Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Τις μπερδεύεις. Άλλη η Μαρία/Μαριαννα20 και άλλη η Μαίρη του joy.

Του joy όντως ήταν στο Attica. Είχε ξεκινήσει από crystal και μετά δούλευε και με αγγελία ανεξάρτητη ένα φεγγάρι. Και αυτή ζητούσε μεγάλα ποσά αλλά όχι 400αρι :headbang:
Έχεις δίκιο
Διόρθωση λοιπόν
Μαριάννα 20 Massaua-Μελινα Yourmassage κ Μαρία Fantasy ίδιο πρόσωπο και Μαίρη Joy ένα φεγγάρι πέρασε κ από Art σαν Μαρία + ο,τι γράφεις παραπάνω

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
Σκέφτομαι να πάρω Ζέτα deluxe για μασάζ σε εμένα και ένα γκομενάκι μου. Τι γνώμη έχετε. Δοκίμασε άλλος κάτι αντίστοιχο;
Tεα και Ζετα σε αυτό το κόλπο δεν εχουν αντίπαλο φιλε μου ...... εκ πειρας μιλαω

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
769
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Επειδή βλέπω παρα πολλά μυνήματα στο νήμα, και δεν προλαβαίνω να τα δω όλα. Παίζει φάση, να κάνουν ζευγάρι ερωτικό μασάζ σε ζευγάρι;; Είτε κατ οίκον είτε στο χώρο τους;;

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Επειδή βλέπω παρα πολλά μυνήματα στο νήμα, και δεν προλαβαίνω να τα δω όλα. Παίζει φάση, να κάνουν ζευγάρι ερωτικό μασάζ σε ζευγάρι;; Είτε κατ οίκον είτε στο χώρο τους;;
φυσικα και παιζει φιλος

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
Εγώ πάντως στο Jadore Massage πήγα με την Εμυλη πολύ δυνατό! Κάναμε Nuru και στο τέλος κάνει και έξτρα! Πολύ δυνατό νιμου!
το nuru κοστιζει 90 ευρω οποτε με τα εξτρα,φραπε υποθετω...ποσα σου ζητησε ολα μαζι ? ρωτησες για κλαρίνο ή για full ?

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
το nuru κοστιζει 90 ευρω οποτε με τα εξτρα,φραπε υποθετω...ποσα σου ζητησε ολα μαζι ? ρωτησες για κλαρίνο ή για full ?
ρωτας καποιον που γραφτηκε χθες για να γραψει για ενα αγνωστο μαγαζι.
just saying

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Συναγωνιστές καμία Ελληνίδα εχει κάποιος να προτείνει; Γιατί τα Αγγλικά μού δεν είναι και τόσο καλά για να υπάρχει ξεκάθαρη επικοινωνία

Αν ψάχνεις για βέρα Ελληνίδα με καλό μασάζ και φουλ πρόγραμμα πάρε την Ζέτα από ντελουξ

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Να διορθώσω εδώ γιατί δεν μου αρέσει η παραπληροφόρηση.
Τα σχόλια για τη Μαρία αφορούν τη Μαίρη Joy. Είχα την εντύπωση από τις φωτό πως είναι το ίδιο κορίτσι η Μαίρη Joy με τη Μαρία Fantasy.
Μπορεί να κάνω λάθος, ας γράψει κάποιος που τις έχει δει και τις 2.
Σίγουρα δεν θα ξαναέβλεπα Μαίρη Joy.
εγω εχω δει την μαρια απο fantasy και ειναι ακραια ακριβη,
δεν κανει μασαζ καθόλου, στο 10λεπτο εβγαλε τιμοκαταλο +60χερι+ 150 στομα +500 για φουλ, τρελες
ομορφούλα ειναι αλλα ....

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
εγω εχω δει την μαρια απο fantasy και ειναι ακραια ακριβη,
δεν κανει μασαζ καθόλου, στο 10λεπτο εβγαλε τιμοκαταλο +60χερι+ 150 στομα +500 για φουλ, τρελες
ομορφούλα ειναι αλλα ....
Γιατί δε ζητάει κ 100€ προκαταβολή απλά για τη γνωριμία?Άντε με το σουργελο.Μασαζ δε κάνει, τιμοκατάλογο βγάζει στα μπαμ κ ζητάει κ αυτά τα ακραία ποσά.Μαυρο λοιπόν κ μη την ξαναπάρει κάνεις.

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Μαρία fantasy επιβεβαιώνω κι εγώ, ψάχνει για ηλίθιους, μακριά μην την πατήσετε!
Ζωή fantasy το φουλάρει εύκολα, έχει έτσι μια τρέλα/ζωντάνια. για μια φορά αξίζει αλλα μασάζ δεν ξέρει.
Επιστροφή είδα Νατάσας στην αγγελία της Χρυσής Ευκαιρίας, άντε να δούμε καμιά χρυσή εποχή γιατί όλο από φόλες σε φόλες πέφτω.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Μαρία fantasy επιβεβαιώνω κι εγώ, ψάχνει για ηλίθιους, μακριά μην την πατήσετε!
Ζωή fantasy το φουλάρει εύκολα, έχει έτσι μια τρέλα/ζωντάνια. για μια φορά αξίζει αλλα μασάζ δεν ξέρει.
Επιστροφή είδα Νατάσας στην αγγελία της Χρυσής Ευκαιρίας, άντε να δούμε καμιά χρυσή εποχή γιατί όλο από φόλες σε φόλες πέφτω.
εχει ζωη το fantasy?

tsilis88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετε!εχει κανεις καποια εμπειρια απο Luminous massage?

Τελευταία τροποποίηση:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Γιατί δε ζητάει κ 100€ προκαταβολή απλά για τη γνωριμία?Άντε με το σουργελο.Μασαζ δε κάνει, τιμοκατάλογο βγάζει στα μπαμ κ ζητάει κ αυτά τα ακραία ποσά.Μαυρο λοιπόν κ μη την ξαναπάρει κάνεις.
Σου έχω και καλύτερο.
Η Μαρία Fantasy παίρνει τα χρήματα του μασάζ μπροστά. Και αν δεν δεχθείς να πληρώσεις κάποιο έξτρα (60 χέρι, 150 καλαμάκι, 500 μπριζόλα) στο τέταρτο φεύγει.
Το κορίτσι είναι τέρμα άνετο. Παίρνει 2-3 500αρικα την εβδομάδα. Επίσης αρκετά 150αρια καθώς όπως φαίνεται ο κόσμος προτιμά στοματικό. Και βέβαια, αρκετά φραπεδάκια έτσι για να έχει και ψιλά.
Οπότε γιατί να ρίξει τις τιμές. Κούκλα είναι, βυζάρες έχει, κωλάρα έχει, μασάζ δεν ξέρει (δεν χρειάζεται άλλωστε).
Αφού υπάρχουν αρκετοί που την πληρώνουν/χρυσώνουν. Και από ραντεβού, μίνιμουμ 4 την ημέρα.
Εντάξει είμαστε;
Εντάξει είμαστε!
Στην υγειά μας τα κορόιδα...

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
ραντεβου με Αγγελικη Fantasy, επιβεβαιωνω ο,τι εχει γραφτει,μασαζακι αδιαφορο, φουλαρει ανετα, 120 κοστος συνολο για 1 ωρα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
Joelle απο Royal,ξέρουμε κάτι παραπάνω ;

Stories

Νέο!

Stories