edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Μασάζ 6/10. Μέχρι χέρι και χωρίς ρούχα αλλά με εσώρουχο.Λίλιαν τι λέει από υπηρεσίες;
Μασάζ 6/10. Μέχρι χέρι και χωρίς ρούχα αλλά με εσώρουχο.Λίλιαν τι λέει από υπηρεσίες;
ωραιο κορμι. ομορφη σχετικα αλλα δεν παει φουλ.Μασάζ 6/10. Μέχρι χέρι και χωρίς ρούχα αλλά με εσώρουχο.
Εφόσον δε κάνει και σεξ.. κοροϊδεύει..στα αρχιδια μας οι πίπες κ το νουρου..άρα δν είναι ιερια ζεταρα μόνο ρεΑπο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .
![]()
![]()
120 μου πήρε εμένα για φουλ κ 2 γυρες σεξΣύνολο
Και λιγα σου πηρε120 μου πήρε εμένα για φουλ κ 2 γυρες σεξ
Εχουμε κοιταξει της φατσες μας εμεις που κρινουμε συνεχεια καποτε δεν υπηρχαν φωτο.Διαβαζω διαβαζω για φωτο για φωτο καντανταει μαλακια πλεον.Ας κοιταμε ποιες αξιζουν και κανουν ομορφα προγραμματα'.Γιατι οπως αδειαζουμε εμεις με την καθε που δεν εχει ακριβεις φωτο ετσι και αυτες και μη πω χειροτερα αυτες που βλεπουν τον καθε καρυδιας καρυδι.Οποιος θελει μοντελε ξερει που θα της βρει με'το ανολογο αντιτιμο βεβαια.Βαρεθηκα
εισαι τρολ η απλα πολυ μαλακας?Και λιγα σου πηρε
Εμείς δεν εκδιδομαστε για να κοιτάξουμε τις φάτσες μας... και επίσης ο τρόπος σου (γραφείς, εκφρασεις...) φωνάζει από μακριά ότι είσαι γυναίκα.Εχουμε κοιταξει της φατσες μας εμεις που κρινουμε συνεχεια καποτε δεν υπηρχαν φωτο.Διαβαζω διαβαζω για φωτο για φωτο καντανταει μαλακια πλεον.Ας κοιταμε ποιες αξιζουν και κανουν ομορφα προγραμματα'.Γιατι οπως αδειαζουμε εμεις με την καθε που δεν εχει ακριβεις φωτο ετσι και αυτες και μη πω χειροτερα αυτες που βλεπουν τον καθε καρυδιας καρυδι.Οποιος θελει μοντελε ξερει που θα της βρει με'το ανολογο αντιτιμο βεβαια.Βαρεθηκα
Μαύρο από εμένα, δεν απαντάνε πάντα στα μήνυματα, η απαντάνε την επόμενη μέρα άσχετη ώρα μόνοι τους, μεγάλο φάουλ και αυτό. Η χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μπήκε γρήγορα περιμένε ένα ταξί απέξω μου πήρε ένα τσιμπούκι όπως όπως είχε πάρει τα λεφτά μπροστά 100€ και έφυγε αμέσως. Δεν θυμάμαι όνομα κοπέλας.Από fantasy massage έχει κανείς τι γίνεται ;
Φτάνουν φουλ ;
Είναι το masala με άλλο όνομα;
Έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της τεας ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων
..αφου τα εδωσες μην παραπονιεσαι....Μαύρο από εμένα, δεν απαντάνε πάντα στα μήνυματα, η απαντάνε την επόμενη μέρα άσχετη ώρα μόνοι τους, μεγάλο φάουλ και αυτό. Η χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μπήκε γρήγορα περιμένε ένα ταξί απέξω μου πήρε ένα τσιμπούκι όπως όπως είχε πάρει τα λεφτά μπροστά 100€ και έφυγε αμέσως. Δεν θυμάμαι όνομα κοπέλας.
Ούτε μασάζ ούτε προκαταρκτικα τίποτα.. 5 λεπτά δουλειά 100€.
Κόστος ;Μασάζ 6/10. Μέχρι χέρι και χωρίς ρούχα αλλά με εσώρουχο.
Ποια ειναι αυτη?γεια,σας παιδια.εχω βρει δτο ινσταγκραμ,μια αγγελικη μασαζ.εχω στειλει μηνυμα,αλλα απαντηση δεν εχω παρει.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κανα τηλεφωνο?δεκτα&τα π.μ.
Κόστος ;
Χερι μονο +30, με εσωρουχο + 70 (δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να ειναι και λιγο λιγοτερο)Κόστος ;
Οκ ευχαριστώΧερι μονο +30, με εσωρουχο + 70 (δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να ειναι και λιγο λιγοτερο)
Έχει σελίδα γιατί δεν το βρίσκω αυτόΣυνάντηση με νίκη από ζαντορ.συμπαθητικη ως προς την εμφάνιση.χερι μου έκανε.για φουλ ήθελε πολλά(170) κατά την γνώμη .δυσκολα να την ξαναδώ