Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.
Πόσο πήγε το τρίχωμα (μαλλί) ;

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Μια Ραμόνα που παίζει σε διάφορα site κάνει κάτι παραπάνω;;;;;;

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Ανεξάρτητη στην Χαλκίδα, έχει στο ινστα κάποιο προφίλ αλλά θέλει γνωστό κάνουν και μαζί με μια Χριστίνα χορεύτρια. Μου έχουν στείλει τις φωτό στο massaua παλιότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

120 όλα μαζί κάτι τέτοιο. Δεν τρελάθηκα πάντως
Καλησπέρα, γνωρίζεις πληροφορίες για την Αλιονα που λέτε. Είναι ακόμα Χαλκίδα? Αναφέρεις ότι θέλει να έχεις γνωστό οπότε αν δεν γίνεται να δώσεις κάποια πηροφορία είναι σεβαστό.

Alitakos85

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κάποια Nikol message που πλασάρεται στο Instagram έχουμε πληροφορίες;;;;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
160
Πόντοι
6
Παιδιά βοήθεια . Η ζετα η μιλφαρα από deluxe , πάει μόνο σε σπίτια και ξενοδοχεία ; Τι πρόγραμμα κάνει και τι δωράκι θέλει ; Στο μασάζ είναι καλή ; Προφανώς , αν της αρέσεις , μπορεί να σου κάτσει και για σεξ;

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Παιδιά βοήθεια . Η ζετα η μιλφαρα από deluxe , πάει μόνο σε σπίτια και ξενοδοχεία ; Τι πρόγραμμα κάνει και τι δωράκι θέλει ; Στο μασάζ είναι καλή ; Προφανώς , αν της αρέσεις , μπορεί να σου κάτσει και για σεξ;
Η Ζέτα είναι βίζιτα δουλευε σε ανάλογο γραφείο.

Παλιότερες κριτικές εδώ:

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
Ρε παιδιά κάποια Nikol message που πλασάρεται στο Instagram έχουμε πληροφορίες;;;;
ακριβη απο τις πληροφοριες που μου εχει στειλει.
δεν εχω παρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ζέτα είναι βίζιτα δουλευε σε ανάλογο γραφείο.

Παλιότερες κριτικές εδώ:
πολυ καλη, με προυπηρεσια.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
Λιλυ απο joy. αρκετα ομορφη,αδυνατη με 2ρι θα ελεγα στηθος. δεν παει φουλ. μασαζ μετριο προς καλο.
γδυνεται ευκολα, απλα θελει τον χρονο της. χερι μονο. αλλα αφηνει χαιδεματα. δηλωνει ρωσιδα. εχει ομορφα ματια.

andyia27

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.
Τρόποι επικοινωνίας με την wild cat?

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
540
Πόντοι
81
Πήρα τηλέφωνο το redmassage και βγαίνει στην γραμμή ότι δεν υπάρχει ο αριθμός, γνωρίζουμε τίποτα;

dpk05

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμή με την Ελένη κομμώτρια. 50αρα με κανονικό σώμα για την ηλικία της. Από μασάζ κάνει απλό ή αθλητικό που γουστάρει πολύ. Έξτρα μου είπε 60 για μασάζ με εκτόνωση, 80 για πίπα με κράνος και 90 άνευ. Πήρα την πρώτη επιλογή. Είναι vfm για μένα, όταν όλες παίρνουν 70 για μόνο μασάζ και αυτό αμφιβόλου ποιότητας.
Μπορείς να στείλεις το τηλ σε πμ;

Zini

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δοκιμή με την Ελένη κομμώτρια. 50αρα με κανονικό σώμα για την ηλικία της. Από μασάζ κάνει απλό ή αθλητικό που γουστάρει πολύ. Έξτρα μου είπε 60 για μασάζ με εκτόνωση, 80 για πίπα με κράνος και 90 άνευ. Πήρα την πρώτη επιλογή. Είναι vfm για μένα, όταν όλες παίρνουν 70 για μόνο μασάζ και αυτό αμφιβόλου ποιότητας.
Αδερφέ έχεις ένα τηλέφωνο ;

Zini

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ελένη κ νατασα τηλ;

Την καλησπέρα μου στους φίλους μου Αθηνεζους
Κατέβηκα για μια εβδομάδα στην όμορφη πόλη σας και θέλω να γράψω 3 κριτικές.
Δεν ρώτησα για πληροφορίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθηθηκα με λίγο διάβασμα εδώ μέσα.
Στις 2 πρώτες ίσως να μην είμαι αντικειμενικος γιατί τις συναντάω σε κάθε επίσκεψη μου που είναι 2 φορές το χρόνο.
1)Αννα-πιπινακι.
Περιπου 30 χρονών με πολύ όμορφο σώμα για τα δικά μου γούστα.Δεν έχει πρόσωπο μοντέλου αλλά είναι όμορφη και σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και το social της.Ειναι και παοκτσακι και κάπου εκεί ταιριαξαμε αμέσως.
Τρομερό στοματικό που δεν θέλεις να την πηδηξεις.Εννοειτε προχωρήσαμε και σε σεξ που είναι τρομερή.2 γύροι σε μια ώρα και ίσως και παραπάνω γτ δεν κρατήσαμε ώρα με κόστος 80€.
2)Ελένη-κομμώτρια.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτείνεται γι αυτούς που ψάχνετε πιτσιρίκες-μοντέλα.Πολυ καλό social και ευχάριστη.
Είναι μια όμορφη γυναίκα περίπου 50 χρονών,με ότι συνεπάγεται αυτό,και πάρα πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.Τρομερό στήθος...πραγματικά...δεν το χορταίνεις!
Απο υπηρεσίες ξέρει να κάνει μασάζ και από ένα σημείο και μετά βάζει και την φαντασία της στο ερωτικό-αισθησιακό και όταν γυρίζεις είσαι ήδη τούρμπο
Προχωράει με στοματικό και σεξ και αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς.
Κόστος 100€ για τουλάχιστον 1.30 ώρα .
3)Νατάσα Μονροε.
Διάβασα λίγο από κριτικές και προχώρησα.
Με έκανε κλικ το θεία και καλές υπηρεσίες μασάζ από σχόλια φίλων
Περιπου στα 50plus.
Ξανθια,μετρίου αναστηματος με πιασίματα(οχι χοντρή)
Σχετικά καλό μασάζ και τελείωμα με στόμα και σεξ.
Το πήγα μέχρι τέρμα έτσι για την εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη έμοιαζε με μια γειτονισσα που την είχα αποθημενο και αυτό το γεγονός με εξιταρισε
Κόστος στα 70€
Δεν προτείνετε σε καμία περίπτωση σε φίλους μικρής ηλικίας...εγώ είμαι στα 30 αλλά μερικές φορές έχω περίεργα γούστα με μεγαλοκοπέλες και μ αρέσει.
Ένα τηλέφωνο για την Έλενα σε προσωπικό μήνυμα αν γίνεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom