Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Η κάθε κοπελα από οποίο γραφείο έχει τις ιδιαιτερότητες της .
Άλλη είναι αρπακτικό άλλη, θέλει να νιώσει πρώτα άνετα, άλλη έχει θέματα προσωπικά, άλλη είναι άνετη άλλη δεν προχωράει.
Γι αυτό είναι ρίσκο το μασαζ .
Αν κάποιος είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει και αυτό τον παράγοντα συνεχίζει το σπορ η κοιταει αλλου .

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
καλησπερα εχει κανενας καμία γνώμη για διπλό με φουλ πρόγραμμα?όποιος θέλει η στέλνει εδω η μήνυμα δεν εχω πρόβλημα καλό απογευμα ευχαριστώ

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Πηρα νίκη απο jadore masaz για νουρου θα σας πω τι γίνεται μετα

ilias_1984

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Από fantasy massage έχει κανείς τι γίνεται ;
Φτάνουν φουλ ;
Είναι το masala με άλλο όνομα;
Έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της τεας ;

Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.753
Πόντοι
456
Απο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-05-16 στις 10.34.25_66e1e473.jpg

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2025-05-16 στις 10.34.14_8880c8bb.jpg
Εφόσον δε κάνει και σεξ.. κοροϊδεύει..στα αρχιδια μας οι πίπες κ το νουρου..άρα δν είναι ιερια ζεταρα μόνο ρε

Kostas04

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Εχουμε κοιταξει της φατσες μας εμεις που κρινουμε συνεχεια καποτε δεν υπηρχαν φωτο.Διαβαζω διαβαζω για φωτο για φωτο καντανταει μαλακια πλεον.Ας κοιταμε ποιες αξιζουν και κανουν ομορφα προγραμματα'.Γιατι οπως αδειαζουμε εμεις με την καθε που δεν εχει ακριβεις φωτο ετσι και αυτες και μη πω χειροτερα αυτες που βλεπουν τον καθε καρυδιας καρυδι.Οποιος θελει μοντελε ξερει που θα της βρει με'το ανολογο αντιτιμο βεβαια.Βαρεθηκα

Τελευταία τροποποίηση:

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Εχουμε κοιταξει της φατσες μας εμεις που κρινουμε συνεχεια καποτε δεν υπηρχαν φωτο.Διαβαζω διαβαζω για φωτο για φωτο καντανταει μαλακια πλεον.Ας κοιταμε ποιες αξιζουν και κανουν ομορφα προγραμματα'.Γιατι οπως αδειαζουμε εμεις με την καθε που δεν εχει ακριβεις φωτο ετσι και αυτες και μη πω χειροτερα αυτες που βλεπουν τον καθε καρυδιας καρυδι.Οποιος θελει μοντελε ξερει που θα της βρει με'το ανολογο αντιτιμο βεβαια.Βαρεθηκα
Και λιγα σου πηρε
εισαι τρολ η απλα πολυ μαλακας?

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
391
Πόντοι
21
Εμείς δεν εκδιδομαστε για να κοιτάξουμε τις φάτσες μας... και επίσης ο τρόπος σου (γραφείς, εκφρασεις...) φωνάζει από μακριά ότι είσαι γυναίκα.
Εδώ η σελίδα είναι για εμάς τους πελάτες,να ενημερώνει ο ένας τον άλλον για εμπειρίες με τον οποίο τρόπο τις έχει βιώσει ο καθένας...εάν εσείς οι θεραπεύτριες θέλετε χώρο για να γράφετε τις απόψεις σας να απευθυνθείτε στους αρμόδιους.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Από fantasy massage έχει κανείς τι γίνεται ;
Φτάνουν φουλ ;
Είναι το masala με άλλο όνομα;
Έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της τεας ;

Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Μαύρο από εμένα, δεν απαντάνε πάντα στα μήνυματα, η απαντάνε την επόμενη μέρα άσχετη ώρα μόνοι τους, μεγάλο φάουλ και αυτό. Η χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μπήκε γρήγορα περιμένε ένα ταξί απέξω μου πήρε ένα τσιμπούκι όπως όπως είχε πάρει τα λεφτά μπροστά 100€ και έφυγε αμέσως. Δεν θυμάμαι όνομα κοπέλας.
Ούτε μασάζ ούτε προκαταρκτικα τίποτα.. 5 λεπτά δουλειά 100€.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
430
Πόντοι
36
Μαύρο από εμένα, δεν απαντάνε πάντα στα μήνυματα, η απαντάνε την επόμενη μέρα άσχετη ώρα μόνοι τους, μεγάλο φάουλ και αυτό. Η χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μπήκε γρήγορα περιμένε ένα ταξί απέξω μου πήρε ένα τσιμπούκι όπως όπως είχε πάρει τα λεφτά μπροστά 100€ και έφυγε αμέσως. Δεν θυμάμαι όνομα κοπέλας.
Ούτε μασάζ ούτε προκαταρκτικα τίποτα.. 5 λεπτά δουλειά 100€.
..αφου τα εδωσες μην παραπονιεσαι....
Αςςς προσεχεςςςς...:knockinb::knockinb:

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
γεια,σας παιδια.εχω βρει δτο ινσταγκραμ,μια αγγελικη μασαζ.εχω στειλει μηνυμα,αλλα απαντηση δεν εχω παρει.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κανα τηλεφωνο?δεκτα&τα π.μ.
Ποια ειναι αυτη?

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Συνάντηση με νίκη από ζαντορ.συμπαθητικη ως προς την εμφάνιση.χερι μου έκανε.για φουλ ήθελε πολλά(170) κατά την γνώμη .δυσκολα να την ξαναδώ

jihnn

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
58
Πόντοι
0
Συνάντηση με νίκη από ζαντορ.συμπαθητικη ως προς την εμφάνιση.χερι μου έκανε.για φουλ ήθελε πολλά(170) κατά την γνώμη .δυσκολα να την ξαναδώ
Έχει σελίδα γιατί δεν το βρίσκω αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom