγκραμ κάνει μασάζ κάπου ή είναι μόνη τής με ενδιαφέρει πολύ
Είναι loukiiiaa καί δεν γράφει κάτι για hair...Λες για αυτήν που γράφει στο προφίλ της hair stylist/hair designer?
Lonispower
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 516
- Πόντοι
- 280
Σε ευχαριστώ πολύ!
Αν προχωρήσει η συνάντηση θα ενημερώσω εδώ!
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Η Χρυσή που ήταν στο vip τι ρόλο βαράει. Έχει ένας φίλος μου το κινητό της και όλο του στέλνει μηνύματα για να τη στείλει χρήματα.
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Αδελφε σε τι πραγμα πολύ καλύτερες? Μέχρι χέρι.. Και κάποιες... Εκτός αν άλλαξε κάτι δραματικά...Ούτε μασάζ ούτε εξτρά, οι άλλες πολύ καλύτερες
Καλησπέρα,
Εγώ πάντως που αναζήτησα το ΣΚ να κάνω διάφορα ραντβεβού, Delux / Your & Joy μου εστέλναν διαθεσιμότητα από τις ίδιες ακριβώς κοπέλες.
Μεγάλη ξενέρα, δεν υπάρχει πλέον ούτε καν υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ των γραφείων. Ούτε κάποια υποτυπώδες ποικιλία ρε παιδί μου.
Όλες κάτι ουκρανές / ρωσίδες 45+ που ζητάνε και +50/60/70 για χεράκι χωρίς ρούχα ( που ΟΚ δεν είναι εκεί το θέμα μου) αλλά μαζας κάτω του μέτριου.
Τι ωραία που ήταν παλιά.
Εγώ πάντως που αναζήτησα το ΣΚ να κάνω διάφορα ραντβεβού, Delux / Your & Joy μου εστέλναν διαθεσιμότητα από τις ίδιες ακριβώς κοπέλες.
Μεγάλη ξενέρα, δεν υπάρχει πλέον ούτε καν υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ των γραφείων. Ούτε κάποια υποτυπώδες ποικιλία ρε παιδί μου.
Όλες κάτι ουκρανές / ρωσίδες 45+ που ζητάνε και +50/60/70 για χεράκι χωρίς ρούχα ( που ΟΚ δεν είναι εκεί το θέμα μου) αλλά μαζας κάτω του μέτριου.
Τι ωραία που ήταν παλιά.
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτόΚαλησπέρα,
Τι ωραία που ήταν παλιά.
Naboukenezor
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας,
Μπορει κάποιος να με κατατοπίσει η έστω να δώσει καποια link, είναι η πρώτη φορά που σκοπεύω να πάω με σεξεργατρια. Θέλω να την φέρω στο σπίτι μου η σε κάποιο Airbnb. Πώς πληρώνεις αν την φέρεις σπίτι? Πάντα μετρητά? Δίνεις προκαταβολή? Δέχονται iris? Από που προτείνετε να ψάξω? Έγραψα εδώ γιατί θα ήθελα να συνδυάσω μασάζ και σεξ αλλά αν αυτό μειώνει τις επιλογές έστω να ψάξω για σκέτο call girl.
Μπορει κάποιος να με κατατοπίσει η έστω να δώσει καποια link, είναι η πρώτη φορά που σκοπεύω να πάω με σεξεργατρια. Θέλω να την φέρω στο σπίτι μου η σε κάποιο Airbnb. Πώς πληρώνεις αν την φέρεις σπίτι? Πάντα μετρητά? Δίνεις προκαταβολή? Δέχονται iris? Από που προτείνετε να ψάξω? Έγραψα εδώ γιατί θα ήθελα να συνδυάσω μασάζ και σεξ αλλά αν αυτό μειώνει τις επιλογές έστω να ψάξω για σκέτο call girl.
Τελευταία τροποποίηση:
Σε εμένα έκανε μόνο φραπέ.Εχει δοκιμασει κανεις Μαγδα απο Attica;
Φαινεται πολυ μικρος μεζές
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
silk massage τελοs ???? δεν το σηκωνουν το τηλεφωνο